Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
[Promit ca la 02.00'01'' ies de pe forum si inchid calculatorul!

Ia

'teles.
Oricum beriliul Luminitei Caescu, undele gravitationale din capul lui Hancu, visele erotice ale lui Istrate, semafoarele din intersectiile fotonsasilor si alte elucubratii nu le apreciez decat ca umpluturi ad-hoc ale golului lasat de Divertis dupa ce au abandonat acum un deceniu adevarata arta a comediei pentru a prinde niste resturi de la masa Crescentului.
(Earth's Dynamic Systems mi-a dat demult raspunsuri la intrebarile mele cutremuratoare)
Gata, ies de pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata, am dormit rau de tot si abia acum realizez ce tot spuneti cu animalele de casa. Eu am un perus si un porcusor. Porcusorul si-a ros cusca cateva zile, dar de ieri de la pranz, chiar m-am bucurat ca in sfarsit s-a linistit. Acum tot nu iese din casuta lui nici cu delicatese, si-a strans toata mancarea langa el. Nu se comporta ca pana acum. Sa inteleg ca urmeaza replici mici pe care doar el le simte?
Mai are cineva animale de casa, ale voastre si-au revenit?

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

pai a cam fost furtuna nasoala in buc...adica nu neaparat nasoala dar 5 min vant cumplit aseara si alte 5 min in seara asta.

vestea buna e ca de maine ii da soarele: http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1

Iar cainele meu si cei a tuturor vecinilor au dormit in gasca ca fraierii fara sa simta urma de cutremur.

Marina

Furtuna puternica si vuiet ingrozitor din scoarta pamantului a fost si la cutremurul din 1986, groaznic moment...atunci am crezut ca va cadea peretele exterior din dormitor...ma si vedeam suspendata pe partea ramasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Nu se comporta ca pana acum. Sa inteleg ca urmeaza replici mici pe care doar el le simte?

"Replici" mai mici sunt zilnic, 1-3 / zi. Nu cred ca e ceva deosebit acum iar daca va fi unul mai mare... nu cred ca va fi mai mare de 6.5 (Richter).

S-o fi speriat ieri si a ramas traumatizat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Daca vreti sa urmariti in direct miscarile pamantului http://mobotix.infp.ro/cgi-bin/guestimage.html

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Daca vreti sa urmariti in direct miscarile pamantului http://mobotix.infp.ro/cgi-bin/guestimage.html

Cat inca mai merge
Ieri din timpul cutremurului si cateva ore dupa nu a mai mers (din cauza traficului mare banuiesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
S-o fi speriat ieri si a ramas traumatizat?

exact la asta ma gandeam si eu.
Si am pentru ca am avut timp azi noapte am mai descoperit ceva:
La ultimul cutremur, cel de la 23.40 (parca, nu mai stiu anul) eram pe forum si spalam rufe, ieri la fel.
Deci cand spal rufe, nu mai stau pe forum.

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mi-am certat matza! Dormea (si doarme) ca porku'. Si se zice ca animalele simt...!

Si matza mea la fel

Iar io si mai nesimtita... n-am simtit nimic

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:

Citat:
Citat:
[Promit ca la 02.00'01'' ies de pe forum si inchid calculatorul!

Ia

'teles.
Oricum beriliul Luminitei Caescu, undele gravitationale din capul lui Hancu, visele erotice ale lui Istrate, semafoarele din intersectiile fotonsasilor si alte elucubratii nu le apreciez decat ca umpluturi ad-hoc ale golului lasat de Divertis dupa ce au abandonat acum un deceniu adevarata arta a comediei pentru a prinde niste resturi de la masa Crescentului.
(Earth's Dynamic Systems mi-a dat demult raspunsuri la intrebarile mele cutremuratoare)
Gata, ies de pe forum!

Ce cautai la 2.39 in fata calculatorului??????? Ai zis ca la 2 fix esti in fata blocului?????

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Sunt din ce in ce mai multi dIstrati pe net. Fiecare sustinand ca este UNICUL care viseaza mai bine decat ceilalti.

Mergi la inceput