Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 14
diana21 spune:
Ah, m-am linistit, scrie in coltul ecranului ca urmeaza Istrate , nu cred ca vrea sa se sinucida, otv-ul e in bloc cu bulina !
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Mai ziceti odata ce este cu previziunea asta cu ora 2? |
O gluma proasta
Tzuni spune:
citat din mesajul lui b.nica Acum serios, cainele meu care doarme totdeauna langa usa de la bucatarie acum sta neclintit in mijlocul curtii. Nu vine nici chemat.Ori il sperie si pe el confratii din cartier, ori stie ceva, ca daca ma gandesc bine tot acolo statea si cand a fost cutremurul. Mai ziceti odata ce este cu previziunea asta cu ora 2? |
...poate-l trec si pe el nevoile, da' nu poa sa faca saracu' ca esti cu ochii atintiti pe el!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
capcaunul spune:
Totusi daca luam in seama ramoleala mosului care a uitat se pare ca am trecut la ora de vara, cutremurul de la 02AM se amana pentru 03AM (02AM pe stilul orei de iarna). Mai e timp de inca o bere.
Acu vazusi si eu ca la otv se perinda escrocii aia de i-au pacalit pe fraieri sa-si faca abonament la pagere si sa se chiorasca la semafoare.
rall spune:
citat din mesajul lui capcaunul [Promit ca la 02.00'01'' ies de pe forum si inchid calculatorul! |
Ia
b.nica spune:
Iata cum veghem noi calculatorul si televizorul in miez de noapte.
Ziceti ca vine nea Istrate? Eu nu stiu pe unde am pus OTV ca nu ma uit si nu stau acum sa caut.
Da Diaconescu este pe acolo ca daca e Istrate in reluare?
b.nica spune:
Capcaunule lasa berea ca daca este cutremur o sa crezi ca te clatini de la bere,sau invers ?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule lasa berea ca daca este cutremur o sa crezi ca te clatini de la bere,sau invers ? |
Pai sa stii. Eu si-a mea capcaunita n-am simtit niciun cutremur! Tocmai faceam baita capcaunasului care se juca cu valurile in cadita cand am auzit la TV ca fuse cutremur.
ionica spune:
Aici a iceput o ploaie toarna cu galeata,ma duc la culcare nah, noapte buna
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy