Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani David. Sa cresti mare, cuminte si sanatos! Ildi nu ne mai zici nimic?
Ada a mai facut febra Vladut?
Alina.a cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

inca odata la multi ani david!
eu cu dureri in varful patului...elisa parca simte si e numai agatata de mine,numai eu sa o schimb,numai eu sa-i dau de mancare ,vrea numai in brate...mi se rupe sufletul de ea,acum i-am trimis la plimbare sa stau 2 ore in pat...sa speram ca va fi la fel de incapatanat/a ca si eli si sa ramana acolo...
ada multa sanatate lui vladutz..

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Doar o tura de nurofen a mai primit azi puiul meu molcut si blegut... In rest s-a mai plans putin de durere de "buitica". A papat bananuta, orez cu pui, pui la rotisor. E tare cuminte, a inteles si ca nu are voie mar sau morcov crud, preferatele lui de rontait peste zi. Multumim ca va faceti griji pentru noi.
Alina a, tare rau imi pare pentru tine si pentru Eli, ca draga de ea ce-ntelege? De la ce ti se trag tie problemele astea de fapt?
Ildi, v-ati sarbatorit? Ceva poze cu pretiosii tai nu ne mai pui?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA lui Vladut sa ii treaca de tot,ca vad ca e tare cumintel!
ALINA.A la medic ai fots? Ce zice? Sper sa nu patesti iar ca si cu Eli

Eu luni merg iar la control,la Miclea.Flacaul e fortos rau
Eu am contractii dar culmea,numai cand ma intind - de obicei seara - la orizontala!

MONI 25s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, David!

Flavia, chiar ca vesti bune, era si cazul ca ai avut si tu o perioada de numa numa

Gabi, bine ca nu mai trebuie sa te operezi acum. Cat despre poze cu Dora, tre sa-mi fac iar cont pe picassa si nu prea am timp...ieri de ex mi-a luat o ora sa postez un anunt pe net. Cat despre miopie, 0,5 am dar ma cam doare deja capul cand nu-i port si la distanta vad incetosat.

Ada, multa sanatate piticotului! Ma bucur ca e mai bine. De cateva zile, oriunde sun si vorbesc, tot de copilasi bolnaviori aud, of of...

Alina.a, Doamne-ajuta sa fii mai linistita cu sarcina asta si sa decurga totul bine!

Si noi am sarbatorit 1 Mai la urgente, Mara si-a spart capul in casa de un maner ascutit si acum are doua copcii.
Intere pe cineva un DVD player portabil, din acela care se poate prinde si pe tetiera masinii? Noi l-am folosit cu succes la Mara, la drumuri lungi e ideal, pui desene si n-ai treaba. Acum insa am cumparat altul cu 2 ecrane, pt amandoi copiii. Eh, la Dora inca nu e cazul dar ne pregatim din timp

Clau, tu nu mai zici nimic?

Fug la sortat jucarii ca nu mai am loc nici sa respir, pe unde merg calc pe cate o jucarie

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani David! Sa cresti mare,sa ai grija de surioara ta si sa aduci numai bucurii parintilor!Ildy sa va traiasca flacaul!
Ada numai Vlad e cu "buitica" bolnavior?
CristinaM imi pare rau de Mara.So fi speriat saracuta.Si noi am vizitat urgenta azi ,si-a semiluxat bratul Serban.Banuiesc ca suntem si noi si Mela de vina.Noi il tinem tot de o manuta ,ca asa-i place sa mearga,iar Mela azi dimineata l-a dezbracat singura de sacul de dormit .Acum e ok,nu e cazul de ghips.
Alina.a ia-ti concediu medical si pana la 3 luni linisteste-te.
Cristinacsa bine ca nu au oroare de dentist fetele.

Noi ieri am fost in Timisoara prin Parcul Rozelor,Piata Operei,ne-am adus aminte de vremurile bune,noi parintii ,si pe la gradina zoologica,dupa care la mici pe starnd.Am fost rupti si l-am antrenat pe Serban ,la somnul pe unde apuca,pe cand mergem in concediu . Mel a fost tot pe bicicleta cu doua roti, e deja experta.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Carmen, nu stiam ca e ZOO in Timisoara. Ce animale au, e ceva de capul ei? Programul si biletul de intrare te rog sa mi le spui, am duce-o si noi pe Mara ca e mare amatoare de animale.
pe Serban sa se vindece repejor. Si acum cum il "manevrati" cu umarul luxat?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani David!
Gabitzica eu am fost in zona Maranata cu copii si cu tricoul rosu, dar luni, nu marti, ca am fost cu Bogdi la doctorita ca era ragusit.Acum e bine si din 2 mai are dinte!
Alina a sper ca sunetti bine.
Multa sanatate si la Serban,Vladutz si Marei
Noi de vineri pana ieri am fost la Firi.Asa a fugarit Maia puiutii vecinei si cainii nostri...Avem pui mici de beagle, mops si rotti si tot zicea Maia sa-i manghiu mami, si le spunea la mamicile lor ca nu le ia puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabitzica eu am fost in zona Maranata cu copii si cu tricoul rosu, dar luni, nu marti, ca am fost cu Bogdi la doctorita ca era ragusit.A

Da ai dreptate, luni te-am vazut. Si eu tot la dr. am fost , sa imi vizeze conncediul medical.
Carmen imi pare rau de Serban. Cum v-ati dat seama ca are mana luxata?
Alina.a cum te simti?
FLAVIA, te mai doare capul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noi suntem din lac in put! I-a trecut lui Vlad boala si de azi dimineata face Iulia febra. S-a plans de dimi si ca o doare putin burtica. Deci trag concluzia ca e totusi ceva enteroviroza... Si Teo o zis ca nici el nu-i prea bine cu burta de cateva zile. Bine ca am fost io desteapta ieri si i-am dat la Iulia, fara sa ne prinda Vlad, capsuni, ca deh, Vlad e la regim. Na ca am rezolvat-o si pe ea. Acu' ne-am scapat toti de fructe si legume crude pe cateva zile. Toata lumea la regim drastic! Sa ne revenim pana sambata cand ne chefuim.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput