Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
David
Ildy, sa-ti traiasca feciorul, sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Tu ce mai faci? Nu ne mai spui chiar nimic, sper ca sunteti in regula.
Gabi, ma mai doare, ma doare osul .
Ada, sper sa treaca repede viroza asta sau ce o fi. Ne auzim la telefon.
Carmen, bine ca nu e mai rau. I-a pus ceva fasa sau cum e? Chiar, este gradina zoologica la Timi???
Cristina si io vreau sa-l duc pe Bogdi pe la dentist, asa in vizita, cu mine, ca ma deranjeaza faptul ca are pe dintii din fata sus pete galbene.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Salutare!
Poftiti la o cafeluta!
Am ajuns ieri la amiaza de la Bihor. Cand am ajuns acasa au venit sa ne dea jos balconul (il schimbam), apoi tot am despachetat, pus la spalat... A fost faina minivacanta, ne-am relaxat, mai ales de 1 Mai ca am fost la padure, vremea a fost superba.
Acum m-am trezit mai dimineata ca au venit sa puna pervazul la balcon, restul vineri. Vrem sa izolam si peretele mucegait din dormitor, deci avem iar un mic santier in casa.
Ada, multa sanatate Iuliei, sa va faceti bine pana sambata!
No revin mai tarziu ca s-a trezit Ade.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Alinush, spor la treaba! Si noi ne-am apucat de rezolvat probleme arzatoare, cea mai grava fiind patul in care dormim, la care am dat deja comanda; urmeaza dulapul de haine si pe urma mai vedem. Dar asta cu patul era urgenta, pt ca dormim groaznic. Pe langa faptul ca e mic patul, ne-a mai pus "cineva" sa ne luam saltea relaxa, care ne rupe pe amandoi. Noua ne trebuie saltea tare, fara arcuri, deci cred ca va fi din poliuretan.
Ada, multa sanatate intregii familii!
Flavia, ma bucur ca esti ok. Ma gandeam si eu la dentist cu Alex, ma intrebam cum pot fi evitate la copilasii astia mici petele si tartrul de pe dinti, pt ca doar spalatul nu rezolva perfect treaba. Ei sunt mici, trebuie sa ii speli finut, Alex se mai si prosteste si nu sta cum trebuie... Detartraj sau asa ceva nu cred ca se face la ei inca. Daca iti da dentistul vreo solutie buna spune-mi te rog si mie.
X-ray spune:
ola gagici!eu cu vesti naspa sarcina a luat-o la vale.am ditamai decolarea de placenta stau in pat si astept minuni...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
maria_rubi spune:
Alina.a, pt bebe sa stea acolo 9 luni la caldurica si pentru tine sa fie sarcina cat mai usoara
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
No lasa Alina a, ca trec toate necazurile si o sa ai inca o comoara dulce si scumpica! Sa treci cu bine peste lunile care au ramas!
Io n-am rezistat si i-am dat de azi cadoul lui Vladut. Fericire mare! O sa pun poze.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
alina.a, of, imi pare rau...stai cumninte in pat si ai grija de bb.
Ada, ce cadou a primit Vladut? Astept pozele...
Am pus si eu cateva poze de la 1 Mai, AICI.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Aici sunt amandoua albumele, si cu cadoul lui Vlad si cu 1 mai.
Alina, v-ati si bronzat unpic, nu?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
ada suuuper tare cadoul,cred ca-l calareste toara ziua!si ce-i faceati saracului pui?
alina m v-am admirat in poze,voi 2 iubareti cu copii maari.adelina nu sta locului o clipa.dar din poze am senzatia ca ati facut gratarul in mijlocul drumului
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
alinamoro spune:
alina.a, asa e, Adelina nu sta nicio clipa, e in continua miscare. Da, gratarul l-am facut in mijlocul drumului, dar e un drum in padure unde nu se circula. Sunt mai multe drumuri din alea in padure perpendiculare cu drumul "principal".
Ada, merg sa vizionez pozele, vad ca-s multe.