Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
Gabi, felicitari Ioanei pentru prima zi de gradi si c-a fost asa cumintica!
Si Ade tot zice ca vrea cu Dragos la "gadi", desi ea habar n-are ce-i gradinita ca n-a fost niciodata. O duc de la 1 septembrie. Sper sa-i placa, cu Dragos n-am avut probleme, el plangea sa-i duc pijama sa doarma cu copiii, la inceput nu l-am lasat sa doarma.
Am fost la sedinta cu parintii la scoala, am aflat la ce invatatoare va fi Dragos (la care-am vrut) si ne-a dat listuta cu rechizitele necesare. Nu-mi vine sa cred ca mergem la scoala!!!
Cristina M., nu o stiu pe dr. Mot Simona. Noi inscriem si bebelasi, de obicei copiii nascuti de mamicile inscrise la noi.
Nu ai inscris-o pe Dora sau vrei sa o muti la alt medic? In caz ca vrei s-o muti sa stii ca nu poti pana dupa 6 luni de la inscriere.
Flavia, cum ii Bogdi, ati rezolvat cu constipatia?
Cristinacsa, ceva poze de la Pestera Ursilor?
Clau, cum ii la lucru, unde-ai disparut?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-04-27/20:22:57 poze cu
MONI 24s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
adablackcat spune:
No chiar ca-i bravo Ioana! Gabi, felicitari ca aveti fetita mare! Si Vlad ii un mamos si jumatate dar n-am avut probleme cu adaptarea la gradi, ca si el vroia sa mearga cu Iulia. Pacat ca n-ati venit cu Miha incoace in seara asta. S-au jucat copiii prin curte, si dup-aia am intrat in casa, ca-i cam racoare afara.
Cristina rubi, bine ca ai rezolvat necazu' si suge pitica!
Cu Clau am vb eu zilele astea. Nici o schimbare, merge la job, p-acasa... Cred ca n-are chef de nik din cauza problemelor de sanatate din familie.
Alina m, cum ii in concediu? Am auzit ca ai avut musafiri.
Moni, tare tare faina esti cu burtica!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Moni nu am facut poze din pacate. Dimineata m-am grabit la lucru iar dupa masa am uitat... Moni iti sta bine gravida.
Ada nu m-am simtit bine. Am fost ieri toata ziua la Paulis la o cabana si am fost cam dezbracata( cu pantaloni trei sferturi) , iar acum suport consecintele. M-a luat o durere de burta si de genunchi, nu mi-a trecut cu o aspirina am luat si eferalgan.
adablackcat spune:
Gabi, ieri o fost chiar frig, cred ca doar vreo 13-14 grade, mie asa mi s-o parut. Si pe copii i-am imbracat bine prin curte... Poate scapi si nu te racesti.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
alinamoro spune:
Moni, iti sta super cu burtica, arati foarte bine asa mai implinita !
Ada, cand m-a sunat Miha venise 2 prietene pe la mine, altfel mergeam si eu. N-au stat ele mult, dar nu le puteam scoate din casa. Una avea ceva haine de vanzare, mai mult vroia sa duc la lucru la mine, dar i-am zis ca-s in concediu, adevarul e ca nici nu-mi place sa ma ocup cu de-astea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Salut, eu acu mi-am terminat munca de la birou adusa pentru acasa.
Victor e si el cu febra , tuseste, e mucos. Vai de el saracul.
Waw Moni ce super arati. Te prinde si la fata asa implinita. Si cu parul lung iti sta bine. Esti beton. Am vazut si pozele si filmuletele cu Diana. E foarte frumusica si isteata. Ii merge gura intr-una.
Cristina ma bucur ca esti ok. Poate mai strangem de-un pachetel pentru tipa din Simeria, daca ai timp cumva.
Gabi felicitari Ioanei. Dupa cat a fost de mamoasa, iata ca i-a luat pe toti smecherii si "super independentii".
Noi am fost in sera asta pe la Ada. Are Ada o gramada de animalute acolo. Numai bune de incantat copii.
Carmen am vazut pozele cu voi, dar nu mai stiu daca am scris despre asta sau nu. Cu riscul sa ma repet, sunteti super. Serban a crescut foarte mult.
Restul fetelor pe unde sunteti? Diana, Cristiana, Ildi , Ioana?
Oare Deya o fi nascut?
Na ma duc la culcare ca ma doare spatele. Daca va spun ca de o saptamana citesc la lumanare. Ne-a facut Vic praf veiozele, si cum eu nu pot fara sa citesc alta solutie n-am gasit. Sper sa nu aparem la stiri din cauza asta.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Alina, inca nu am inscris-o pe Dora, iar medicul nostru de fam nu inscrie copii decat de la un an. Mi-a recomandat-o pe dr. Mot, dar sincera sa fiu nu am fost foarte multumita de ea la vizita pe care mi-a facut-o acasa dupa ce am nascut, a venit neanuntata (eu eram imbracata sa ies pe usa la cumparaturi) si a stat doar 5 minute, nu i-a verificat fontanelele, etc. A zis ca ma asteapta la cabinet cu certificatul copilului si CI-ul meu ca sa o poata inscrie, dar inca nu m-am prezentat...ma gandesc serios sa o inscriu la voi daca se poate.
Miha, eu pot oricand sa fac pachet, tocmai am mai strans o plasa de hainute ce i-au ramas Dorei mici si jucarii am cu duiumul de dat, si am si un verisor care de curand s-a angajat in Deva si o sa poata el sa duca pachetul sa nu mai platim posta.
Gabi, fain cu Ioana asa...eu inca ma tot chinui cu olita, altfel inca nu putem merge la gradi in toamna. Abia astept si eu sa o duc.
Moni, tare bine-ti sade asa implinita! De Diana ta nu mai zic decat ca ma tot minunez ce copil nazdravan e!
In alta ordine de idei, care-mi da nr. lui homeopatila si ce program are, se suna pt programare sau cum? Ca Dora mea de 3 saptamani tot mucioasa e, dar nu iese nimic cand o aspir, fornaie si noaptea cateodata se trezeste ca nu poate respira. Am fost la Marianut care mi-a spus ca sunt ceva homeopate bune dar ea nu se pricepe, asa ca... Aaaa, sa-mi ziceti si cum il cheama pe dr., sa nu-i zic cumva homeopatila la telefon As vrea sa merg azi sau maine cel tarziu.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Cristina rubi, te sun eu acum si-ti zic.
maria_rubi spune:
Ada, am avut telefonul pe silent si acum am vazut mesajul de la tine, multumesc!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009