*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Se administreaza calciu 10 zile pe luna,fie calciu gluconic 5 ml pe zi,fie calciu Pharco 3*5 ml.
Asa mi-a zis dr.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
din cauza Ancai...de 5 minute:"tralalalala lalala lalalaalalaa...lalala.."tot asta am in cap
N-am avut net nici eu cateva zile...dar am reusit sa mai citesc ce ati mai facut.
Am vazut niste poze frumoase frumoase cu o gashca mare de mamici frumoase si cozonacei unu' si unu'!! ce frumooos...
Criss noua cei de la consulat ne-au dat peste cap plecarea in ro....cica la ei 5-10 zile lucratoare dureaza 3-4 saptamani!!!
mi-ar placea sa ne intalnim , sa vdm daca ajungem prin deva..nu ne intra in drum, dar daca o sa avem timp te anunt!
Eli bravo ! tin pumnii si intre timp anunta prin oras orele intre care faci conducere
Andy thomas fiind alaptat exclusiv pe langa ranitidina trebuia sa-i dau si Medigel, o chestie gelatinoasa fara gust inaintea fiecarei alaptari asta pt a nu renunta la alaptat (altfel ar fi trebuit sa-i dau lapte praf special pt reflux...) asa ca la sfatul pediatrului ne-am apucat de cateva zile si noi de dive...mi-a dat o reteta pe care incerc s-o pun in aplicare...la inceput i-am dat piure de mar , apoi de pere williams(pe care il adora!!).. asta dimineata pe la 10..dupa cateva zile am inceput cu piure de morcov, de azi comboinatie cu cartof peste cateva zile bag dovlecel, salata ...mi-a recomandat sa bag faina de orez sau orez porumb si tapioca sa mai ingros putin...oricum dau doa piureuri...asta e...semnele sunt f bune nu regurgiteaza deloc si nici nu-i mai dau medigel..
as fi vrut sa incep m tarziu...
fug m revin

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Gynye,

5ml/zi (fiole), 10 zile/luna, pana cand introducem branzica de vaci, atunci ne oprim.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, voi cate zile pe luna dati calciu la bebei?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Stewie,

Iti raspund, ca-s mamica de dintoasa, numai ca ma tem ca raspunsul meu nu prea are cum sa te ajute. La noi dintii au iesit pe nesimtite, numai ne-am trezit ca-s acolo...la 4 luni si 2 sapt. Acum stau sa iasa cei 4 de sus, tot asa deodata. In afara de faptul ca roade tot si saliveaza fff mult, nu are nici un disconfort. Insa la ea a fost un pic atipic fenomenul, chiar nu cred ca-i cazul sa te iei dupa asta sau sa te panichezi cum ziceai. Am citit undeva ca la majoritatea copiilor durerea la iesitul de dinti e asa de mare ca un adult s-ar urca pe pereti. Nu stiu unde am citit, poate chiar pe-aici ziceau fetele sau poate in ceva articol... dar in orice caz, cred ca e adevarat.

Sper sa va iasa cat mai repede dintisorii si sa scapati de necaz.
Parca este ceva gel care calmeaza durerile si jucarii de se pun la frigider... ai incercat?

Cand plange tare si nu mai stiu ce sa fac cu ea (foame, oboseala etc), la noi functioneaza un truc, ma apuc sa-i bat din palme, ritmic, asa pe o melodie din capul meu. Face ochii mari si tace ... cat timp bat din palme.

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Dragi mamici, eu ma prezint ca o mamica terminata psihic. Daca nu cedez acum inseamna ca sunt mare. Lui Thea vor sa-si faca aparitia 4 dinti Inca nu au spart gingia insa sunt 4 puncte albe, doua sus si doua jos. Nu ma gandeam ca o sa iasa asha devreme si mai ales nu toti patru in ac timp. Drept urmare Thea e ingrozitor de nervoasa si plange aproape non stop. Nu mai vrea sa doarma la pranz si seara mai face tambalau. La voi, mamici de bebei cu dinti tot asha de rau a fost???... ca deja am intrat la idei sa nu fie de la altceva. Mai are si problema cu intorsul acum, nu vrea sa stea decat pe burta si se mai enerveaza cand oboseste si nu mai poate sa-si tina capul. Ce mai e o feerie...
Aaaa si alta intrebare daca puteti sa ma ajutati...ati fost cumva cu bebe pana acum la un drum cu masina de aprox 6 ore??? Ca pe noi ne-ar tenta o mica escapada peste vreo 2 sapt insa nu stiu daca rezista atatea ore in scaun ( chiar si cu opririle de rigoare).

In alta ordine de idei , am vazut poze de la intalneala.... fooooarteee frumoase, bombonele de bebei si mamici super, mi-ar placea sa vad mai multe

Va pup pe toate si va rog daca se poate sa-mi dati si mie un sfat, adica sa-mi spuneti daca e normal ce se intampla, macar panica sa-mi treaca ca oboseala si terminarea psihica nu cred.

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput