Mamici cu 2 pitici (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,am fost si noi azi la pediatru,a zis ca o sa se regleze in timp,totusi sa nu las mai mult de 2 zile.Azis ca nu are burtica tare,nu are decat cuvinte de lauda.Am intrebat si de capsuni si a spus sa merg pe principiul tatonarii progresive,asa ca o sa incerc sa-i dau.Vorba ta,lui Alex i-am dat cam ca la carte(fara iaurt,nu stiu de ce )si nici acum nu papa iaurt,fasole sau varza.Bine macar ca fructe mananca de toate,desi nu i-am datde mic orice.Mai e si de la mama natura.Sper sa ii revina pofta de mancare Luciei
Olga,mie mi-a venit menstruatia Alex dupa noua luni,iar acum inca nu si nu am simtit o scadere a lactatiei,banuiesc ca si din cauza ca nu mai alaptam asa mult(ca in cazul tau la 3 luni).Oricum,incearca sa consumi ceaiuri pentru stimularea lactatiei,consuma multe lichide,pune-l pe bebe des la san si sper sa fie bineIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Olga, si mie imi scade putin "nivelul" la lactatie la ciclu (am avut doar de 2 ori) insa zic sa nu te panichezi Ana isi ia revansa si ma suge apoi 2-3 zile intr-una pana imi revine lapticu'... acuma Ana e mai mare, asa ca daca tu crezi ca iti face bine, ia ceva stimulente de lactatie. Eu folosesc mamma+ (Ceva facut in italia) da' nu stiu daca tu poti gasi pe-acolo.
Bafta si curaj - bravo ca ai scapat de galma de pe san, esti buna!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!!!!!!!!!
La noi vreme urata din pacate. Si frig.
Azi stam in casa si ne jucam.

Unde este mai incalzirea aia globala? Ca eu inca nu m-am incalzit anul asta.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Hristos s-a inaltat!
Crengu,s-a mai racit vremea si la noi,dar acum sunt 20 de grade,deci e ok.Alex e pe afara,merg si eu in foisor la un pahar de vorba cu ai nostri.Pestele e la fiert,Ioana doarme,asa ca pot respira putin
O zi frumoasa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Adevarat a-'naltat, Iulia!

mai si la noi vremea s-a racit. Si tocmai acum cand avem programat un week-end prelungit la munte. Dar... asta e, ne-om distra si-asa si mai la frig numa' de n-ar ploua. Pana una alta iata niste poze cu Lucia din perioada mai calda.

In rest... ma toaca de nervi asta mica. Sper eu ca dintii sunt motivul si ca va trece perioada asta dificila ca altfel... eu asa copil miorlait si care sta mereu calare pe mine... nu stiu cum o sa cresc. Sotul meu e acum cu Stefan la ferma, s-a organizat o excursie cu gradinita si trebuie sa fie si cate un parinte cu ei asa ca pana diseara nu-i vad. Lucia doarme acum deci am o clipa libera. Ah, mai am o noutate da' era sa uit. I-am gasit dadaca Luciei incepand din august. Pot rasufla de acum usurata. Trecem la etapa urmatoare: cautam job. Aci i-aci. O sa vad ce-oi gasi. Pana una alta raman optimista. No, acu' ma duc sa ma relaxez citind o carte. Va urez o zi faina!!! Paaa!

Mergi la inceput

Claudia,bravos ca iti faci timp pentru citit cartiDe cand am nascut-o pe Ioana nu am mai citit nicio carte,am mai rasfoit ici colo cate ceva
Am vazut pozele,e o smecheroaica domnisoara,in cea cu laptopul lui Stefan se vede clarImi place chestia aia in care prinzi poze(de pe perete).Mi se pare superfaina,nu am vazut pe aici,dar chiar mi-ar placea.De unde e?
Aaa,referitor la copil miorlait,se zice ca cine are primul copil cuminte,il face si pe al doilea,acesta din urma il face sa-si dea seama ca e suficient cu 2,intelegi ideeaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Uitasem...
Off topic,Crengu,cand am citit bancul asta m-am gandit la tine,ca m-au amuzat niste replici de-ale tale despre...
In fata unui bloc de 10 etaje se tot aduna lumea si striga disperata:
- Criminalule! Criminalule!
Un tip la etajul 7 se chinuia sa arunce o femeie peste geam! Intr-un final reuseste sa o arunce, dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul 6. Omul coboara repede etajul si, dupa o lupta inversunata, femeia cade si se face tandari. El coboara linistit in fata blocului sa infrunte multimea care tot striga:
- Criminalule! Criminalule!
La care omul linistit: - Stati, ma, ca era soacra-mea!
Toata lumea: - Aaaaaaa!!!
La care un tip din multime: - Ce tupeu avea! Ati vazut cum se tinea, bestia?!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata!!!!!!!!!!!!!!!
Iulia, esti durere cu bancul. Da, eu si acum sunt certata cu soacra-mea, adica nu am mai bagat-o deloc in seama de ultima data cand m-a enervat si o evit.

Claudia, bravo pentru Lucia mergacioasa. Si de ce era asa suparata intr-o poza?
Sa stii ca si pisica mea este lipita toata ziua de mine si nu pot face nimic. Abia astept sa mai creasca un pic si sa simta si ea nevoia de un pic de independenta. Ce fain ca i-ai gasit dadaca. Eu pana la 2 an voi sta cu ea ( desi simt ca pocnesc deja, nu mai am rabdare ca la primul, mi se pare super greu uneori) si apoi am sa o dau la cresa, sper sa se adapteze. Vreau sa renunt la serviciile soacrei si ale mamei, m-am cam saturat de amandoua.

La noi e frig, nene, ieri au fost 15 grade, azi cred ca vreo 10.

Ma duc sa-mi fac o cafeluta.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Ce faceti? Sper ca toata lumea e ok, noi am lipsit de pe net o perioada suntem tare busy ne pregatim de concediu acusi, vin rudele din italia pe aici inainte de asta, Ari e la scoala si merge in fiecare zi ii place de numa da nu mai am timp de nimic ca tre sa o duc/aduc de la scoala intre timp o am pe Ami, somn, papitza etc, plus casa asa ca nu mai apuc sa fac mai nimic.
Acuma e Ari in vacanta si au fost cam bolnavioare asa ca am stat prin casa si am mai apucat sa deschid si eu forumul.
In rest fetele sunt bine cresc, Ami are 5 dintisori, sta in funduletz si incepe sa imite sunete, isi adora surioara mai mare si ii place sa se joace cu ea, se deplaseaza taras ca in armata pe coate dar are o viteza de numa.
Ari e mare ii place mult la scoala si abia asteapta sa mergem in concediu numai despre italia vb, vrea sa mearga la plaja. Vb din ce in ce mai mult stie si romaneste da nu prea foloseste cuvintele mai mult engleza dar stie si intelege si cand le foloseste le zice corect.
Cam astea is stirile de la noi aici niste poze daca vreti sa ne vedeti si aici cu Ari de la scoala.
Eu ma zbat cu kg sa slabesc,am reusit sa scad la 65,3 kg de la 74 de dupa nastere, dar mai am 10 de dat jos pana la ideal sper sa reusesc asta ca anul viitor in mai facem nunta pana la urma, nu ne-am hotarat exact unde da nu facem nici in ro nici in uk vrem undeva mai exotic da sa vedem cum ne ies pasientele cu banii, ca na e cam greu cu criza asta.

Va pupicim si mai trecem pe aici cand apucam.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Crengu,mda,greu cu al doilea copil,iti dai seama ca eu de aproape 3 ani doar asta fac,e frumos,dar cand prind cate un moment doar pentru mine(de exemplu cand merg singura la coafor sau la cumparaturi)zici ca plutesc,parca n-as mai fi iesit in lumeDar e frumos,clar nu ma plictisesc ca altii
Mada,ce super ca am vazut printzesele,cea mica s-a facut mare,cea mare scolarita simpatica foc,pune niste poze sa te vedem si pe tine in noua forma
Tocmai adormise Ioana si Alex e intrat val vartej in casa si s-a trezit,acum nu mai adoarme si nici n-o sa stea prea mult singurica,asa ca daca aveam impresia ca imi voi face lejer treburile,m-am inselatIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput