Mamici cu 2 pitici (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
of fetele, aseara binenteles ca am adormit cu juniorii...acum iara nu am timp sa scriu pentru ca m-am apucat sa refac topicul de la "poznasi" si daca nu stau de el nu-l mai refac degraba...
Matei doarme, am stat la nisip in curte pana la apucat somnul...apoi a adormit singur in carucior si l-am mutat in patut. Stefan se joaca asa ca sper sa-l tina pana termin eu cu "treaba" ![]()
va
si revin
proud mammy
julax spune:
Olga,bine ai venit!
E greu cu doi copilasi micuti,mai ales fara ajutor,o sa treaca perioada asta grea...
Of,urla Ioana

Ies afara,revin mai pe searaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Bun venit Olga
te trec in listutza cat de curand pot ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Crengu,nu face bilute,dar e mai tare,mai ales cla inceput.De exemplu ieri am vazut cum se scremea,i-am desfacut pampersul si s-a chinuit minute bune pana sa iasa,timp in care o masam pe burtica,ii vorbeam,iar ea se inrosea de la efort.azi nu a iesit ,desi i=am dat vreo 30=40 ml ceai,vreo 10-20 ml apa,toate cu lingurita,ca nu e amatoare de altceva(din cana cu cioc ia o gura,doua..).Azi m-am intalnit cu o vecina,care e medic de familie si mi-a spus sa-i pun supozitor zilnic timp de 5-7 zile(cam la aceeasi ora)si apoi va iesi singura,fiind ajutata mai intai.Hmmm,nu stiu ce sa fac,mi-ar placea sa se regleze singura.In ultimul timp a iesit la 3 zile,rar la doua.M-am lungit
Vroiam sa va intreb,pe cele care stati in Bucuresti in special,cat e baxul de pampersi acolo? Ca a fost o mamica si a spus ca e diferenta mare de preturi fata de la noi,adica dau cam 55ron pe un bax ,iar acolo gasesti si cu 45 farmacii sau magazine mici).La fel si scaunele auto,carucioarele.ma interesa ca idee
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Buna dimineata!
Dau eu
azi.Ioana inca doarme(surprinzator),Alex a plecat cu tata la gradi,eu am spalat vasele,mi-am facut exercitiile si ma pregatesc sa ciugulesc cate ceva.Vroiam sa stau cateva minute pe aici in liniste si...am reusit!!
Sa aveti o zi frumoasa!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Doar eu azi
?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Si eu prin zona, lancezesc de cald. Ma uit dupa bona pe net. La agentie a fost un esec, parca v-am zis.
ana_a spune:
si eu mai pe seara!
Este cald si la noi (in sfarsit
)
Am fost super busy astazi, abia imi revin si mai am de facut si curat/intins haine ...
va
si toate cele bune
proud mammy
OlgaTarziu spune:
julax, oana 
eu am niste nopti decupate din filmele de groaza. Se trezesc ai mei tot pe rand. Sotul e super racit si tuseste din 5 in 5 minute. Si taica-meu sforaie. In ultimele 2 nopti am dormit 6 ore cumulat. Am in concluzie o migrena cumplita azi.
Maine merg la controlul de 6 saptamani dupa nastere. Normal ca o iau pe bebelina atarnata de tzatza. Tre sa conduc cam 25 km pe sens. Sper sa nu urle in masina.
Va las ca trebuie sa-l pun pe cel mare la somnul de dupa amiaza.
Revin mai pe seara.