Mamici cu 2 pitici (8)
Raspunsuri - Pagina 11
julax spune:
Ana,sa ne arati muzeul facut de Stefan,imi place cum construieste
Claudia,
pentru iaurtareasa apreciata de copii.Alex nu vrea iaurt deloc,desi ii place acru,laptele nu.Super ca faci si lapte acru degresat,hmm,la asta nu m-am gandit.laptele e pasteurizat?
Sanziana,ce simpatic Dragos.Ar trebui sa notam cele mai multe din conversatiile astea,ne vor descreti fruntile peste ani
Zsuzsu,petrecere frumoasa duminica!Asteptam poze
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Vai cat e de dulce Dragos
Nu-i asa ca te-ai simtit cea mai tare ca stii toate culorile? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
julax spune:
Mneata!Nu stiu cand mai intru azi,sper sa aveti o zi super 
Gabi,cum sunteti azi?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
sa va mai zic o faza cu Dragos sa va descretiti fruntile:
aseara il provoc la o bataie cu perne. Dragos hai sa ne batem cu perne si in momentul ala trimit o perna spre el, el cu capul in nori si cu gandul in alta parte, cade in pat...la care el:
- Tai cuminte mama, potoeshtete (potoleste-te) nu face potii (prostii) ![]()
![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
ClaudiaH spune:
Iulia, da, lapte pasteurizat am folosit ca altfel de lapte n-am de unde. Nu UHT ci lapte proapat pasteurizat de la raft insa pentru pitici am folosit lapte bio cu 3,8% grasime iar pentru mine lapte 0,1% grasime.
ana_a spune:
salut!
da mai Claudia, cum te-ai gandit tu ca ar putea inceta intrebarile??
Doar ca sunt altfel de intrebari, de genul: ce inseamna "pustoaica"?" sau sa nu mai zic intrebari dalea stintifice de-ti trebuie musai o enciclopedie sa le dai de capat...
ce simpatic este Dragos! Imi aduc aminte de Stefan cand ma intreba "ce are biserica in cap?" si nu reuseam nici cum sa-i dau raspunsul care il vroia, ca mai apoi sa-mi spunca ca eu nu stiu...."biserica are o caciula in cap!!TU NU VEZI???" mami asta...care nu vede...Avea un an si vreo 10 luni.
Iulia, din pacate nu am poza cu muzeul...ca nu aveam acumulatori la aparat...dar pot sa-l descriu
cu 2 etaje si cu cavaleri la subsol si animale impaiate la etaj
cu intrare secreta si "canale" numai de el stiute...hihi...
trebuie sa refac topicul de la "poznasi" ca am sters pozele la gramada cu gandul sa le refac, punand on line numai pe cele cu constructiile...insa nu am mai avut timp.O sa le refac.
proud mammy
julax spune:
Am intrat special pentru Ana
La multi ani!!!sa fii sanatoasa si fericita!

Merg sa o adorm pe Ioana.
Va pup!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Si acu' sa ma laud. Fica-mea incepe sa se deplaseze si pe doua picioruse fara sa o ajute mama. De cateva zile umbla din ce in ce mai mult cu cadrul ei pe roti si i se pare super amuzant desi inca nu e mestera ea in manevrare. Dar... e un inceput. Iata si un filmulet.
Va las acum si va previn ca pana saptamana viitoare nu mai revin. Sambata viitoare am un examen si cursuri in fiecare zi deci... gata cu timpul. Numai bine!
gabitzam spune:
Ahhh, acum am vazut si eu ca a fost ziua Anei! La multi ani , sanatate, zile frumoase cu familia ta si sa ai parte de tot ce te face fericita in viata!