Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
simodina spune:
Lumi mercic, cred ca ma bag si eu la ananas. Portocala pulpa ii dau asa de sarbatori ca nu cred sa am rabdare sa decojesc la pielitele alea
musettepink spune:
Luminita, sincer nu port 26 la blugi dar daca ma gasiti dupa Ip si ma inchid astia cred ca am toate sansele ca dupa pucarie sa port 26,ca nu mi-or da rum kokos toata ziua nu?
Nadino apuca-te de scotocit dupa Ip, da vezi ca nu ma gasesti usor ca ma ajuta 300,hakeritza sa ma fofilez
de Luca
musettepink spune:
Andy,spor la treaba!
cd da de ce nu i-ati mai dat vin copilului,nu ai vazut ca mai vroia? frumusete de dintzoc!
de Luca
gaia.nevia spune:
hallo, rum kokos alaturi de dr house, my favorite.
da io nu arat ca Irina, desi am aceleasi pasiuni...
cum se face?!?!
muncesc? ce muncesc?
Astept sa se trezeasca radu, ca a adormit in timp ce-i faceam laptele... dupa ce hali fructele cu ajutorul lui teo, care ii punea in cap pe rand, o oala, o galetusa, o sita, o cana... zicand ibric, pitic, face baie!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Corrina pot vota broscuta de mai multe ori pe zi??? Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) Mamica de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
De pe Ip-uri diferite: ex. eu votez de pe mobil si de pe PC cand am timp. Il pot ruga pe sotz sa voteze de la serviciu unde evident iese cu un IP diferit .
Si da, Corrina ne furi IP-urile dar daca vrem ti le dam singure, trebuie sa intram pe www.whatismyip.com si gata stim IP-ul public...
Care e faza cu tipii ???? Ia sa trimitem niste PM incriminatoare sotzilor... un IP ceva gagici?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
simodina spune:
Ada vrei sa te ajut sa arati ca Irina? Te dau in judecata.
Corrina o fi fugit sapunul sa-l spele si pe nea costica, de ce esti rea?
musettepink spune:
citat din mesajul lui simodina Corrina o fi fugit sapunul sa-l spele si pe nea costica, de ce esti rea? Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
300 nu merge linkul,asa ca ioc ip-ul,sac!
de Luca
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui simodina Ada vrei sa te ajut sa arati ca Irina? Te dau in judecata. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Deeeeci, sa-ti explic. Io sufar de bulimie de stress. Ma dai in judecata, ma stesezi, ma nervezi, ma faci sa sufer si sa cheltui bani, deci mananc, si mananc, si mananc, si ma ingras!!!!
Si te dau io pe tine in judecata, da?! Ca de maine vreau sa incep regimul si n-am voie sa ma stresez!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
sabinel spune:
amalia mea are 38 cu 2, plange de-mi rupe inima... nu stiu ce sa mai fac.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
andy.p spune:
Sabinel e de la dintzishori??Pune-i un supozitor cu paracetamol in fundic
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei