Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
andy.p spune:
Si eu mananc cand sunt nervoasa si stresata..da nu ma ingras![]()
Lumi rad cu efect intarziat la faza cu gemenii in Carrefour
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
sabinel eu zic sosete imbibate in otet, o lasi in body, sa nu fie infofolita si poate ar fi bine sa ii dai si un panadol/nurofen
la noi a functionat, am schimbat de mai multe ori sosetele cand se incalzeau
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 300 nu merge linkul,asa ca ioc ip-ul,sac! ![]() de Luca |
Ma iertati tocmai l-am testat si merge. La mine zice asa: Your IP Address Is: 92.80.... restul ghiciti da?
Daca totusi nu merge incearca pe google un search: what is my ip si intra pe primul site
deci n-am simtul umorului da?
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
sabinel
ici... repede un antitermic mami si zi-ne cum este floricica mov peste un sfert de ora...
Alte simptome?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Corrina spune:
sabinel cum i-ai masurat temperatura? Rectal trebuie sa mai scazi nitzel si pediatra mea zice ca la bb se considera febra peste 38. Dar daca plange, e clar ca o deranjeaza ceva....
simodina nu sunt rea, am lasat sapunul acolo, sa se spele nea costica cat vrea el, cu spume![]()
300 merci de voturi esti de gashka
Nu ma intereseaza IPurile, ce-s alea IPuri?![]()
CD daca faci dush cu sapun, ai grija sa nu-l scapi
Spor la treaba

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 sabinel ici... repede un antitermic mami si zi-ne cum este flocricia mov peste un sfert de ora... Alte simptome? de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
i-am dat nurofen si astept. alte simptome ar fi maraiala, nervi, plans de nu-i intra nimeni in voie, dar asta o pun si pe seama oboselii. cred ca-s dintii de sus ca are gingiile umflate. am pipait-o pe toate partile, otita nu-i, rosu in gat nu-i, deci mai raman dintii.
va multumesc, fetelor! chiar nu stiu ce m-as face fara voi

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Si eu mananc cand sunt nervoasa si stresata..da nu ma ingras Lumi rad cu efect intarziat la faza cu gemenii in Carrefour ![]() laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
Nu te ingrasi, huh? Sa nu zici ca si tu porti 26 la blugi, ca moooor!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Sabinel, multa sanatate Amaliei! Eu cred ca e de la dinti, dupa cum spui de simptome...
Nadina, si eu mor de nervi cu pielitele de la portocala! Inca n-am cedat, nu le dau decat cateva feliute, ca-s cam acre astea de acum... si nu le dau chiar in fiecare dimineata, deci merge.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
andreea_ada spune:
vai doamne cat vorbiti 

cum sa recuperez eu cand se scriu 3 pagini in 15 minute ???cummmmmm???
si ce citesc rom cocos , dr house 
adik reteta ideala de slabit nu?![]()
![]()
m-a terminat maia cu balutele ei , e deja la a-4-a bluza pe ziua de azi cu tot cu bavetica ...balesteee...balesteeee...si iar baleste.....
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
luminita2008 spune:
CDule, vazui si io pozele cu Mikul, e un frumos foc si ce dintzoc are el...!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

de