Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

sa va aratam noua schema de diversificare
hmmmm ce buna e
foarte buna
mai repetam experienta
felul 2

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza!
ati cam valsat bag seama! noi n-am simtit cutremurul ca veneam spre casa si-n masina ... zici ca esti ca-n barca cu drumurile de prin Bucuresti. am vazut un apel pe fix de la maica-mea si-am sunat-o si era ingrijorata de noi ca a fost cutremur... ca altfel nici nu stiam, la cat stam noi pe stiri ...

Ramona, am vazut-o pe Anda , ce haioasa este aici: http://picasaweb.google.com/buneasca/AndaTeodoraLa6Luni#5328615450214128594. si-mi place frizura ei. Sofiei ii intrau firele lungi in ochi
n-o pun la cura pe Sofia ... aoleu, n-as putea sa fac asa ceva :-).

andy si sofia se mai ineaca noaptea si tuseste, dar adoarme la loc din fericire.

denisa, felicitari! sa fie sanatos si sa aibe noroc!

Eva, imi pare rau ca ai probleme cu spatele. Sa te faci bine repede!

nikolici, al meu sot l-a luat ca si caddou de craciun ...si l-am folosit de cateva ori. poti sa cantaresti si copilul :-) eu asa fac ca n-am cantar pt. bb., dar nu arata decat de ex. 7.6, 8.0 kg ... in rest, faci exercitii si obosesti, adk isi face treaba. dc mmerita atatia bani .. nu stiu ce sa spun. va fi haios cand va creste Sofia ca se va ura pe el sa se "joace".

sabinel, ce zice doctorul? paracetamol pana-si revine? tin pumnii sa-si revina repede!

babytza

anamona, n-am vazut ... ei, devine interesant atunci :-). dar mi-am amintit ca am primit cadou hainutze next ... se gasesc si-n bucuresti?!

Andreea, nu te ajuta la nimic panica. incearca sa te relaxezi tot cu ceapa si puiul tau :-)) Gruiaaa ce ne facusi?

la muuuuulte lunite sanatoase si pline de noroc Eva de Andreutac, Andrei de andrey2008, Alessandra de danucu, Edi si Robi de Luminita

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata bobocime
Dau si eu cafea ca sunt chiao Andy galro am baut si din a ta

Raportez noapte alba S-a trezit soricelul la 3 noaptea si nici nu a mai dormit pana la 6....Of si cat a putut sa planga...ce lacrimioare ii curgeau pe obrajori L-am dat si cu gel de dintisori, i-am dat si nurofen...nimik mai , el plangea de ti se rupea sufletul...mai inchidea ochisorii si statea putin linistit, apoi incepea iar sa se maraie si sa planga....Sa iasa odata si al doilea ca mi se rupe sufletul daca mai face asa. Bine macar ca nu face febra deloc de la dintisori...
Si ce ganduri mari aveam cand am plecat in dormitor....

Oana a iesit tot dintisorul la David , deja se vede bine bine. Dar am mai auzit sa iasa doar un coltisor , nu cred ca e motiv de ingrijorare. Parca si la noi au fost mamici care au mai vazut asa la pui..

Andreea ada te-am trecut deja in listuta, am uitat sa iti spun. Pup mamicul ingrijorat Nu mai vine cutremurul azi , stai linistita.... Wow, mereu ma ia prin surprindere Maia cand intru pe poze Uit ce ochisori frumosi are

Corrina vad ca e tare bine broscaletele Sa nu imi furi Ip-ul da ????

Giuliana pleci la mare ?????? Wow pot sa iti spun un secret ???? I hate you
Distractie placuta totusi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

cu laptele ... din 3 mulsuri fac o masa si jumatate pt. fata. deci nu e bine. ma mai gandesc dc mai continui ... i-am dat aproape 7 luni, cred ca este destul. desi as fi dus-o pana pe la 1 an, asta e. mai vad pana maine care e treaba.

babytza imi pare rau ca se chinuie puiul!uite-o sa-i iasa mai repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

anamona, n-am vazut ... ei, devine interesant atunci :-). dar mi-am amintit ca am primit cadou hainutze next ... se gasesc si-n bucuresti?!

Mimihoo se gasesc in Mall Baneasa , acolo au magazin

anamona mi-a venit slingul mai mic e super misto , sunt incantata de el la maxim Si ii place si soricelului in el ,ca sta cuminte. O sa fac si poze cu prima ocazie si va arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata, fetili! dau si eu o cafea calda si-un pepsi pentru oana si luminita.
dimineata la 8 jumate avea 38 cu 1, i-am dat nurofen, am trimis soata la farmacie sa ia panadol si novocalmin, ca nu aveam in casa decat paracetamol supozitoare, sa fie in caz ca... sper sa nu fie cazul. o sa incerc panadol si nurofen la 4 ore, oricum maine dimineata ne asteapta pediatra s-o vada. nu stiu ce sa zic, e clar ca ceva o deranjeaza pentru ca amalia mea nu se smiorcaie fara motiv. macar sa stiu exact cauza febrei... oricum o supraveghez si azi, sa vedem cum se comporta.
o duminica frumoasa si multumim ca va ganditi la noi

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Sabinel pup Sa va iasa mai repede dintisorul sa scapati de febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata..multumim de ...mm ff buna

Noi am avut o noapte linistita,din momentul in care deschide ochii incepe haraiala si tusea..le urasc,maine ma duc cu ea iar la cabinet sa o asculte,azi ni se termina si antibioticul,sper ca nu mai luam.

Sabinel

Babytzaimi pare rau ca ati avut o noapte alba..ufff greu cu dintzishorii,tin pumnii sa iasa cat mai repede

anamona ma bucur ca totul e k..pe masura ce va trece timpul,va fi tot mai usor

Mimi,Andy_g

OAna asa a iesit initial si dintisorul Alexiei,un coltisor si apoi restul....va ies dintisorii

Andreea adaimi pare rau ca te-ai speriat..hahah tare faza cu ceapa,e un trend deja

Giuliannna pleci la mare????F urat...sper sa va distrati si sa prindeti vreme buna

RAmo

Corrina ce bine-i merge broscaletelui cu atatia votanti

Eva,Andrei,Alessandra

Edi si Robi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

aaaaaha deci tot in Baneasa ... i-am pus deja gand rau acelui mall. la primele reduceri ca altfel ... dau prea multi bani :-)

fetele, care este cea mai buna bucata de carne de vaca. eu tot timpul uit. adk aia care se face mai repede. rasol?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mimihoo da da rasol , fierbe f bine, si e MESTECABBILA.Chiar am facut eu acum.Si chiar am intrebat la magazin, doamna mie sa mi dati ceva care fierbe repoede si nu ma inec cu ea in gat.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput