Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreea_ada vrei sa dorim la tine vreo saptamana???Facem vreo petrecere in pijama ceva???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

sabinel ma bucur ca sunteti mai bine si faci foarte bine ca te duci cu ea la dr.
laura sper sa nu mai luati antibiotic
nikolici l-ai gasit pe dr. house? sau nu l-ai mai cautat ca ai vazut ca tabaram toate pe tine
mimi ai o frumusica acolo
300 imi place mult de anda...mi se pare o fetita foarte expresiva
babytza cand ne arati clipul?...sorry ca ati avut noapte greaam soricelul

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si de la noi!
am lipsit motivat (musafiri), dar v-am citit seara tarziu si dimineata devreme:)
am vazut pozicile cu bebicii frumosi si expresivi! se vede ca au crescut, au asha niste priviri curioase!

Denisa, sa-ti traiasca crestinul!

mai, mai ce-ati mai vb de Dr House asta! eu habar-n-am! nu am vazut niciun episod
de fapt, nu ma mai uit la Tv dinainte de sarcina din motive de plictiseala...dar poate ca ar fi cazul sa-l mai deschid din cand in cand...daca ziceti voi ca e cumva serialul asta:)) pe ce program e? la ce ora??

cutremurul: nu l-am simtit, eram in masina, ma duceam la nunta...si la un moment dat vine cineva la masa noastra si ne intreaba "ei, v-ati leganat?" si noi "a, nu inca..."...credeam ca ne intreaba daca am dansat...ca nu putea sa ne intrebe daca (hihihihi)....deci oricum am fost un pic nedumeriti la intrebare...
tarziu am inteles adevaratul sens...ca ne-a zis cineva...asha ca am sunat rapid acasa, nu il simtisera, era totul ok

andreea, te cred mama ca te-ai speriat, mai ales dupa asha vise...mai am si eu astefel de vise...si ma sperii si eu uneori de cum se adeveresc

_giulianna_, nu iti e un pic rusine??? VREAU SI EU LA MAREEEEEEEEEEE!!!
pupam Editzu!

fetele care dati fier la bebelusi, cat timp v-a zis sa le dati?? ca eu sincer nu mai stiu daca dr a dat vreun termnen si ii dau in continuare...ca sa nu mai zic ca de curand imi pun intrebarea asta...deci nici prin cap nu-mi trecea ca ar fi bine sa ma opresc la un moment dat...pai cum sa stric ritualul de seara?!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giuliana pleci la mare ?????? Wow pot sa iti spun un secret ???? I hate you
Distractie placuta totusi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Hehe...spune-mi altul ca "secretul" asta il stiam

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma intreba o mamica de brocoli cum ii dau acum , in ce combinatie. Acum doua zile i-am facut , dar am inceput sa ii dau piureul si cu cate 2 legume ..sa inceapa sa simta si el gustul la fiecare. Nu ii mai fac mereu cu mai multe. Acum l-am facut cu brocoli+cartof dulce+carnita de pui si ulei de masline.
Maine vreau sa ii dau fasolica verde cu iaurtel si carnita. MAi schimbam si noi meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Giuliannna pleci la mare????F urat...sper sa va distrati si sa prindeti vreme buna

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Da, de joi seara pana duminica Abia astept!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetili,

Ce face bobocimea????

babytza sunt cam aiurita....

mai gagics, cum vati voi ceapa bebeilor? ca am incercat si io cu matza mea si dupa doua bagari in gura a rupt ditamai bucata si s-a inecat cu ea. I-am dat alta bucata si la fel... i-am dat ardei... si la fel!!! Deci acum ca are dintisori nu pot sa-i dau nimic sa rontaie!! offff!!!

giulianna distractie placuta la mare. Dar ce faceti pe vremea asta??? NUmai aerosoli?? Ca e cam frig de despuiat si bronzat si joaca in nisip... nu?

Muuh mie mi se pare exagerat sa te gandesti ca cineva vrea ca Eva sa plece de pe forum! Evident ca are simpatizante si persoane contra, si-a facut-o cu mana ei, si fiecare are dreptul sa zica ce vrea si sa faca ce glume vrea, dra nu cred ca-si bate nimeni capul sa faca ceva intentionat ca ea sa dispara....common.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

mimihoo , babytza,sabrinel,andy.p,nikolici,claudinna,
petrecere in pijama??unde??cand???
va astept

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sanatate multa pt bebelushii maraiti care sunt bolnaviori! sper ca azi sa fiti mai bine!

La multe lunite pt cei nascuti pe 26!!

noi am avut un week-end care a inceput joi seara:)) si a fost f incarcat, dar placut tare!
au venit finii cu cei doi copii pe la noi si am avut program de teatru pt copii, joaca, parca cu joaca si plimbare, crosetat si joaca , joaca, joaca....a, sa nu uit de gratare:))

acum incarc pozele, deocamdata am doar cu bascutele pt fini, desi si Razvi a fost manechin, ca de obicei:)
bascuta si fetita
Bascuta si baietel

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy pai ce clip sa va arat , ca abea am 7 poze...mai astept sa se trezesca lumea dupa sarbatori Si apoi ma apuc de el.... Aaaa si nu e un termen limita ...dupa ce e gata pot sa mai adaug poze oricand , nu e problema pt cine trimite mai tarziu

Mergi la inceput