Sezatoarea canadiana (141)
Raspunsuri - Pagina 4
mikiion spune:
Bine. Ne-am convins si noi sa plecam. Noi facem cam 30 minute plus ca trebuie sa trecem pe la magazin sa-i iau niste suc.
Deci ajungem pe la 10.30.
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
codritu spune:
Vad ca va intalniti aproape de mine, noi avem inot sa vad daca pot sa ma strecor cumva macar jumate de ora ca pe acolo trec cand merg la inot doar ca apoi Tudor nu va mai vrea sa mearga, daca nu ajungem va dorim distractie placuta.
si
carmen77 spune:
Fetelor, mi-a parut tare bine ca am apucat sa ne vedem inca o data, multumesc la toata lumea de urari ... si de surprize
. Am pus pozele pe contul comun. Roxana, poate ii dai tu user-ul si parola oului Kinder
.
pe toata lumea .. si nu scapati de mine oricum ![]()
Diana2007 spune:
Noi am fost !!! (in parc).
Si nu ne-a plouat, nu ne-a fost frig, doar ne-a batut un pic vantul si ne-a ars soarele ca pe mine ma ard obrajii (deh, daca m-am rotunjit ca o luna plina !).
Dar si daca era mai urata vremea, tot nu simteam, ca s-a incins atmosfera cu atatea mamici, tatici, bunici, si nu mai zic de copii, tot unul si unul, care si-au gasit de joaca timp de cateva ore de nici n-am stiut cum a trecut timpul.
E misto atmosfera de la intalnirile gen Vinnie Gambini, dar si astea cu copiii sunt deosebite si asa, mai colorate. Mai ales daca au ce face, nu le auzi glasul, asa ca unde si cand urmatoarea ?
Ma duc sa mai ma ratoiesc la V. ca l-am pus la somn de o juma de ora si cred ca a uitat de ce e acolo, e o verva pe el, zici ca l-am tinut in casa toata ziua.
Mai vorbim si asteptam poze, ca eu am carat aparatul degeaba si de data asta ...
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si
+19s cu
oanagabriela spune:
Imi pare rau ca am ratat asa o gasca mare (inclusiv oul Kinder
). Dar am lipsit motivat, am lucrat azi
, abia am venit acasa, iar ai mei nu s-au lasat dusi de acasa cu racoarea de afara.
Carmen, imi pare rau ca nu am putut sa-ti urez drum bun in persoana, asa ca o fac acum virtual: sa ajungeti la destinatie cu bine si sa reusiti in tot ce veti dori sa faceti in viitor 

dar si
Si sa mai treci pe la noi...![]()
mikiion spune:
Eu am pus fotografiile pe flick intr-un album privat. Ca sa le vedeti, va logati, la fel ca si in yahoo cu acelasi ID si parola.
www.flickr.com/" target="_blank">http://www.flickr.com/
Mihaela
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
Podeanu spune:
Sa va fie de bine intilnirea....mi-a facut placere sa va (mai) vad. dar pe tine Carmen nu te vad nicaieri?
Diana, nu stiu daca vrei sa stii ce ai in burtica, sau deja stii... dar eu zic ca vei avea fetita! Daca nu erau pozele numite nu te recunosteam, asa te-ai schimbat intr-o luna jumatate de cind nu ne-am vazut.
Se pare ca a tinut vremea cu voi pina la urma.
Laurajr, dau de baut cu placere, la prima intilnire de grup Mtl-On.
nelia spune:
Din pacate, noi am ajuns, dar la ora 1 si nu mai era nici tipenie de DC-ist pe acolo!
Cred ca ma si bateti daca va spun ca nici la dans nu am ajuns (pedeapsa à la Ina!
), ci pur si simplu nu am reusit sa iesim din casa din cauza de copii care s-au sculat cu fata undeva...
Nu stiu ce au avut in dimineata asta, cel mic s-a lovit si s-a miorlait tot timpul, fetele la fel... Nu mai povestesc, ca ma enervez iar... Impaci pe unul, ii explici cum stau lucrurile si cind crezi ca s-a rezolvat problema, cade celalalt... si se ia totul de la capat, pina li se face foame... sau sete... sau au nevoie de mers la toaleta...
Asta este, or creste ei!
Imi pare rau ca nu v-am prins, dar a fost bine ca am ajuns pina acolo, i-am linistit in parc, am dat o tura de lac, am urcat pe delusoare, prin padurice... Relaxanta plimbare, frumos parc, mi-a placut, revenim si la vara! Am vazut pasari, rate, niste pasari mici si inchise la culoare, dar cu culori foarte vii pe aripioare (rosu si galben), stiti ce pasari sint? Erau atit de multe intr-un loc!! Am vazut si pasare mare, cred ca era o egreta sau o barza cu penele mai inchise la culoare... Si ce case frate, pe-acolo!
Carmen, imi pare rau ca nu te-am prins pe tine, pe voi, cei care plecati. Mi-ar fi placut sa te pup personal si sa iti urez toate alea, bune si frumoase! Tu te-ai tuns, nu-i asa, ca am incercat sa te reperez in poze si nu stiu daca am reusit.
Ou kinder al intilnirii, daca o vedeam pe Sofia pe strada, nu cred ca o mai recunosteam!
Imi pare rau ca nu v-am vazut, dar poate mai veniti la alte intilniri, unde sper sa ajungem si noi...
Am vazut acum pozele si de ciuda le-am dat pauza la copii, i-am trimis pe toti la culcare. Si ele voiau sa se uita la desene/film... Na! Ce numai ele cu figuri!?!![]()
khristin spune:
Dana, ma bucur mult ca ti-au iesit analizele bune si te-ai linistit 
Mikiion, multumim tare de poze, mamici si copii tare reusiti
. Vazut fete cunoscute acolo la intalnire
...aka ouuu Kinderu' era funky tare si neschimbat
Irina tu cand te gandesti sa ne mai dai binete pe sezatoare? Ce mare s-a facut Sofia
Mie imi lipseste umorul tau uneori pe aici, sincer acum ![]()
Simona, ai ascuns bine burtica in jeaca?
Tu nu ne delectezi cu ceva poze de la Mehico?
Ina, eu o aduc pe Yasmine dupa mine, daca ne hotaram sa aducem si cupchiii dupa noi no problem, ca ea e oricum jenu' independent
...despre conditiile de la Riu Cancun numai de bine din toate punctele de vedere 
La noi in Ontario fusera ieri 27 grade, uffff caldura mare mon cher....m-am ars toata pe brate si pe fata deja ![]()
Pupici tuturor 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony