Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

IoanaCt , mie mi se pare mult sa bea la o singura masa 500 ml...ma gandesc numai la faptul ca si mie mi-e greu sa beau atat , dar unui copil de 1 an cu un stomacel cat un pumn. Cum sta Ioana cu greutatea ?

Pipe , felicitari pentru primii pasi singurica ! Cred ca ai facut-o foarte fericita pe mamica ta ...

A-propos de triciclete...Sara mi-a alunecat azi pe sub bara de protectie si s-a intepenit acolo de a trebuit sa fac nu stiu cate manevre s-o scot , timp in care a urlat ca din gura de sarpe. Si ea se mai ridica in picioare si tare mi-e frica sa nu aterizeze in cap. Nici trici a noastra nu are centuri

Pentru cine doreste , avem cateva poze noi :
http://entertainment.webshots.com/photo/2929847600101722542rwNqKd

si doua filmulete cu Sara distrasa la culme de matusica ei ( din pacate , n-am putut prinde punctul culminant , cand , efectiv am facut pe mine de ras :
http://entertainment.webshots.com/video/3021128790101722542KueGJB

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Happy birthday to you ,
Happy birthday to you ,
Happy birthday dear Miri ,
Happy birthday to you !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Seara buna!

Gatta, ce se distreaza Sara! Si mi-a placut poza cu codite si cea in care strabunicul o leagana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

LaLa_20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani fericiti Miriiii!!!

Shose felicitari Iuliei, bravo papusa frumoasa!

Elle nush de ce credeam ca acolo faci tu eco, da despre o progr eco e vb, nu i bai sunt pe lista de asteptare, ca asa ma trezesc eu sa fac programarile in ultimul mom.

Gatta caut link si iti dau, am vzut ca e interactiva piesa, adica piticii misuna printre actori, ca nu ar sta ei pe scaun prea mult la varsta asta, al meu nu sta o secunda locului.

LauraIoana sanatate multa pt Thea, of saracuta a si vomitat pe langa ca are mucisori!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput