Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Pasaportul este simplu, nu m-au intrebat ce fel de pasaport vreau. Am platit 96 lei cu totul. Multumesc pt.raspuns. M-am linistit acum.

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut!
A fost cineva la hotel Ralitsa? Vom avea si noi acolo peste doua saptamani un weekend prelungit.
In Bulgaria se intra numai cu pasaport?

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

buna fetelormergeti anul acesta la nessebar sol palace? am tot ciit pe aici pareri si pareri... ma intereseza daca ati fost acolo si daca veti repeta destinatia sau nu.noi avem bilete acolo la sfarsitul luinii iunie si sunt tare nerabdatoare sa ajung...sper sa nu fiu dezamagita,oricum nu prea sunt fitoasa la mancare doar la curatenie am citeva obsessiidar ma inarmez de acasa cu sticla de spirt si cea de clor si gata pe-asta am rezolvat-o
astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

geo_ionita In Bulgaria se intra cu buletin. Pentru copii este nevoie de pasaport.

de

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzza

Caramel, noi mergem La Sol Nessebar Mare, cred, unul din cele de 4*

Deci inteleg ca ai fost f multumita, zi-mi te rog, cat ati facut pe drum? si pe unde ati luat-o. Mancarea?! Fructe?! Piscinele cum sunt? Parcul de copii e in cadrul hotelului? Parcarea ati platit-o? Ai idee sezlongurile de la plaja se platesc?

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

In ce perioada mergeti? Poate ne vedem pe acolo!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_banu

buna fetelormergeti anul acesta la nessebar sol palace? am tot ciit pe aici pareri si pareri... ma intereseza daca ati fost acolo si daca veti repeta destinatia sau nu.noi avem bilete acolo la sfarsitul luinii iunie si sunt tare nerabdatoare sa ajung...sper sa nu fiu dezamagita,oricum nu prea sunt fitoasa la mancare doar la curatenie am citeva obsessiidar ma inarmez de acasa cu sticla de spirt si cea de clor si gata pe-asta am rezolvat-o
astept parerile voastre

Nu e nevoie de spirt si clor, este super curat, luxos, nu ai sa ai ce reprosa. Desi anul trecut am fost puutin dezamagita (in special de plaja mica si de mancare care mi se parea mai putin variata decat cea de la Arabela - Nisipuri de acum 2 ani), acum dupa un an, as repeta cu siguranta experienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Caramel, de pe 17 iulie - 24 iulie. Suntem gaska mare, avem vreo 5 cam rezervate, voi?!

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

M-am intors de la Barcelo din Sunny Beach. Am fost pentru trei zile si a fost foarte frumos, inclusiv vremea superba.

Hotelul e foarte bun (mai bun in comparatie cu Melia din Nisipuri), camera mare si luminoasa. Gradina hotelului e superba. Despre mancare nu stiu sa spun prea multe, am avut doar micul dejun care a fost a la carte (erau foarte putini turisti) dar foarte bun.

In schimb statiunea si plaja mi s-a parut sub Nisipuri. Ma refer aici la zona in care am stat noi si la cateva sute de metri stanga dreapta...

Plaja in dreptul hotelului (de fapt mai in lateral, la Globus in fata, pt ca hotelul nu e pe plaja) e ok pentru copii mici iar intrarea in apa relativ lina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Se mareste gasca!. Noi plecam in 2 iulie la Duni.
Eu am facut pustiului pasaport, am platit 98 lei (sector 4), la copii sub 14 ani (parca, informatia este la Directia Generala de Pasapoarte) nu se fac pasapoarte biometrice. In pasaportul lui, pagina pe care ar trebui sa fie amprenta, este taiata.
Eu am auzit ca luna iunie o sa fie caniculara asa ca avem toate sansele sa prindem apa marii calda.
Daca nu... dansul ploii.
Va sarut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anda, eu merg 7 nopti de pe 29 iunie pe 6 iulie la Sol Nessebar Palace. Pentru noi este al treilea concediu acolo , de unde rezulta ca noua ne place. Camerele sunt mari si frumoase, iar eu am fost multumita de curatenie.

Eu am facut azi pasaport Ilincai, m-a cost 96 ron. Al lui Matei expira la sfarsitul lui iulie si nu m-am grabit sa-l fac. E cazul sa il fac? Ca nici pe mine nu ma cuafeaza sa platesc mai mult... Care stie de cand se fac cele biometrice?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput