Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 12
Caprioara spune:
Lala, multam . Acum abia am vazut raspunsul tau .
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
mihaellac spune:
Buna informatia cu Metro din Russe. . Bine ca mi-ati spus sa-mi fac mai bine cumparaturile din Bucuresti. Pt cine merge la Duni: v-ati facut traseu ceva?.. Cum ajungem acolo?
Mihaela
aissa spune:
Interesant mi s-a parut ca la Metro Ruse e scris chiar in romana ca nu e voie cu copii mai mici de 7 ani . Insa din cate am inteles nici in RO nu te primesc cu ei, nu e verificat, eu nu-s client Metro, dar asa am auzit.
roxana c. spune:
Nu stiu in alta parte, dar in Metro din Ploiesti poti intra cu copil mic, iar daca e sub 7 ani te pune( sau nu) sa dai o declaratie, de fapt e un formular in care treci numele tau si al copilului, si semnezi ceva de genul ca te obligi sa ai grija de el, sa nu darame ceva. Dar nu intotdeauna m-a pus sa completez, cred ca depinde cum au chef.
Mihaela, nu mi-am facut inca traseul, dar vreau sa plec devreme ( in jur de ora 3 cred) , sa pot merge cat doarme cel mic, si sa ne oprim in Nessebar, sa vizitam orasul vechi( habar n-am cum ajung acolo, la orasul ala vechi, dar a nimerit orbul Braila) si apoi sa ne continuam drumul spre Duni.
De iesit vom iesi pe la Giurgiu , n-am avut timp sa ma uit pe o harta, spunea cineva ca exista un drum mai scurt care nu trece prin Varna( anul trecut ne-am invartit putin acolo, la intoarcere), si se ajunge in Burgas, iar de acolo in Duni, dadea si un oras pe langa care se trece, dar nu mai retin numele)
Caprioara, deci bulgarul n-are nimic impotriva sa parasesti tara lor atata timp cat pasaportul mai este valabil, mi se pare corect, dar romanasul nostru iti da voie sa iesi? Normal este sa nu comenteze, dar traim in Romania daca ati uitat, unde orice este posibil. Nu am citit linkul pus, dar intreaba si la noi la vama, sa fii mai sigura.
Stie cineva daca in Duni- sau mai exact la Marina Royal Palace- este internet wi-fi?
Ma duc acum sa caut o harta, daca gasesc pun linkul aici.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
mihaellac spune:
Si noi ne gandeam sa plecam tot pe la 3 noaptea, tot din aceleasi motive dar am fost sfatuita ca ar fi mai bine sa nu circulam noaptea prin Bulgaria si mi s-a mai zis sa nu cumparam vigneta din sensul giratoriu de la Russe ca o vand la pret dublu cei de acolo. AS vi vrut si eu sa stiu daca au internet wi-fi la Marina Beach, poate stie cineva.
Noi ne-am facut traseu prin Viamichelin si l-am printat, scrie si in engleza si in bulgara pe harta, sper ca ne ajuta. Am inteles ca gps-ul nu ne-ar ajuta.
Mihaela
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_banu fetelor...mi-am adus aminte sa va intreb...citisem pe aici pe undeva ca la magazinul metro din russe nu au voie copii mai mici de 7 ani;este adevarat? si daca da atunci voi cum ati procedat cu copilasii vostrii? |
Tatal/mama sta afara cu copilul si celalalt se straduieste sa termine cat mai repede cumparaturile.De aceea,este recomandat sa intre tatal in magazin,la noi tatal bate recordul de viteza cand este in magazin
geniest spune:
Fiindca mi s-a inchis subiectul in care puneam o intrebare despre un hotel in Nisipuri fara sa fi fost macar mutat aici, o sa mai intreb o data: GOLDEN YAVOR - Nisipurile de Aur. Ce stiti despre el? Ati trecut pe acolo ? Multumesc anticipat pentru orice opinie, oricat de mica
moatza76 spune:
Citisem undeva ( pe acest forum ) ca nu exista uscator de par la Kaliakra Superior . E adevarat ? Tre ' sa-mi duc uscatorul cu mine ?
Mulu' pt infos.
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaellac Si noi ne gandeam sa plecam tot pe la 3 noaptea, tot din aceleasi motive dar am fost sfatuita ca ar fi mai bine sa nu circulam noaptea prin Bulgaria si mi s-a mai zis sa nu cumparam vigneta din sensul giratoriu de la Russe ca o vand la pret dublu cei de acolo. AS vi vrut si eu sa stiu daca au internet wi-fi la Marina Beach, poate stie cineva. Mihaela |
Din 2005 tot merg - o data pe an- noaptea prin Bulgaria- prima data cu autocarul, spre Grecia, a 2-a oara cu masina - singuri- tot spre Grecia, in 2007 spre Turcia- cu alte 2 masini- iar anul trecut-singuri-spre Albena, e drept, nu mai era noapte cand am intrat in Bulgaria. Niciodata n-am patit nimic, nu ne-am oprit noaptea decat daca a fost urgenta-urgenta, si nu pe camp, ci in benzinarii cu lume mai multa( de, auzisem si noi de hoti, criminali...etc, bulgari). Cand am trecut cu masina spre Grecia si Turcia, am mers mare parte din drum noaptea, e mai liber si nici radare nu sunt, ca sa nu zic ca-i mai racoare iar copiii dorm.
Despre vigneta...era un ghiseu pe langa care treci oricum unde-ti cerea 5 euro, parca, iti dadea vigneta si treceai mai departe, am auzit ca a fost o perioada cand nu aveau in vama si trebuia sa iei din benzinarii sau de la posta( ca stau sa caut posta prin Bulgaria)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Elag spune:
Anul trecut era uscator, la Kaliakra Superior. Era, intr-adevar, ascuns intr-unul din sertarele de sub chiuveta....