Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aseara la 20.45 s-a nascut Sophia Diana, bebe de Ilinca, 3160g si 54 cm, scor Apgar 9/10, prin cezariana, "ca dupa 6 ore de chinuri eroismul muma-sii a cedat".
Ilinca va pupa pe toate, acum sint bine, dar mi-a scris ca abia se dilatase 1 cm dupa 5 ore de contractii tot la 2 minute, asa ca...s-a ajuns la cezariana.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aseara la 20.45 s-a nascut Sophia Diana, bebe de Ilinca, 3160g si 54 cm, scor Apgar 9/10, prin cezariana, "ca dupa 6 ore de chinuri eroismul muma-sii a cedat".
Ilinca va pupa pe toate, acum sint bine, dar mi-a scris ca abia se dilatase 1 cm dupa 5 ore de contractii tot la 2 minute, asa ca...s-a ajuns la cezariana.

Felicitari Ilinca.Bine ai venit Sofia

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

In primul rand felicitari Bombonique si Gaza. Refacere rapida !!!! Multa sanatate la bebici!!!

Ce stim de Ilinca?

Aseara am tras si noi o portie zdravana de plans Ieri am fost toata ziua obosita si n-am avut timp deloc sa ma odihnesc. V-am zis ca a avenit preotul de dimineata, apoi am avut alti musafiri. Am dormit doar vreo 20 min dupa masa, dupa o noapte in care am dormit vreo 4-5 ore legat. Seara pe la 7 cand mi-am adormit iepurasul si tocmai ca pregateam sa ma bag in patut, suna interfonul Erau nasii. Bineinteles ca sotul stia ca vin, dar a uitat sa ma anunte de fapt, a crezut ca mi-a spus In fine...au fost draguti...ne-au adus muuuuulte, dar foarte multe hainute lui bebe, dar tocmai venise dintr-o vacanta si erau atat de galaciosi si obositori si nu se mai lasau dusi. Au plecat abia pe la 10 seara, desi le tot sugeram ca sunt fooooaaaarte obosita. De oboseala si nervi, dupa ce au plecat, am tras o portie de plans. Din toate astea a iesit ceva bun: sotul mi-a promis ca e gata cu vizitele si eu decid cine si cand vine. Ma bucur ca a inteles si el ceva in sfarsit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

wow, Ilinca, felicitari pentru manechinutza :) pupici pentru eroism si sa speram ca BB va fi tot asa de curajos ca si mamica!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Felicitari Ilinca!!!!! Mama eroina ai ramas oricum Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si voioasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ilinca felicitari sa-ti traiasca domnisoara frumoasa si tu recuperare rapida!
Fetelor am luat de la farmacie un pliculet de Hidrasec...si l-am dizolvat in lapte....vad ca nu a mai facut asa des, problema nu este ca are scaunele moi, ci foarte dese de asta m-am speriat.
Diana multumesc de raspuns , stiu mi-a povestit doamna doctor ce inseamna sa ablactez...imi imaginez numai efectul la 3 bromocriptine pe zi (cunosc pe pielea mea...ca am facut tratament).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Noi ne pregatim sa iesim, avem un party al unui prieten de-al lui Claudiu, la Mc Donald`s.
Si ma gandeam eu sa-mi iau pantalonii mei stramti de dinainte de sarcina. Dar fiind ultimele zile de CM, am zis sa incerc un ob sa nu se vada pe sub pantalonul mulat dungile de la chilot budi-mama. Si surpriza, abia am introdus ob-ul.
Concluzie: nasterea naturala nu strica putza.

Sambata frumoasa. Pupici!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Felicitari Ilinca!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
florinela este de la fanta sa numai bei asa ceva am patito si noi tot de la fanta vor trece cateva zile pana se regleaza...la noi inclusiv mirosea a acru...evita sucurile acidulate....
felicitari tuturor noilor mamici sa fiti sanatoase si iubite.
ayla durerea nu va trece niciodata...inveti sa traiesti cu ea....bucurate de printesa ta si gandeste.te ca din cer ingerajul va pazeste

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asaaa...
Acuma, ca am reusit sa proptesc buburuza la ea in patut, profit sa dau din degete...

Feicitari mamicilor !! A fost luna plina zilele astea, sau cum de v-o apucat nascutul pe toate?

Aseara, dupa plinsul de seara (da, si noi avem program de miriit/urlat seara dupa 18 pina la baie) buburuza a adormit si a dormit pina pe la 21...asa ca a terinat baia pe la 21.30, a papat si a adormit pina pe la 22.30. La 4 dimineata cind m-am trezit eu (ca ma dureau sinii) ea inca dormea !!Am tras o sperietura buna cind am vazut cit e ceasul... Pe la 4.30 s-a trezit singurica, am luat-o in pat linga mine si i-am dat sa pape in speranta ca adoarme la loc ca sa apuc sa golesc si celalalt sin... de unde?? Asa ca i-am dat desteptarea si lui tati, i-am proptit in brate fata cu chef de joaca si eu mi-am vazut de treaba.

Acum, printr-o minune (e obosita ca taica-su de dimineata si pina acum s-a incapatinat sa o puna in pat de cite ori adormea, sa o ridice dupa 5 minute cind se trezea, sa o adoarma la loc si sa o puna inapoi in pat...si de la capat) a adormit dupa ce a supt si doarme - pentru cit timp?? - la ea in patut.

Intrebare: toata lumea ma preseaza sa o las sa plinga in pat, ca e rasfatata si de aia in timpul zilei cum o pun in pat cum incepe sa se foiasca, se trezeste si vrea in brate. Adevarul e ca asa face, in brate doarme pe burta pe burta mea bine merci...in pat parca are furnici. Dar mi se pare prea mica sa o las sa plinga...si mi-e mila de ea... Ce ziceti? Voi lasati bebeii sa adoarma singuri?

Alta intrebare: am vrut sa ii iau azi carusel pt patut...una din variante e cu cheita, dar se invirte si cinta doar vreo 2 minute. Cele cu baterii/priza sint f mari si...cum se prind ele pe pat...ii dau peste nas. Voi ati luat asa ceva?

Mergi la inceput