Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 9
Yagmur spune:
neata
eu tot pe fuga, citit pe diagonala dar nu am retinut prea multe 
anyway, LA MULTI ANI, Sofi, sa va traiasca minunea....
inca ma gandesc cu regret ca nu am ajuns la intalnire... data viitoare, e musai... chiar daca vin cu turbo Luca dupa mine... faceti cu schimbul la alergat dupa kupil energic ![]()
am avut un weekend fain, am fost si la gratar, venit veseli, bronzati si loviti ![]()
in rest, ne luptam cu scapatul de pampersi.. deci eu spal temeinic mocheta cand vine luca angelic si spune: mami, m-am pisat pe mine.. inca ma intreb unde a auzit el asta...
carrie, nepotul dadacei s-a nascut prematur si rinichii nedezvoltati.. adica unul chiar nu se vede deloc.... si celalalt mic si stafidit.. din pacate nu stiu mai multe, dar si Stamatian si Bizo au zis ca nu sint sanse de supravietuiere.. insa sapt asta face deja o luna, a luat vreo 300 grame ... e tare trista povestea iar ea este deosebit de marcata..
sper sa fiu mai activa pe forum, dar programul asta de 4 zile e infernal.. trebuie sa rezolv in 4 zile ca faceam in 6
... si primavara din aer ma face si mai inceata... asa devin eu, primavara, melancolica
va pupicesc... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
nana_sim spune:
La multi ani Sofia, sa cresti vesela si frumoasa spre bucuria parintilor si a familiei intregi! 
La multi ani, cu intarziere dar din toata inima, si lui Alex, sa se bucure de cort ata in casa dar mai ales prin padure si pe munti ca tare mult o sa-i placa ![]()
Flavia dublez cu hotarare recomandarea Stancai pt Scandia, am povestit eu mai demult cum am fost impresionata pana la lacrimi de serviciile lor. Despre ginecolog ... la oricine te-ai decide sa faci programare din rimp pt ca dureaza ingrozitor de mult. Vezi la gynia.ro ce medici sunt si daca iti suna vreunul cunoscut, sunt cativa buni acolo. Mai arunca un ochi si la medstar.ro si vezi ca gasesti si acolo dar lista se rezuma cam la urmatorii (in ordine intamplatoare): Stamatian (faimos, ocupat, a fost bun candva, inca cu clientela bogata), Butnaru Alin (atent la detalii, scump la vorba, in teste la mine), Muresan Daniel (pozitiv-optimist, cu explicatii doar daca le ceri, coplesit de cliente si din cauza asta putin neatent la detalii sau la surprinderea intregului context al problemei, Zsigmond jr. (Istvan) (riguros, atent, netestat in situatii dificile, cu referinte bune de la o colega), Svetlana Chetrar (genul bland, cu explicatii multe si optimist ponderat) si Cezarin Todea, frumusel, politicos - curtenitor, oferind explicatii, dar la fel netestat in conditii dificile. Bafta multa!!
Noi am fost la nunta in weekend, la Petrosani, de unde am venit zombie (eu) pentru ca n-am putut dormi dupa nunta, in consecinta aseara am adormit citind pe terasa, desi se auzeau copii jucandu-se si parinti strigand la ei.
Azi ... o noua saptamana de munca, fara prea mult chef.
Voua va doresc succese nebanuite inca si sa va fie cu spor tot ce faceti! Stanca ![]()
gabri_andrei spune:
La Multi Ani,Alex!
La Multi Ani,Sofia! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii minunatilor vostri parinti.

Sunt nelinistita pt.ca la Andrei in clasa sunt copii cu varicela si noi nu am facut-o nici unul. La adulti stiu ca se fac forme urate si acum nu ar fi momentul s-o fac,sunt inca fara asigurare,de abia m-am obisnuit cu noul loc si sa mai si lipsesc.Mi-au promis ca ma angajeaza cu data de 15,acum o sa vad ce-o fi.Sa-mi tineti pumnii sa n-o facem,oare pot lua ceva preventiv?
Va pup si va multumesc ca existati.
mariana tache spune:
Buna seara, dragele mele!
O
Stancai, pt lista frumoasa si pt ca stie sa mobilizeze spiritele
.
Raluca, un
special; si cu scuzele de rigoare pt intarziere, LA MULTI ANI, pt Luca. Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Din pacate, la pink nu cotribui in aceasta perioada; sper sa imi treaca.
Simona, LA MULTI ANI pt Alex!
Sa iti bucure sufletul cate zile vei avea! Aaaa; vroiam sa-ti spun ca tu esti o frumoasa
.
Cristiana, LA MULTI ANI pt Sofie! Sa o urmareasca norocul si sa fie sanatoasa. 
Manu, iubita! daca simti nevoia de o poveste, de ce nu dai un telefon??? da o strigare si poate ne vedem intr-o seara dupa ce culcam copiii; vin la tine pe balcon, ca acum s-a facut cald
.
Simona, pe cine ati nuntit???
Roxana, musai sa ne vedem!!!!!!!!! De ce o tot lungim?
Dara, noutati? eu n-am vorbit cu dr. multumesc ca ma tii informata
.
Erika, felicitari pt mica umblareata
.
Feletor, nu-s f vorbareata zilele astea, desi la intalnire am lasat sa vedeti altceva; m-am bucurat enorm pt faptul ca v-am vazut.
Copiii sunt f bine, slava Domnului!
Eu, am o stare ..... asa: http://www.youtube.com/watch?v=YK7A8WdT9i0
Ascultati melodia ... superba; e cu dedicatie pt voi, din sufletul meu.
Va imbratisez pe toate.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Buna dimineata
.
Eu cu Stanca suntem la cafea
.
Cine mai serveste? 
Sa aveti o zi minunata!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Daaaaaa....buna dimineata gaska!!!
Haideti la cafea!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Eu ma pregatesc sa intru in sesiune.Deja am de facut o gramada de referate si proiecte si nu stiu cum sa fac sa stau si cu copii sa-mi fac si treaba.M-oi descurca cumva....
Gabi sper sa nu faci varicela.Cred ca preventiv poti face vaccinul care isi face efectul intr-o saptamana.Dar daca sunteti in perioada de incubatie a vrusului, adica l-ati luat deja nu va ajuta nici vaccinul.Sper sa scapati.
Manu trista povestea copilutului.Pe mine ma dispera numai gandul ca renuntam la scutec.Am lasat-o pe Maria fara , a facut pe ea si nici nu i-a pasat.Acum am luat impreuna niste chilotei cu pisici si sper sa am succes.
Cristiana nu cred ca voi avea succes cel putin deocamdata cu scoaterea scutecului dar macar ne pregatim psihic.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
spun si eu prezent la
, mai ales ca-i in companie draga draga!!

fetelor, m-am hotarat:pt.ca nu-s in stare psihic sa ascult urlete si plansete cu intarcatu, deocamdata iau intensiv Ca, Mg, Fe, sa nu mi se strice si alti dinti, si-l las sa suga "pana merge la gadinita"![]()

mai vin, ca tabaraste praslea peste mine, si-i energic de ma-ntrece![]()
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
carrie spune:
neata fetelor, o cafea buna si de la mine si Oana , ce active sunteti dimi asta, imi place.
eu iau umpic de pink de la banca, sunt stressata ca bunica mea la 2 azi noapte a facut o hemoragie, acuma e prin spitale si nu stim ce are ...
multumesc Simo, Manu, Mariana, Gabi pt urarile pt Sofi!
subscriu comentariilor despre ginecologi cu doua note personale:Stamatian e cel mai libidinos medic pe care l-am cunoscut iar Butnaru e f inchis , fumeaza intr-una si l-am prins ca nu se spala pe maine dupa ce fumeaza(eu am fost doi ani la el da nu as mai merge).lucruri bune am auzit de Fulga Floresc, are cabinet la GEnya.
Gabi, nu prea poti sa te protejezi de varicela dar nu e musai sa faci forma f urata, eu am facut in 2007 , am avut doar cateva bubite.doar ca e neplacut.dar sper din suflet sa scapi mai ales pt job.
Stanca,eu tin minte de la Thea ca a durat ceva si o gramada de pipi prin casa pina am scos pampersul.nici Sofi n-are treaba, imi arata ca a facut pe ea si merge mai departe.
va pup fetele

si desigur buna dimineata!