Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Tot la cafea si eu, ca sunt iar terminata de asta mica. Plange noaptea asa cate un pic si pana ma ridic , ea doarme la loc, probabil o dor ceva dintisori ca e tare inflamata toata gingia. Nu sta deloc nici in scaunul de masa, si o tin numai in brate.....ma doare spatele ingrozitor......

Si eu ca si Gabi, ma stresez de varicela si sper sa nu o facem. ma gandeam sa ma vaccinez dar am ceva retineri. Sunt sanse mici sa fac boala atunci sau sa fac o forma mai ciudata. adultul reactioneaza altfel uneori la vaccin.

Vladut e bine, merge la inot si ii place chiar daca nu intra decat insotit in apa. ma bucur ca merge cu placere si se va obisnui macar cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Sunt cu Diana in brate si nu stiu cum a facut dar a trimis mesajul fara sa apuc sa semnez si sa va,
Nonna

A mai inchis calculatorul butonand pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

suntem si noi in zona abia acum am 5 min sa beau o gura de cafea virtuala ca mor de somn

Stanca ieri, azi si maine sunt sfinti inghetului deci se va raci vremea poate chiar sa ninga dupa traditia po****ra la noi in calendar ei se numesc Pongrac, Szervac si Bonifac

Raluca pana la urma a papat Beatrice spanac dar observ ca nu prea vrea sa pape micul dejun ci mai mult pranzul .Luca este un scump si papa foarte bine ...felicitari pt olita...ce mai aveti un barbatel .Si pt ca ti-am promis scriu reteta de biscuiti:

140 gr unt / 175 gr faina / 70 gr zahar / 70 gr migdale macinate se amesteca toate si se taie in forma de biscuiti in lipsa de forme poti sa tai rotund cu un pahar

io nu stiu sigur daca am facut varicela dar mi-ar placea sa faca copii sa scap odata de asta ...dar tot aman "contaminarea"

Yagmur io cred ca baieti nostrii sunt cam de acelasi "soi"...citind ceea ce scrii ...iti urez un munte de rabdare ...a-si mai scrie cate ceva dar nu vreau sa te speriu

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Erika, pot sa ma sperii linistita ptr ca acum sint in zona pink.. suport orice , dar nu stiu cat ma tine....
Raluca, Luca al tau e un barbatel adevarat... bravo lui
Gata pauza... abia astept sa ajung la campionul meu si pana miercuri nu vin la job; pana la urma e bine si cu programul nostru, haotic, pe grupe.. ma bucur si eu de el.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Erika da chiar isi fac de cap sfintii astia.Poate n-ar fi rau sa ne impartasesti din experienta ta cu olita ca poate mai invatam si noi cate ceva.Maria da semne de incaparanate majora
Imi e groaza ca tot pe mine va pica stresul mare pentru ca familionul ma streseaza pe mine ,nu ma prea sustine.

Manu interesant programu' de lucru dar tot e bine ca mai poti sta si pe acasa cu Luca.

Raluca chiar ca e grea.Saptamana asta a fost criminala dar macar am rezolvat o multime de chestii.

Nonna si Razvan merge cu gradi la inot la Olimpic.Vlad unde merge?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salve!

Acum am venit de la masa; mi-e un somn..... de mi-e frica sa nu scap capul pe birou; ce bine ca e vineri!
Cred ca o sa mai servesc o cafea; dar pana una alta va scriu si ascult un Judas Priest, pt dezmortirea simturilor .

Stefan e bolnav; a luat de la Simon ; eu bolnava; am luat de la Stefan; mama si ea cu paracetamolul la purtator; probabil ea a luat din aer .
Dar.... ne ne dam batuti; aseara era in program sa-l sarbatorim pe Stefan; saracutul, ma tot intreba: si totusi, cand aprindema lumanarea cu 5 .

Da; v-as mai spune cate una alta, dar nu ma mai tin ideile.... .
tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare si de la noi!!

Mariana, ce rau imi pare ca boliti cu totii... sanatate multa va doresc si pupici copiilor!! ce dulce e Stefan cu atat va fi mai dulce sarbatoarea, ca e ff dorita

Erika, multumim de reteta, eu o voi face, apoi sa vezi dezmatz la plozii mei

Criss, sanatate multa si voua, ca se pare ca e plin de virozesa va treaca repede si fara complicatii!!

Manu, ce ciudat e programul asta al tau, dar ff bine ca stai cu Luca si va rasfatati!! cel putin noi kiar ne rasfatatm stie cand ii spun sa-mi dea pupic... se lasa cu capsorul pe fata mea sa-l pup, apoi zambeste strengareste... azi noapte a avut iar kef de vorba: si cum se tot invartea intre noi in pat, isi cobora capul cand pe mine, cand pe tata-so dar venea repede pe mine si ma pupa deci kiar am baiat strengar; cand vrea ceva, arata cu degetu aratator si mana intinsa, apoi o duce repede spre el si-si atinge pieptu semn ca el face/el vrea... dar partea complicata e ca trage tot de pe masa, fata de masa cu tot ce e pe ea, umbla la aragaz, la masina de spalat, etc-etc.

va pup cu drag si va doresc sa va bucurati de week-end

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao gagici

Marianasanatate si noi avem toate muci de la barbatu casei care a inceput
pt ca nu mai merg la Depeche, ascult U2 si sper sa nu se extinda gripa asta sa nu pot merge sa-i vad la Barcelona

http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM&feature=related

mai viu azi, am interviuri acum.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sanatate multa la toata gaska!
Eu sunt rupta si azi in loc sa dorm si eu cu toata casa trebuie sa ma duc la scoala daaaaaar promit ca diseara la 9 jumate sa fiu in pat.

Si pentru ca e dimineata va poftesc cu drag la ...cu galeata

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dimineata dragelor

Stanca beau eu cu tine cafelutza si iti dau si umpic de energie ca noi am dormit ft bine.la mine functioneaza si un Burn cand is rupta

noi dimineata pe acasa, mancare plus zbenguiala in curte...trebuia sa fim in drum spre concert dar partea buna e ca suntem cu fetele

sa aveti o zi super

Mergi la inceput