Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

a venit caldura! cand ne vedem si noi?

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

a venit caldura! cand ne vedem si noi?

* za rabbit rules *

Eu m-as vide cu tini,da' stau hat hat,in Moldova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna ziua.

Mihaela,Aaron are si acum secretii -ce-i drept mai apoase-dupa mai bine de o luna de laultima raceala

Sa va zic de o discutie dintre mine si Aaron:
El,la masa papa cozonac:-mami,cododac!
Eu,spaland vasele:da mami,gaina face cotcodac.
El,nervos:mami,cododac.
Eu,ma uit la el:A,scuza-ma Aaron,sigur tu papi cozonac

Noi am scapat de tot de scutec,pana acum daca se intampla pe strada nu voia sa faca deloc pe jos,spunea si facea in pantaloni.Acum scoatem cuculetul si udam iarba pe unde mergem.La olita nu vrea nicidecum,ci direct pe reductor.

Va mai spun ca trece printr-o perioada,de-mi vine sa ma urc pe pereti:cand se supara arunca cu obiecte pe jos,se tranteste cu fundul de pamant si m-a tras si de par.Daca vrem sa plecam la plimbare,ma rog juma de ora de el sa vina la imbracat,spune :nu vleau,asa-ma mamisi abia cand ma prefac ca ies pe usa cu Iosua vine si el sa-l imbrac.Sper ca e doar o perioada,ca altfel imi dau demisia,in cazul in care stau doar eu cu el acasa toata ziua.
Spune singur ca are doi ani,si apoi spune ca si tati,buni,etc...au doi ani...

Karliga draga,ete te intrb eu punctual:
1.ce mai gatesti?
2.ce mai face frumoasa ta?
3.Cand vii prin Moldova?
4.astepti un bebe?grabeste-te ca altfel ti-o iau ianainte.
5.cum e sa stai singura?(adicatelea,nu cu socrii)
6.vei incepe serviciul din august?
Si as putea continua,dar nu vreau sa situ totTi pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am citit pe diagonala ca suntem foarte aglomerati, dar ii raspund repede lui Andicu: da, Saby a avut o perioada de vreo saptamana in care punea aiurea cuvintele in propozitie, dar am corectat-o si acum topica e perfecta, spune "tati cumpara de la magazin bobite pentru pisica lu' tataia" sau "saby papa capsuni acasa cand aduce tati din piata" sau "saby nu face nani, apa face nani, saby culca apa" . La noi a durat mai mult cu prepozitiile si conjunctiile lipsa decat cu topica aiurea.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Mychydutza
daca nu ne vedem pana pe 30 iunie, aveam eu o idee (vroiam sa o zic mai aproape dar o spun si acum. Ma gandeam sa va invit pe toate la arenele BNR unde o sa-i serbez ziua lui Matei. E tare frumos acolo, i-am facut si petrecerea de mot acolo (si cu strumfi de pe forum si din parc si din vecini) si a iesit super. Cine nu a fsot niciodata pe acolo, este ca un parc cu mesteceni, in cotroceni. Si ma gandeam sa inchiriez si niste clovni sau personaje gen Mickey si sa-i picteze pe fata si sa le faca baloane, etc.Sper sa ne vedem atunci cu drag.
Dar mai vorbim bineinteles pana atunci

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare am venit sa ma bag si eu in vorba si in seama

Ce vorbareti sunt strumfii vostri!!! Al meu e la stadiul de chineza de balta. Si ca sa va faceti o idee:
ngongo - morcov
ve - verde, veioza
ba - albastru, banana, baterie
ro - rosu
ga ga - biscuiti, branza
ma - curmale
pa - para, capac, repara
pfa - apa, floare, nisip (in functie de intonatia cu care spune)

Si tot asa o tine. In general incearca sa repete cam tot ce aude, dar spune numai cate doua litere dintr-un cuvant.

Olita i-am luat si eu, simpla si albastra. E pe post de bibelou. Simplu si albastru. Ar sta toata ziua cu pipi si caca la fundulet, n-ar avea nimic impotriva. Nu spune nici inainte, nici dupa ce face.

Ma duc sa mai citesc din urma si revin.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

housepocket sebastian??? Noi mergem in parc la Sebastian in fiecare zi, ca stam in zona

Am pus poze mai noute cu piciul incepand de aici

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Alinutza si noi mergem zilnic iar vinerea sambata si duminica stam si cate 2-3 ore in parc... dar nu ne cunoastem... hmmmm
Acolo avem o gasca mare de copii nascuti in preajma datei in care s-a nascut Matei fie cu o luna mai mari sau mai mici...
Si mergem mai mereu la nisip unde sunt leaganele de bebelusi... Poftim si in seara asta mergem acolo.
M-am mai intalnit de cateva ori cu karli dar in rest cu nimeni altcineva de pe forum.
Ahh, intamplator si prin coincidenta (prin serviciu), am facut ieri cunostinta cu stefania ! Ce mica e lumea!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

housepocket si noi tot acolo, la nisip la leaganele pentru bebelusi.
Da' poate chiar ne stim din vedere....mai stii?

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alinutzaa,ce pui scumpsi frumos ai!!!! Are niste ochi superbi sio fatzuka de-nnebunesti! Sa nu-l deochi virtual! Si avem si noi o poza intitulataprobez caciulitze.

Housepocket,ce idee frumoasa cu serbarea!!!
Eu am impresia ca virgula karli e supi pe noi. Sper sa ma insel.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput