Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Alinutzaa,ce pui scumpsi frumos ai!!!! Are niste ochi superbi sio fatzuka de-nnebunesti! Sa nu-l deochi virtual! Si avem si noi o poza intitulataprobez caciulitze.

Housepocket,ce idee frumoasa cu serbarea!!!
Eu am impresia ca virgula karli e supi pe noi. Sper sa ma insel.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Cam multa lume suparata.

Mergi la inceput

E frumos foc piciul Tudor.

Mergi la inceput

Oana, ce dragut povestesti de baietii tai. Ma bucur ca deja te gandesti la bebe 3. Sa-ti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumim de aprecieri.

Nu vreau sa vorbesc in numele lui Karli in ceea ce priveste supararea, dar cred ca pur si simplu umbla brambura toata ziua, ca eu nici pe mess nu m-am mai gasit cu ea.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sa va zic faza haioasa: am fost azi la un notariat si am avut de stat vreo ora cu tot cu Saby. Evident ea nu avea astampar si umbla peste tot, a ajuns la niste sertare de care s-a apucat sa traga. Secretara a vrut sa o sperie sa le lase in pace si i-a zis ca este bau-bau in sertar. Eeeei, fata mea n-a auzit asta niciodata pana acum (nici nu sunt de acord cu asa ceva), asa incat s-a apucat sa umble cu cheile sa descuie sertarele sa-l gaseasca pe bau-bau, era tare haioasa cum il striga si il cauta peste tot .

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
am sosit si noi de pe coclauri
am vazut poze de strumf de alinutzaa,tare haios si cu niste sepci/caciulite fistichi
maine aflu rezultatul la ex..viooo,imi spui ceva????

da de ce e suparata lumea??eu scriu aici de 7 luni si nu s-a intamplat nimic rau..sau nu stiu eu a citi printre randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Credeati ca scapati de mine daca mi-am facut blog???? Nooooooo...

Uite-ma, la datorie!

Carla...super tare ....si...pana la urma l-ati gasit pe nenea bau-bau???
Georgi...asteptam rezultatul la ex!
Alinutzaasa-ti traisca piciul frumos!

Despre noi:
Fetitza asta a mea...ma uimieste pe zi ce trece...am constatat ca a invatat notiunea de "pericol, vine mami!" numai dupa privirea mea! Cum face o prostie ia repede o mutra din aia smechera si rugatoare, se da doi pasi in spate, zambeste in coltul gurii...si spune "uzeee mami" sau, mai nou, "pardon" si fuge. N-am batut-o niciodata, nu tip la ea decat cand face chestii foarte grave, dar am un anumit ton si o anumita intonatie si stie frateeeeee!

Mai nou, fiecare parte a corpului este a cuiva...piciorul drept al mamei mele, piciorul stang al bunicii mele, burtica a lui tati si....ce-mi ramane mie????...."punduletul"! Normal, profit din plin si o "pap" cum o prind

De ultima ora! S-a indragostit de Dan Bitman....azi il pupa de zor la televizor!
Mi-e un somn de nu mai pot...fug la nani!
Va pupicesc pe toate!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!

cine vrea cafea? , e foarte buna

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Ce povesti draglase cu strumfei!!!

Georgi, dupa umilul meu feeling iei ex cu minim 7, acu vedem...multa baftaaa si sa ne zici!
Carla,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Bunaaaaaaaaaa!

Imi place ca va gasesc la cafea. Imi faceti si mie un ceai?

Mergi la inceput