Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Salutare!!!Andicu, nu stiu cum e cu olita, ca n-am folosit nici la Sarah, ea a facut direct la toaleta. Cu Ines intentionez sa fac la fel, desi ea deja cere la toaleta (nu sa faca ceea ce ar trebui ci doar ca s-o imita pe sora-sa). cafera, la multi ani!!! Nu stiu cum sunt copiii vostri dar pe noi ne innebuneste de cap Ines. Vorbeste non stop si tipa de zici ca suntem cu totii surzi in casa; de Sarah mi-e si mila, draga de ea, ca e delicata si linistita iar Ines o impinge, o cearta, ii da indicatii (pe limba ei, evident), apoi o intreaba "ok saia?" Daca nu sta unde o pune ea, o pocneste sau o impinge,apoi, stiind c-a gresit, se uita la mine zambind din coltul gurii, falfaie din gene si-si daochii peste cap de nici nu mai stiu cum sa actionez. (eeh, va dati seama ca-mi e drag de ele de mor, mai ales ca sunt asa diferite, atat ca infatisare cat si ca personalitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, felicitari si sarcina usoara in contiuare burticutelor, si multa sanatate la toata lumea.
Am si eu o nelamurire, mai bine spus spaima, pe care poate reusesc sa mi-o stapanesc daca vorbesc cu voi. Este in legatura cu gripa asta porcina, si de cum ne putem feri.De exemplu de dupa amiaza baiatul meu mai mare stranuta de zor si are cateva semne prin care recunosc ca l-ar paste o raceala.Pana acum de la primele semne ii dadeam ceai, vitamina C si doar in caz de febra antitermice, in rest deabia a treia zi daca situatia nu revenea la normal mergeam la medic, pentru ca oricum nu ne dadea altceva.Dar acum mai pot sta asa " linistita "?
Cum pot sti ca este o banala raceala sau la fiecare stranut dau fuga la doctor , mai ales ca in antecamera sunt o multime de copii cu fel de fel de raceli.Voi ce parere aveti, sa ma calmez sau ?

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

buna, felicitari si sarcina usoara in contiuare burticutelor, si multa sanatate la toata lumea.
Am si eu o nelamurire, mai bine spus spaima, pe care poate reusesc sa mi-o stapanesc daca vorbesc cu voi. Este in legatura cu gripa asta porcina, si de cum ne putem feri.De exemplu de dupa amiaza baiatul meu mai mare stranuta de zor si are cateva semne prin care recunosc ca l-ar paste o raceala.Pana acum de la primele semne ii dadeam ceai, vitamina C si doar in caz de febra antitermice, in rest deabia a treia zi daca situatia nu revenea la normal mergeam la medic, pentru ca oricum nu ne dadea altceva.Dar acum mai pot sta asa " linistita "?
Cum pot sti ca este o banala raceala sau la fiecare stranut dau fuga la doctor , mai ales ca in antecamera sunt o multime de copii cu fel de fel de raceli.Voi ce parere aveti, sa ma calmez sau ?

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

La voi sunt cazuri? Offf...astea ne mai lipsea...daca la voi nu exista inca cazuri confirmate...eu zic sa stai linsitita...daca exista...mai bine dai o fuga si ii faci un test...ca sa stai cu sufletul calm....

Fetele eu m-am tacnit...cred ca de la cutremur mi se trage...pana acum uram blogurile...dar mi-am facut blog, ma rog...un inceput de blog....je suis "nebuna"!!! Ce face plictiseala din om....
ete aici adresa (sper ca asta nu se considera reclama sau mai stiu eu ce...ca am vazut ca unii au adresa pusa la semnaturi!)
http://oanamada.wordpress.com/

Pupicesc fetele si puiutii dulci!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Oanamada, sa-ti traiasca blogul!

Valen
, o incantare sa te citesc....

Roxy
, nu stiu ce sa spun... Poate baga Alina un ochi si ne da un sfat avizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

oanamada
Poti sa-mi spui si mie unde se gaseste acest centru comercial? Am auzit de el dar nu l-am gasit niciodata. Am fost cu familia in Militari si am intrebat toate taxiurile, toti oamenii de pe strada si nimeni nu stie...
Asa ca te rog cand ai timp spune-mi si mie cum sa ajung de acolo din Sebastian. Merci

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza strumfaraie.........
oana mada, felicitari pt blog. si zici ca ti se trage de la cutremur???????eu dupa cutremuru asta am ramas cu neste sechele .....adica am senzatia ca mi s-au "ascutit" toata simturile. sunt tot timpu ca un iepure speriat super nasol........ieri am fost pe lipscani ....sa-mi repar un cercel...doamne ce bataie de joc e acolo, ce catacombe, ce mizerie. .....m-am gandit la tine cu plecatu la bruxelles. sfatul meu este: daca aveti ocazia si daca nu va retine ceva aici, gen parinti singuri etc, etc, PLEACA si nu te uita inapoi.

valen, ce ma bucur cand aflu vesti de la voi

roxy, daca la voi nu s-au confirmat cazuri, eu zic sa stai linistita. nu stiu ce o mai fi si cu virusul asta........

acu sa revenim la oile noastre: andrei este un mic terminator. alaltaieri mi-a varsat pe covor in dormitor o sticla intreaga de acetona. nu-mi dau seama cum a luat-o tocmai de pe cealalta patre a cazii de baie......a intrat in cada?, s-a intins?.......cert este ca a trebuit sa scot covoru la uscatorie ca ziceai ca e casa de drogatzi la noi. ieri mi-a spart o vaza si mi-a stricat ochelarii de soare......se pare ca a intrat intr-o faza distructiva.
olitza, are una simpla, asa am zis eu ca e normal, si una din aia de se face si ca tronu , dar se si monteaza pe WC, si are treapta sa stea cu picioarele pe ea. normal ca nu foloseste niciuna, pa ca nici macar nu ne anunta cand face kk si sta asa murdar fara nicio jena

nu stiu de ce nu-i mai trec mucii. aseara n-a dormit pana pe la 12. are muci din aia vascosi, care i se scurg in gat(asa cred eu), se inneaca (normal) si incepe sa tuseasca. nu mi se pare o tuse seaca , impresia mea e ca mucozitatile pe care nu le scuipa sau inghite, ii provoaca tusea. pana la urma am reusit sa-i pun niste ser si niste picaturi OPHTAMESONE, care i-au mai fluidizat mucii si asa a dormit pana dimineata. i-as cumpara alte picaturi...aveti ceva recomandari? la dr nu l-as duce ca dr mea e din aia care sare imediat cu antibioticu'

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele!
Mychy, sigru mi s etrage de la cutremur...mi-a zdruncinat rau neuronii aia care si asa erau bolnaviori.... Stii care este faza...apropo de cutremur, mie imi este foarte frica de cutremure, dar si mai frica mi-e este de panica si tot tantamul asta care se genereaza in jurul lor, oricat de micisau de mari ar fi. Nimeni nu zice nimic inainte de case daramate, oameni morti, protectie etc...inainte de cutremur...in schimb dupa, vorboesc o luna de zile despre toate nebuniile Pamantului!
Housepocketcu doamne iarta-ma nu stie nimeni din cartier de de el ca e la drumul mare...ma rog...uite cum ajungi..mergi spre iesire din Bucuresti spre A2...si tot margi...pana cand, la un moment dat, pe dreapta, putin inainte de iesirea din Bucuresti o sa vezi un panou imens (din ala foarte inaly) cu reclama la C&A si celelalte magazine. Magazinele astea se afla lipite de Auchanul din Militari. Daca tot nu gasesti intreaba cum ajungi la Auchan...si ajungi si la magazine.
Cafera...imi traieste daca am trafic si cititori
Va pupicesc pe toate!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Mychy, incearca cu Sinupret- homeopat. Scrie in prospect cat sa-i dai la varsta lui. Lui Filip i-au trecut mucii repede in ianuarie, cand a facut bronsita si dupa o saptamana de Fluimucile- care mai rau i-a stimulat mucozitatile, mi-a zis dr sa-i dau SInupret ca oricum e mai bun fiind homeopat, si dupa 3 zile nu mai avea muci. Sanatate multa!

Valen, cred ca sunt o poezie fetele tale!! mi-e tare drag sa mi le inchipui!

Multumesc pt sfaturile legate de olita. I-am luat aseara una simpla, de la Real, fara muzicuta, fara fite, fara nimic! macar daca nu vrea sa faca acolo, va trebui oricum sa-i cumpar si reductor de WC asa ca nu merita sa investesc atat. Cu atat mai mult cu cat gasesc f logica ideea ca daca e smechera indeamna la joaca si nu la...alte treburi.
Deocamdata se uita la ea, se mai aseaza imbracat, dar kaki tot in pampers face si daca il intreb zice : " Kaki nu a fucut bebe!" - " Hai mai FIlip, cum n-ai facut, ca pute! faci buba la fundulet daca nu ne schimbam!" , " Nu pute, nu fucut kaki, nu chimbam!" - deci, intelegeti cat am evoluat la acest subiect.

Apropos de vorbit, Carla, parca tu ziceai ca si Sabi pune aiurea cuvintele in propozitie? ca pe mine ma distreaza tare cum vorbeste Filip, mai ales cum pune negatia inainte de verb : " Poteii mai a pac a pecat!" ( trad. Copiii mari au plecat in parc), " Bebe nu fucut..aia..", " Apa nu baut", " Bebe Filip nu nani, nu a culat"..etc.

edit, ca intre timp am citit blogul Oaneimada:
Oanamada, f tare si mult succes! idee super, pune-ti, te rog, linkul la semnatura, sa il gasesc usor daca il pierd de la mine din Favorites ( cum s-a intamplat si cu altele cand mi-au furat hotii laptopul acum o saptamana si mai bine). Super retete, saru'mana, scrii frumos si astept sa citesc mai multe.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu, multzumesc. o sa incerc sa-i dau sinupret.am citit prospectul si pare ok.
of, cand va "vad" povestind despre ce si cum vorbesc cei mici, abia astept sa-l aud si pe al meu zicand ceva......de ce o fi asa mutulik, n-am habar!

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am fost ieri la ginecolog si mi-a zis sa ma prezint dupa menstruatie ca sa rezolvam cu granulomul de fir si sa facem si testul Papa Nicolau.

Apoi am fost cu sotul sa isi faca o stampila de diriginte de santier si am cumparat si un dvdwriter, asa ca am ajuns mai tarziu acasa.
Puiul meu s-a trezit din somn imediat cum am ajuns si cu obrajorii rosii, cu parul zburlit si cu zapaceala aia de dupa somn, era pur si simplu dragalas.

Azi sta cu bona, am chemat-o pentru ca soacra mea trebuie sa mearga la spital si a insotit-o socrul meu.
Razvan e fericit insa, pentru ca o ia de odihnita pe bona si o poarta prin toata curtea. In plus, am auzit-o dimineata cum i-a promis ca, daca o lasa sa il imbrace si sa il incalte cu adidasii, il va scoate la plimbare prin sat. Si bineinteles ca l-a convins sa faca tot ce vrea ea. E innebunit dupa plimbari. Ar pleca oricand, oriunde si cu oricine.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput