Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..........

cafera, LA MULTI ANI, inainte .....bogati, frumosi, plini de sanatate si liniste.....si fara cutremure(de pamant).

http://www.maniacworld.com/bird-loves-ray-charles.html

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Karli

hai ca te intreb eu! Pe unde va plimbati de nu ne gasim niciodata in parc? Trebuie sa ne vedem si noi cu strumfii nu? Parca asa ai zis!

Si ce e cu "vin si eu cu un baiat", ne pregatesti de o surpriza? Atunci bafta!

De Paticutde jadi ce mai stiti?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc antoanela,carla
antoanela,rosenkrantz este un cozonac pus la cuptor intr-un vas in care in prealabil s-a facut un caramel din zahar topit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai ce liniste pe aici...............pe cafera o inteleg ca se "pregateste" pt aniversarea casatoriei, pe musso ca inca "sarbatoreste" intoarcerea sotului...........dar restul unde sunteti fetelor? la soare??????? va poop ca fug acasa........la cupil!!!!!!!

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare.

Georgi, la multi ani fericiti!
Si Filip are pasaport separat. I l-am facut in toamna si e valabil 3 ani. Va trebuie 2 declaratii standard ( le luati de la Primaria- Pasapoarte) completate de ambii parinti, copie+ original certificat de nastere, copie buletinele voastre si parca si certificatul de casatorie. Taxa de pass o platesti acolo, in incinta primariei, si declaratiile + lista cu acte necesare tot de-acolo. Ii mai face poza pe loc juniorului ( nenea care iti ia si dosarul) si in max o saptamana e gata.

Vreau si eu sa stiu ce fel de olita ati cumparat la Strumfi? de-aia clasica sau mai smechere, gen tron, etc? si care a functionat? adica , merita sa dau ceva bani pe una mai fatoasa , eventual 3x1 sau sa-i iau clasica? stiu ca unii copii resping din start ideea de olita, dar poate daca e mai smechera accepta sa stea pe ea? sau nu e obligatoriu? sunt copii cu olite fatoase si care nu vor sa le foloseasca?

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Doctorita Sabinei spune ca olita trebuie sa fie simpla si alba, pentru ca sa nu se asocieze olita cu joaca si pentru ca sa vezi daca-si schimba culoarea ce "depune" copilul in ea.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va multumesc, dragele mele!

Am fost in oras si ne-am luat cadouri pt toti 4. Pe seara iesim la o terasa, in parc.

Olita stiam si eu ca trebuie sa fie simpla, nu obiect de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ieri era sa ma cert rau cu prietena mea de suflet, nasa mea. Dintr-o prostie. Azi ne-am impacat si cred ca daca eram una langa alta, plangeam ca doua Ilene Cosanzene despletite.
Nu stiu, dar cred ca toata agitatia asta, altereaza mult relatiile intre oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Va pup fetele!
Ce faceti voi? Vad ca multe lucruri faceti...o tineti in petreceri toate!
Georgi si Cafera...LA MULTI ANI!
Carla...si noi ne-am gandit la doua perechi de nasi la un moment dat, dar am renuntat pentru a evita eventualele frecusuri...mai bine o pereche si gata!

Antoanela
...am primit mailul de la tine...iti multumesc mult de tot...nu ti-am raspuns din acelasi motiv din care nu am mai scris nici pe DC...afurisitul asta de net tot cade..ma apuc sa sciu ceva si "decedeaza"..o iua de la capat...si iar moare...vorbim pe mail.
Andicufi-mea are olita cantatoare...dar degeaba, refuza sa stea pe ea...cred ca trecem direct la adaptor de wc.

In rest...eu nu am noutati...ah, ba da, am fost sambata la shopping...in centrul ala comercial care s-a deschis in Militari (nu outletul, celalalt). Am plecat cu doua plase mari de la C&A pentru mine si fi-mea, i-am luat adidasi Nike de la Deichmann si mi-am liuat si eu niste balerini draguti, i-am mai luat ei niste rochite de la Takko...am plecat de acasa la 1 si am ajuns la 18 (bine...calculati si drumul din Doamna Ghica pana in Militari!)

Va pup pe toate si distractie placuta petrecaretelor!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc fetele!
andicu,chiar au fost super informatiile ca am fost la pasapoarte sa vad ce acte trebuie si am vazut ca-i face individual dar am zis ca nu au specificat ei.oricum imi pare cam anapoda,sigur in 3 ani isi schimba vizionomia..dar treaba lor.

am facut un tort amandina..fff rau mi-a iesit,n-am avut zahar pudra,smantana lichida proasta...sunt dezamagita.

Mergi la inceput