Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Salutare fetele! Noi am fost plecati toata ziua, am fost la nasii Sabinei, apoi la cei de cununie si apoi la mama sa sortez dintre hainele Sabinei ce voi folosi si la cea mica, m-am intors cu 3 sacose mari pentru primele 3 luni, maine am de spalat si de calcat.
Voi aveti 2 perechi de nasi la copil? Cum se inteleg intre ei, cum se procedeaza, cum isi impart "atributiile"?
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza si nu in ultimul rand felicitari si proaspetei mamici TIMI care a nascut-o pe Sarah cat ai zice "peste" se pare....... felicitari, am vazut si pozele cu voi, imi place de voi, sunteti faini toti 4! dar tu in-afara de burta, ce tot spuneai ca esti mare? grasa, sau ceva pe-acolo... arati f.bine! si-mi place si cum te-ai tuns/te-au tuns.. sper ca ti-am dat suficiente stroke-uri pozitive! pupici hai ca imi iau valiza si-am plecat la nani zzzzzzzzzzzzzz karligutza sunt mamica Adelutei |
Multumesc frumos!
Pai din cauza burtii nu se mai vedea nimic , nici ochii nu mi se vedeau
Acuma mai am ceva kile in plus si-o foame de mai pun cateva (noroca ca ma-am tuns si nu trage si parul la greutate).
Poti sa stii ca m-au uns la suflet mai ales ca Soph e bolnavioara dar inainte de-a pleca la nani puteai sa scoti din valiza niste poze cu Adeluta ca-am mai vazut-o de nici nu mai stiu cand...
Musso sa-ti traiasca sotiorul! Ce ti-ai cumparat de ziua lui?
Ioanaiub cand vedem noul look al Marei?
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
ne-am intors de la party,l-am lasat pe tati cu restul prietenilor sa mai petreaca.
cafera,eu m-as fi cuibarit langa sot dar eram asa de obosita de am preferat sa ma culc langa copil
timi,..mi-am cumparat un telefon si maine un sutien pe care-l visez de ceva timp dar nu m-am indurat sa dau 150ron pe el,dar m-am suparat azi si maine ma duc si mi-l iau...iar lui i-am luat o ciocolata aerata...dar se bucura si el de cele de mai sus
ioanaiub spune:
ne-am intors de la petrecere, a fost foarte frumos, am ras de ma dor maxilarele , nu ne-am mai intalnit de multa vreme toata gashca de montaniarzi
o sa fac poze cu Mara, cu noul look dar sa nu va asteptati la ceva spectaculos , chiar daca am fost la coafor, v-am spus ca nu a stat linistita
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa!
Astazi e o zi speciala pentru mine si familia mea. In 1900 primavara, spuneam DA in fata ofiterului de stare civila.
musso17 spune:
neatza
felicitari cafera,multi ani inainte cu sanatate si bucurie!
fetele,puteti sa-mi spuneti cum se trateaza ragadele?am o prietena draga care trage rau,are fetita de 3 saptamani si e teroare,deja i se pare o corvoada sa alapteze.acum foloseste garmastan si bai de aer,alte solutii aveti?
azi mergem sa vedem ce acte ne trebuie sa-l trecem pe fii-miu pe pasaport,am citit ca indiferent de varsta ar trebui un pasaport individual dar era o lege din 2005..sa vedem.
zi buna!
stefania_97 spune:
Neata
Haideti la o sa ne trezim si sa incepem saptamana bine
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Antoanela23 spune:
Buna dimineata, strumfe dragi,
M-a strigat si pe mine cineva, sau mi s-a parut ?
Imi pare f rau ca sunt mai mult absenta decat prezenta aici, mai citesc din cand in cand sa vad ce faceti, dar nu mai apuc si sa scriu.
In afara de ocupatiunile zilnice, gen casa, cresa, scoala, serviciu, am cam avut de tras cu piticii si bolile lor, ori pe rand, ori amandoi o data, ori toti patru, samd.
Dar in general suntem bine cu totii, Doamne fereste de mai rau.
Sper ca ati petrecut bine de sarbatori si ca iepurasul a fost darnic cu voi.
Felicitari noilor burtici, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti.
Un special pt Alina.a, mai, sa stii ca te admir pentru curajul tau, jos palaria. Iti urez sa ai o sarcina fff usoara acum, fara nici nu fel de emotii pana-n saptamana 40.
Cafera, felicitari pt aniversarea casatoriei.
Timi, saptamana trecuta v-am admirat in poze, felicitari pentru bebelina Sarah, e o frumoasa, la fel ca si mamica si surioara ei. Iti sta bine tunsa asa, sa-ti fie de bine.
Oanamada, succes cu relocarea, ti-am scris email, nu stiu daca l-ai primit. Curaj, ca Brux e aproape de Bucuresti.
Musso, pt ragade e f bun laptele lui mami. Noi am facut pasapoarte individuale pt ambii copii.
Pup fetele, o zi buna, mai revin,
Poze noi
Sonia la Un An!
Edit ca citesc din urma si am o intrebare: ce este Rosenkranz-ul
CarlaV spune:
Cafera, "La multi ani!" pentru aniversarea casatoriei, va faceti de cap azi? Mai scoti ciorapei si gentute colorate?
Musso, Saby este pe pasaportul meu.
Pentru ragade in afara de garmastan, bai de aer, lapte de mama lasat sa se usuce mai poate incerca bephanten, lanolina pura, ulei de cocos/masline, galbenele, chippewa.
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"