Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Fetele, seara buna!

Multumesc pentru incurajari si vorbe bune...asta seara am avut un nou motiv pentru care vreau sa plec...cutremurrrrrr...acolo unde m-as duce, adica la Bruxelles...cica nu sunt! Da' ce sa zic...fi-mea n-a dat doi bani pe cutremurul asta...ea era suparata ca am luat-o si am bagat-o sub tocul usii in timp ce se juca pe covor langa o prietena de-a noastra care era la noi in vizita, mai ales ca in tot acest timp, din 4 adulti eu am fost singura care a sarit de pe canapea..si-a luat copilul sub toc si de abia dupa aia a zis "cutremur"...restul stateau impasibili pe fotolii si pe canapea!
Georgi...super tare mesajul tau...

Cica pestii vecinei mele s-au linistit...asa ca nu o sa mai avem replici in noaptea asta...la fiecare cutremur pestii ei o iau razna...pe caini nu ma mai bazez ca la mama sunt doi si dormeau ca niste nemernici...nici macar nu s-au clintit in timpul cutremurului!

Sunteti bine toate????
Astept vesti de la voi...
Vio, Caferuta, Mychy, Georgi, Carla...pupici si somn usor....

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele....... na ca m-a adus si pe mine cutremurul la strumfi iar;
voiam sa va dau unu' doua linkuri utile... na, ca poate va mai linistiti citind...

Mercali vs. Richter

cutremure in ultimele 24 ore - cu mentiunea ca cel din Romania e trecut la ora 17.18 tinand cont de diferentele de fus orar...

si apoi voiam sa mai felicit proaspetele burtici! in special pe alina.a pe care nu am gasit-o intr-o zi acasa; te-am sunat, unde umblai? lasa ca te mai sun maine sper sa-mi amintesc.

felicitari si celor care au aflat sexul bebelusilor... Milena, Claucia, Andreea C .... baiat, fetita, fetita... ce dragut.. sa mai vin eu c-un baiat?

si nu in ultimul rand felicitari si proaspetei mamici TIMI care a nascut-o pe Sarah cat ai zice "peste" se pare....... felicitari, am vazut si pozele cu voi, imi place de voi, sunteti faini toti 4! dar tu in-afara de burta, ce tot spuneai ca esti mare? grasa, sau ceva pe-acolo... arati f.bine! si-mi place si cum te-ai tuns/te-au tuns.. sper ca ti-am dat suficiente stroke-uri pozitive! pupici

altceva, nimic, chiar n-am timp sa va povestesc despre noi, dar daca m-ati intreba ceva punctual probabil ca as raspunde cu da si nu... e mai simplu asa, nu?

ah, si drum bun celor care isi vor schimba un pic drumul in viata! nu am ce sfaturi sa dau pt.ca daca ma pun in locul vostru as fi la fel de ganditoare... asa ca, sa speram ca o sa va fie numa' bine!

hai ca imi iau valiza si-am plecat la nani
zzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Georgi, am uitat sa-ti zic ieri ce tare ai fost cu mesajul tau. Ahaaa, e cutremur,io ma duc sa fac fasole Iti tin pumnii cu examenele.
Oanamada, ai vazut cum se usureaza deciziile?
Karli,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neatza, si fii-mea s-a linistit, asa ca nu cred in alte replici . Pe bune, Saby a fost ieri de o agitatie extrema, iesita din comun, nu mai stiam ce sa-i facem. Cu o noapte inainte cand era furtuna aceea mare si ea a venit la noi in pat, i-am zis sotului ca probabil vrea sa fie cu noi la cutremur . M-o fi crezut nebuna in miez de noapte sa zic asta, dar macar n-a zis.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna dimineata!

Am inteles ca a fost cutremur, nu l-am simtit, nu a ajuns unda pana la noi

Ieri am avut o zi plina, am fost la botezul fetitei prietenei mele Oana, fetita nascuta prematur despre care am scris la "Sufletul credintei". De fapt fetita a fost botezata in spital dar acum parintii au dus-o si la Mosuni pentru a face un botez si o rugaciune de multumire. A fost foarte emotionant. Astazi mergem la petrecere

Vineri am reusit sa o tund pe Mara, am dus-o la coafor pentru ca la frizerie ar fi tuns-o prea baieteste, a plans tot timpul si s-a tot miscat, n-a stat decat la mine in brate si m-a umplut toata de par

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ziua buna fetele
oanamada,vio pai ce io am timp de cutremur,barbate-miu vine de pe vapor unde se face mancare ca la cantina si deci eu prestez zilnic, puteam sa dau vina pe un cutremur pe care oricum nu l-a simtit

azi iesim la restaurant,ieri a fost ziua sotului si pentru ca eu eram obosita a ramas sa-l sarbatorim azi..poate ma lipesc si eu de vreun cadou

vio,..sper sa iasa bine cu ex,aflu eu in cateva zile.
maine mergem sa-l trecem pe fii-miu in pasaport..se pare ca tragem o tura si in elvetia,pleaca sotu'la un curs acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Musso, sa-ti traiasca sotul multi ani si sa fie sanatos si cat mai mult cu voi. Super excursie in Elvetia.Imi vine sa rad ca face cursuri intr-o tara fara iesire la mare. Cred ca marinar fiind, incepi sa cauti locuri muntoase nu apoase.

Fetiliiiiiiiiiiii!

Ghinetz, ce mai faci tu? Am un gand ca esti in butuoiul cu melancolie. Nu stiu ce mi-a venit.

Ioanaiub, abia astept s-o vad pe Mara tunsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,multumesc.sa stii ca nu m-am gandit ca elvetia nu are deschidere la mare,dar chiar si asa e cam satul de apa..firesc de altfel.
ma duc sa ma bag langa copil poate atipesc o ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ioanaiub, chiar! Sa-i fie de bine tunsul si vrem poze cu domnisoara coafata!
Georgi,sa-ti traiasca sotul! Tare excursia in elvetia.Noi daca mai trecem pe acolo probabil va trebui sa achitam o amenda ca ne-a tras in poza in tunel o fortza oculta. N-am primit-o aici, cum credeam.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

cafera,multumesc.sa stii ca nu m-am gandit ca elvetia nu are deschidere la mare,dar chiar si asa e cam satul de apa..firesc de altfel.
ma duc sa ma bag langa copil poate atipesc o ora

georgiana,mamica de mihnea

Mai Georgi, daca tot doarme copilul, cuibareste-te mai bine langa sot si sa vezi ce somn de frumusete iti faci in bratele lui. Nu de alta, dar mai recuprati din orele si zilele in care stati departe. Zic si eu.

Mergi la inceput