Biomania.ro
Nu se poate face nimic cu acest banner publicitar? Nu am nimic cu el, e chiar foarte interesant, dar, pe mine una cel putin, ma impiedica sa ajung la diferite subiecte atunci cand dau click pe "Forumuri". Pot accesa direct doar cele care sunt deasupra si dedesuptul acestui banner. Daca vreau un subiect care se afla in spatele acestui banner ma directioneaza care site-ul respectiv.
Ma gandesc eu asa, poate undeva in dreapta sau in stanga sau cumva sa nu ne impiedica in derularea subiectelor de la "Forumuri".
Multumesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Raspunsuri
miki68 spune:
Scriu si eu tot aici: de unde se inchide banner-ul ala cu Philips care nu ma lasa sa vad/accesez ce ma intereseaza? N-ar trebui sa aiba un buton de inchidere pe vreunul din colturi?
Editez ca sa zic ca la un moment dat dispare, insa pe locul in care a fost linkurile sunt inactive. Exemplu: s-a nimerit peste Femina intim si urmatorul. Dupa ce a disparut, tot n-am putut accesa Femina intim. Nu stiu daca am fost coerenta, insa poate ma intelegeti si rezolvati cumva.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
natalia2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas Nu se poate face nimic cu acest banner publicitar? Nu am nimic cu el, e chiar foarte interesant, dar, pe mine una cel putin, ma impiedica sa ajung la diferite subiecte atunci cand dau click pe "Forumuri". Pot accesa direct doar cele care sunt deasupra si dedesuptul acestui banner. Daca vreau un subiect care se afla in spatele acestui banner ma directioneaza care site-ul respectiv. Ma gandesc eu asa, poate undeva in dreapta sau in stanga sau cumva sa nu ne impiedica in derularea subiectelor de la "Forumuri". Multumesc www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Eu am gasit solutia accesarii optiunilor din ''Forum'', intri in ''Contul meu'' in oricare dintre optiuni si de aici poti intra unde vrei pe ''Forum'', ''Comunitate'', ''Linkuri''.
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natalia2008
Eu am gasit solutia accesarii optiunilor din ''Forum'', intri in ''Contul meu'' in oricare dintre optiuni si de aici poti intra unde vrei pe ''Forum'', ''Comunitate'', ''Linkuri''. |
Pai la fel poti accesa "toate forumurile", si de-acolo te duci unde vrei... ideea era ca te poti duce direct unde vrei nu sa mai intri in alta pagina. Adica un fel de prescurtare.
Delphi, multam' c-ai depus tu "plangerea", si pe mine ma enerveaza, ca ma obisnuisem asa, si cum, cateodata merge greu forumul, sa mai astepti sa se incarce pagina...
Vad ca nimenea nu zice nimic
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
szivarvany spune:
E musai cand apare cate o noua publicitate sa fie imposibil sa scrii un mesaj, sa citesti ceva, sa orice ???
Stim ca e importanta publicitatea, etc ...
Dar pls lasati forumul sa funcioneze !!!
Pagina s-a latit in draci, de citit pe sarite
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Scriu si eu tot aici: de unde se inchide banner-ul ala cu Philips care nu ma lasa sa vad/accesez ce ma intereseaza? N-ar trebui sa aiba un buton de inchidere pe vreunul din colturi? Editez ca sa zic ca la un moment dat dispare, insa pe locul in care a fost linkurile sunt inactive. Exemplu: s-a nimerit peste Femina intim si urmatorul. Dupa ce a disparut, tot n-am putut accesa Femina intim. Nu stiu daca am fost coerenta, insa poate ma intelegeti si rezolvati cumva. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |
Subscriu! Exact asa mi se intampla si mie. E tare enervant cand scriu un mesaj si apare reclama...dupa ce dispare tot nu pot scrie in locul respectiv, nu pot pune mous-ul niciunde (nu stiu cum sa explic exact ).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Bysko spune:
Pe mine ma scoate din sarite reclama asta la Phillips care nu dispare si ma impiedica sa citesc cateva randuri.Va rog sa ii faceti ceva!
szivarvany spune:
NU se poate face nimic cu reclama Philips ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Delphinas spune:
acum e si mai rau cu reclama asta...singura varianta e toate forumurile...dar eu voiam sa merg direct la subiectu care ma interesa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa