Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 8

tzitziri spune:
 Lumi, azi a fost o coincidenta Pepsi-ul tau si aparitia mea
.Dar de dimineata recunosc ca te pandeam ca sa imi fac chef de o noua zi![]()
Ce am descoperit eu ieri.David avea 2 feluri de lingurite.Manca in general cu cele de la Tigex - cele de silicon cu coada luuunga (pe roz, nu ca ar conta).Ieri la pranz s-a oprit la 40 de ml si a dat semne clare de plictiseala:agitatie, se zbatea, se frichinea.Ii comandasem doua lingurite de la Jane (mi s-au parut mari si lopatoase cand a venit comanda, desi moi, dar nu le incercasem ca mi se pareau mari).Reiau: nu stiu ce i s-a parut asa de interesant la lingurita aia mare si lopatoasa (dar colorata, e drept) ca a mai mancat inca 50 de ml fara nici o problema!Aproape a terminat ce ii facusem ieri la pranz, ca nu fac mai mult de 100 de ml ca stiu ca nu am pentru cine.
Si asta cu lingurita nu cred sa fie o coincidenta...azi a mancat tot 90 de ml in vreo 10 minute...el care se lungea si juma de ora pe 40 de ml.Poate e o solutie....
LE: o solutie pentru mofturosi, nu oentru hunii care nu intra in categorie
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

andy.p spune:
 Lumi ce program super aveti..cat astept sa se faca Alexia bine sa putem iar iesi
Oana stiu,sper sa nu fie cazul,ca alta solutie oricum n-am
Babytza care-i dead-line-ul ptr poze??Daca este..![]()
Lala multumim..despre Vigantol n-am auzit inca nimic pe aici
..sper sa va reveniti cu mancatul
Corrina
 votat si broscaletele![]()
Cosmy
 si multumim...ai grija sa nu mai iesi seara singura,eu nu indraznesc 
laura, 
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

luminita2008 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui tzitziri Lumi, azi a fost o coincidenta Pepsi-ul tau si aparitia mea  | 
Stai ca nu pricep, cheful tau ptr o noua zi vine de la mine sau de la mine ptr ca dau
? huh?| Citat: | 
| citat din mesajul lui tzitziri Si asta cu lingurita nu cred sa fie o coincidenta...azi a mancat tot 90 de ml in vreo 10 minute...el care se lungea si juma de ora pe 40 de ml.Poate e o solutie.... LE: o solutie pentru mofturosi, nu oentru hunii care nu intra in categorie ![]()  | 
cu siguranta nu e coincidenta, am mai auzit cazuri. Ma bucur mult ca ati gasit hiba, e clar ca voi castiga pariul!

Nici n-ai idee ce mult ma bucur, sincer!
Luminita
 de 
Eduard Mihai si 
 Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

luminita2008 spune:
 Laura si eu exact asta va doresc, sa se faca Alexia repede cat mai bine!
Ptr mine iesitul mult la aer e un must, chiar daca trebuie sa suport socrosenia, pe barbatul ei si - uneori - pe mama. Ptr copiii mei, inghit orice, am mereu la indemana o lamaie, sa-mi taie greata
.
 si sanatate multa!
Luminita  
 de 
Eduard Mihai si 
 Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI   
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi   Creste bobocelul Robi

luminita2008 spune:
 a sosit comanda, a sosit comanda, cu o ora mai devreme!!!!!!! 

am luat scaunele de baie de la O K Ba by, de pe bebe lusultau.ro Ca cel al lui Gruia de Nerantula, daca va amintiti. Optasem initial pentru cele de la Tigex, da' nu le-au mai avut pe stoc, da'-s mult, mult mai multumita de astea, abia astept diseara baita cu amandoi hunii.... iuhuhu 

Luminita  
 de 
Eduard Mihai si 
_
GHIDUL MAMEI   
poveste despre comori

Joy21 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui nikolici piolica cineva zicea ca "glumele sunt pt cei destepti!!!" Nu am nimic cu nimeni!Imi sunteti dragi toate! Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)  | 
Si mie imi place sa rad, insa glumele legate de sanatatea altora mi se par... nesarate (ca sa ma exprim elegant). Daca ai fi tratata cu aceeasi moneda n-ar mai fi deloc amuzat si nu cred ca are legatura cu IQul
Victoria,
 binecuvantata de  Anna Sofia
 mA fAc MaRe 
David Lloyd George

baby_boy spune:
 uff
Lumi multu ca te gandesti la noi.
DEci am sunat doctora..la care am fost ieri..si n-a vazut nimic in gurita lui
si plecase...nr. de mobil nu am.
Asa ca problema poate fii asa...chestiile alea pe cerul gurii pot fii ori de la suzeta-monobloc de la chicco..care acum trebuia sa-i iau alta peste 6luni..si l-am tinut 2 saptamini cu ea..si poate i-a facut rani..sau sunt afte bucale.
Am luat de la farmacie si l-am dat cu glicerina boraxata.
Altceva nu stiu ce sa fac pana luni..off..si doctora aia.unde naiba s-a uitat in gura lui..azi mi-a plans cu sughituri..nici sa nu vada lingurita..pana mi-am dat eu seama care-i treaba
Cristina , mamica  de  
 Raducu (7.10.2008)

tzitziri spune:
 Laura,
.....altceva nu mai stiu ce sa zic.
Lumi, nu le mai analiza si tu atat
...tu,Pepsi-ul, tu si Pepsi-ul, ce mai conteaza?![]()
Daca aveti scaunele treceti la cada mare?
.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

luminita2008 spune:
 Oana, daaaaa, trecem la cada maaare, abia astept!!! Sa vezi veselie, sa vezi show, pai nu ne mai ajunge timpul! Sau cada
!!
Hai sa nu sarim cu toatele in capul lui Nikole! Nici altii n-au gustat glumele de 1 aprilie.... chiar a fost o gluma, nu are Nikole treaba cu sanatatea nimanui, pun pariu!
Luminita  
 de 
Eduard Mihai si 
_
GHIDUL MAMEI   
poveste despre comori

nikolici spune:
 Bai deci m-ati spart!!!ERA O GLUMA!!!Cine nu o gusta imi pare rau...nu avea treaba cu EVA.PUNCT!!!Dar uite cum se aprind spiritele!!!
Eu sunt fan innrait a lu DR HOUSE.In fiecare episod se face RMN!!!
Cine nu il vede, vi-l recomand cu drag//este super super.Atunci poate o sa-mi intelegeti umorul!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)