Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

simo stii tu ce inseamna...nu pot zice.Ne vedem diseara da?Pup plec dupa flori.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Laureta ce dulce e Bianca cu ceapa si cum plange sa i-o dai si eu i-am dat ceapa Mayei si a molfait-o cu cei doi dintzoci pana a facut-o bucatele mi-era frica sa nu se inece.

Laura tusea poate fi de la mucisori, se ineaca cu ei si tuseste, dar cel mai bine e sa o asculte medicul la plamani.

Mimi ce dulce e asa cheliuta

Eva eu scot iaurtul din frigider cu cateva ore sa i-l dau, nu se intampla nimic si e mai bine ca are temperatura camerei. Nu de alta dar e prea rece pentru ei si mancarea rece e digerata mai greu.

ratonelu

Anca o sa fac si eu comanda pe mykids, dar oricum pana saptamana viitoare nu soseste coletul.

baby_boy

iepurila ce dulce e Elena, si ce declaratie

Dya multa sanatate lui Andrei

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Matei de AlexaM

David de Nushulica

Ioana de Julax

Daria de Nocom

Anna Mayah de Brigitte

LA MULTE LUNITE!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutari!
Am revenit din plimbari, am haladuit vreo 4.5h, am papat afara masa de dimineata de fructe de la ora 11.00, a fost ok, hunii s-au comportat exemplar, apoi au adormit lemn, desi doar pentru o jumatate de ora. Dupa ce am dat o tura de IOR, am mers si la shopping ptr ei, ca doar au fost bebei cuminti. O zi faina, ce mai.

Corrina, imi place sa ies cat mai de dimineata si sa stau cat mai mult. Si daca se poate, sa ies in 2 transe. Azi nu-mi propusesem neaparat sa ies de la 09.30, dar daca s-a infiintat socrosenia la mine cu ideea, nu am putut s-o refuz.

Musette, sar'na de raspuns! Daca au la MegaImage e chiar fain, ca e la 2 minute de mine unul . Te pup, cum mai e Luca? Totu' bine, da?

Ange, si tie multam de raspuns.

Baby_boy, ma bucur ca ai revenit la ganduri mai bune! Pentru asta ia de la mine niste floricele pe campii si niste galbejiti:

Paula

Sanziana, Andrei al Dyanirei are deja 8 dinti...

Oana, treci si tu pe la noi? Hai, ca mai dau o data ! mult!

Laura, sanatate multa Alexiei, imi pare rau ptr voi, nush cum sa va ajut. Nu as incerca nici ridiche, nici ceai de ceapa, e prea micuta.... sa ne tii la curent, te roog!

CDmult, hunii sunt bine, il striga pe tat-su de zoor - cand se supara isi amintesc si de mami a lor - si fac o galagie de nu se mai intelege om cu persoana. Dar ce-mi mai place galagia asta! Am iesit din Clubul Mofturosilor, azi iar am papat bine + carnita . Sper sa ii tina....

Piolica, eu ti-am raspuns si prima data, optam intre Nivea si Avene. M-am oprit la Avene, SPF 40, caci SPF 50 cica e ptr adulti...

Dyanira, chiar ma intrebam ce-i cu voi. Imi pare tare rau!!!!! Multa sanatatae puiului si repede de tot sa se faca bine!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Aparem si noi intr-un final....

mai citesc din urma si incerc si eu sa spun una alta.

Babytza, cum era cu dintele ala?Tu erai?Sau nu mai tin eu bine minte?...tu=David.

Eva, eu am facut RMN dar acum vreo 10 ani undeva la o policlinica din cadrul Spitalului 9.Nu pot sa iti dau amanunte 'logistice' dar stiu ca mai tinut parca vreo juma de ora in 'tub'.Mai stiu ca daca nu se vede bine ce trebuie dureaza mai mult pentru ca injecteaza substanta de contrast.Cam atat stiu eu....cu organizarea s-a ocupat atunci mama si oricum informatiile nu ar mai fi de actualitate.Multa sanatate!
Vad ca Piolica zice de Pro-life.Vezi ca am impresia ca sunt in reteaua Medisystem si daca ai asigurare mai deconteaza ei.Intereseaza-te daca e.

Laura, eu stii ce parere am...in paranoia mea daca mi se pare ceva suspect ma duc la spital.E drept ca ultima data nici nu prea am rezolvat diareea decat temporar si a mai si racit din spital, dar eu merg pe ideea ca mai bine asa decat sa stau eu cu el acasa si sa ma chinui

Dya, multa sanatate si voua!Si vezi ca antibiotic inseamna si ceva pentru refacerea florei intestinale (noi am luat - desi tarziu Enterolactis si Biotics baby)

Lumi saru'mana de Pepsi...iete-ma

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nu stiu cum am facut ca iar am lipsit aproape o saptamana.

O intrebare: mi-a soptit cineva ca nu se mai fabrica/gaseste Vigantol. Ati auit ceva? Stiti de ce? Faceti-va stocuri daca mai puteti!

Andy, sper sa va faceti bine curand!

Noi am descoperit fitele. Adica facem mofturi la papa. Nu vrea nimic cu carnita, mai nou se stramba si la legume ; mananca bine legume proaspete cu orez de la Hipp. Altceva nimic cu legume. I-am facut ciorbita- nu-i buna. Cu fructele,sucurile, branza, iaurtul, inca suntem prietene bune. Cateodata imi vine sa ma impusc.Nici nu vreau sa ma gandesc ce simt mamicile ale caror copii nu papa nimic. Noi avem doar o masa non grata si parca imi cade cerul in cap cand vine amiaza.

Nikolici, tare clipul!

Cosmy, noi mancam iaurtul de la frigider. Si fructele si branzica la fel. Si-i place. S-ar putea sa se digere mai greu; am citit si eu chestia asta insa mi-e ca le uit pe afara si se strica. Eu nu mai am prea multi neuroni.

Fug sa fac papa pt cine si daca pot, revin mai tarziu.Pupici.

La multi ani boboceilor sarbatoriti azi!Sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

La multe lunite

Matei de AlexaM
David de Nushulica
Ioana de Julax
Daria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte

Nocom, hai baga capu' aici si spune-ne de bilantul Dariei!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

iepurila ce dulce e Elena, si ce declaratie

Pozici
Mamica deMaya

sarumana

Mergi la inceput

Lala, si mie mi-a fost greu sa gasesc Vigantol. Am gasit intr-un final, la o farmacie mica de printre blocuri, dar asa am auzit si eu, ca nu se mai fabrica, dar va exista un inlocuitor... e cam aiurea sa-ti faci stocuri, trebuie depozitat la intuneric, in amabalaj original... mie mi-e sa nu cumpar degeaba, daca tot va exista inlocuitor, e ok.

Baby_boy, sunteti mai bine? Ai dat de medic? A papat Raducu? Sanatate!

Oana, deci daca dau apari, asta e smecheria? Sa stiu pe viitor...

Eu nu-i mai pot lasa pe huni nici in bouncere:
1. Pentru ca au crescut intr-o saptamana ca Fat Frumos si le ies cracii pe afara. Tre' sa ii masor, ca e groasa treaba.
2. Pentru ca Edi se va rasturna cu bouncerul daca-l las.... l-am prins o data pe ultima suta de metri, prima oara cand a incercat. Se ridica in fund in bouncer si apoi se apleaca pe margine dreapta-stanga sa se dea jos... mai nou incearca sa desfaca si centura. Bine ca nu-l asculta degetele, ca mintea-i merge, stie el de ce nu poate cobori...

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Roxule, sorry, eu inca n-am trimis poza ptr clip, incerc sa-mi fac timp azi sau maine, multumesc!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput