Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
Andy cum sa nu o asculte
, pe noi ne chema in 2 in 2 zile ca zicea ca se poate agrava foarte rapid. uuuf, alt doctor?
Eva eu am facut RMN aici http://www.euromedic.ro/home/ro/centre-bucharest.php in 2006 parca, atunci n am platiti am facut prin asigurari. Socra mea face regulat aici http://www.pro-life.ro/
Daca e sa se deconteze ar fi super. Sa ne ti la curent, multa sanatate
ete si noi cu ceapa
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici piolica eu nu pun paie pe foc ci carbuni pe gratar.Dc nu ai simt al umorului imi pare rau!Nu am jignit pe nimeni.Asta e stilul meu! Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
fa scroll down daca nu-ti place personajul, zau asa, ca altfel iese cu scintei de la carbunii tai. si asa e tensionat forumul, hai sa fim mai tolerante ca nu cred ca ne va sta rau.
eu am un simt al umorului destul de dezvoltat, cel putin asa cred, dar acum imi cam sta in git ca nu se mai termina replicile astea ascutite.

Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
diana, laura, mult curaj mamicilor si insanatosire grabnica pt puisorii vostri.
a mea inca e mucioasa, dar asta e, ma rog sa nu se inrautateasca.
mimihoo saru'mina pt sfat. 
anca 

va pupacesc acum pe toate, ies la plimbarici.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
piolica cineva zicea ca "glumele sunt pt cei destepti!!!" Nu am nimic cu nimeni!Imi sunteti dragi toate!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
simodina spune:
Hmm vad ca se poarta ceapa la bobocei... Ia sa-i dau si eu Marei ca prea o mozolesc ai vostri cu foc. Daca merge si la noi il declaram pe Gruia deschizator de drumuri ca fi-mea mai nou nu se mai distreaza decat cu mine langa ea.
sanziana27 spune:
Dya baiatul meu cel mare a facut alergie la augumentin (bubite rosii si roseata pe fata). I-a dat zyrtec si a notat in fisa lui la ce a facut alergie
Laura nu sunt experta in tratamente contra tusei, un singur episod am avut cu Dragos tratat cu ambroxol.
Anca azi e prima zi cand David face mofturi ... si ma gandeam la copii mufturosi de la odisee si la mame cu nervi de otel. Erau amandoi la amiaza in scaunelele de masa, Dragos isi acompagnia fiecare furculita cu cantece si intr-un ritm de melc baga din cand in cand in gura cate un cartof la tava, David deschidea gura abia de reuseam sa-i strecor un varf de lingurita 
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simodina Hmm vad ca se poarta ceapa la bobocei... Ia sa-i dau si eu Marei ca prea o mozolesc ai vostri cu foc. Daca merge si la noi il declaram pe Gruia deschizator de drumuri ca fi-mea mai nou nu se mai distreaza decat cu mine langa ea. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
am facut si eu testul cepei aseara. a mozolit-o de nu se mai putea, parca vad ca peste o luna cere mancare indiana
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
nikolici spune:
baiii si pt ca se poarta clipurile, bag si eu repede sa fiu in trend cu voi

sub titulatura:
nu lasa copilul cu taica-su
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Anca
am si multumim de galerie..a mancat jumate din legume
Laureta se pare ca daca copilul nu face febra mare si nu mai stiu ce alte simptome e k si asa
...deci bestiala chestia cu ceapa..la noi chiar ar fi buna daca tot suntem racite
Nikolici
sa vina kk la Karinutza!!
![]()
Dya asa e ..cel putin 5 zile tre antibiotic..multa sanatate
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei