Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

pogonici1977 eu zic prezent, sunt treaza de la 6, azi am o groaza de treaba si pe langa asta mai si lucrez . Draga mea si eu am facut analizele astea, dar nu tin minte valorile care mi au iesit mie. Din cate vad, esti pe langa ele, e de incredere laboratorul la care ai mers? De ex eu nu am incredere in nici un laborator la mine in oras si orice analiza la mine e f costisitoare deoarece trebuie sa merg pana la iasi.Ai mers cu ele la un medic, ce parerea are?Va pup pe toate si odihna placuta maine, ca azi sigur mai e cate ceva de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

[Delphinas, te am vazut si la subiectul oligospermie, poate esti mai in tema cu problemele astea. Imi poti recomanda un "tratament" naturist pentru asa ceva. Sotul meu ia de 2 luni branca ursului, face sport, bai cu apa nu chiar fierbinti... As vrea in mai sa mai repete o data analiza, poate iese mai buna, tu ce altceva imi recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Pogonici, analizele tale nu sunt importante dpdv terapeutic, pt ca nu erai in ziua de ovulatie. Ovulezi in ziua 21, sau in intervalul 21-28? Fii atenta, ca de obicei un ciclu mai lung de 35 zile e considerat anovulatoriu.
Nu te mai chinui cu o mie de analize. By the way, CA 125 ai facut? Se poate face in orice zi, si daca este crecut paote sugera o endometrioza.
Bitza, tu ai facut CA125? Pt probleme de oligospermie, poti merge la un homeopat bun. Recomand in Iasi dr. Silvia Vasile de la Pol. Industriala de pe Primaverii.
Delphinas, nu ai fost ieri la dr? Ce ti-a spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bitza noi suntem acum la faza de "nu medicamente" cand am luat tot de la tratamentele de acolo m-am inspirat. cred ca am cumparat cam tot ce scrie acolo. in mai astept sa vad ce iese la spermograma si nu ii mai dau nimic de capul meu, tocmai de asta exista doctori. imidiat iti voi trimite un PM legat de cum o gasesti pe dr.
amir da, am fost ieri la dr. a vazut rezultatul la secretie si a zis ca e super ok dar nu isi explica ce e cu infectia aia. m-a intrebat cum ma simt, si ma simt superrr bine. m-a vazut scurt la eco....e cu mult mai bine...rana se mai inchisese. mi-a recomandat bai cu irigatorul in fiecare seara cu ceai de musetel si o data pe saptamana sa pun preventiv un ovul de cervicid. mi-a zis sa termin AC, mai am in seara asta si gata. asteptam CM si o luna-3 luni mi-a zis ca ar fi bine sa nu raman, caci inca sunt sub efectu AM, antibioticelor si asa puternice...dar daca se intampla sa fie....e bine. si bineinteles...sa dau jos kilele.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bitza din pacate nu ai PM activat, dar ti-am lasat off-line pe mess. sper sa il primesti. ca nu mi-ai mai dat accept pana la urma.
o zi buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

oameni buni..nu ma bagati in sperieti...deci eu nu am nici urma de endomentrioza...doar faptul ca ciclul meu este de 32 zile probabil si luna asta se datoreaaza faptului ca organismul e dereglat de la tratam din hormonale si nu sunt singura acre am patit acest lucru..lab de analize unde merg eu nu prea da rateuri...pe asta ma bazez..au fost altii care au facut aici si apoi in alta parte si erau cam la fel...deci analizele sunt facute ok
in ceea ce priv org meu e dereglat..asta mia zis si dct meu..ca dureaza min 3 luni sasi reevina...iar ovulatia stiu sigur ca o am dupa ziua 21 ptr simt cum lucreaza ovarele, temp bazala creste in peerioada 21-28 de la 36.9- 37.2, deci nu incape vb ca nu ovulez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza fetele...stiu ca nu-i dim da am fost aseara la un botez si abia m-am trezit...plus ca ieri am facut o cursa contracronometru dus-intors galati-bucuresti pentru o consulatie la marinescu...concluzia voi face fiv-ul in iulie sau septembrie...aaa si apropo mi-a luat in considerare toate analizele si investigatiile din chisinau, plus ca mi-a zis ca-l cunoaste pe dr mosin din chisinau...deci am fost pe maini bune...pupici

Mergi la inceput

deci taty..pe cand asteptam II liniute la tine??? iulie sau septembrie?? si pana atunci ce faci??? ce tia dat de fcaut marinescu??? zimi te rog cat a costa o consulatie la marinescu, am auzit ca are niste scoruri de cazi pe spate?? sunt ff curioasa

sa inteleg ca ai lasat chisinaul la o parte..eu inca mai sper ca tot acolo voi ajunge...acum sunt in prag de investigatii analize

Mergi la inceput

va intep pe toate ca sa fiti mai harnicute pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

pogo...cred ca in septembrie pt ca ma gandesc daca fac in iulie indiferent de rezultat in august eu cu cine vorbesc la spital...la cine ma duc??de aceea cred ca in septembrie, plus ca vreau in aug sa plec in concediu in grecia....consultatie la marinescu la giulesti nu costa nimic, ii dai cat vrei sau nu...la particular platesti...nu stiu cat.....oricum scoruri de te da pe spate nu sunt...astea-s legende....

Mergi la inceput