Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata, ne strangem la sa mai povestim cate ceva din weekend?
Taty_ana multa multa bafta si sa se lase cu II liniute. Tare sunt curioasa de procedurile facute pentru FIV, ce analize trebuie, cat costa, daca doare ceva etc...Sa ne dai pe parcurs toate detaliile

Pogonici....nu incearca nimeni sa te sperie, stai linistita. Dupa mintiuca mea, ma gandesc eu ca analizele care se fac de obicei in z14 tu ar trebuie sa la faci in z21, daca zici ca atunci ovulezi. Fiecare e cu organismul sau, se zice z14 deoarece majoritatea ovuleaza atunci, dar daca tu ovulezi in z21 ma gandesc eu ca atunci ar trebui sa faci aceste analize.....nu prea ma pricep eu la chestii din astea, acum invat si eu, daca gresesc...iertare

Delphinas imi pare atat de rau dar nu am primit nimic nici pe mess nici pe mail nici la PM (nici nu stiu cum sa-l activez...stiu ca intru undeva in stanga la mesaje private si apoi nu mai stiu ce tre sa fac). Pe mess stiu ca m-ai contactat o data dar nu stiam ca esti tu si nu am dat accept si de atunci nu am mai primit nimic de la tine

Happymum cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

A mai facut cineva tratament cu Gonal F? eu am facut sdr. de hiperstimulare ovariana moderata si am intrerupt tratamentul( luna trecuta) si mi-a venit CM la 25 de zile. In mod normal venea la 28-29 zile. Luna asta am folosit teste de ovulatie, dar a doua liniuta e cam palida. Sunt deja in ziua 16 a CM si de obicei ovulatia era in ziua a 14-a. Nu mai inteleg nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu am facut stimulare cu gonal f ptr inseminarea din ian 2008..si am facut hiperstimulare ..ihhh

eu nu ma supar fetelor...aici ne spunem parerile fiecare.....

si ciclul meu deja isi revine..acum luna asta mia venit la 30 zile., luna trecuta la 32 zile, iar luna urm imi va veni normal la 28 zile, si ovulatia va reveni si ea la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

slabuta miscare...va pe toate sa aveti energie si sa va puna in miscareeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

buna,fetele!n-am mai intrat de mult!ce mai faceti?
eu,tot asa!n-am reusit in 4 luni dupa laparo sa raman graviduta si m-am hotarat sa fac inseminare!luni merg la iasi la omini clinic sa stabilim cu dr si biologul schema de stimulare,desi eu nu prea am nevoie ca ovulez natural!dar......o sa vedem ce spun ele!
pogonici tu unde ai facut inseminarea?cat te-a costat?treci de 10-15 milioane?daca ai timp poate imi lasi un mesaj te rog!
pupici,va tin la curent cu toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetelor tocmai ce mi-am dat seama ca mai am 19 zile de concediu si facand un calcul aprox nu-mi ajung nici de fiv dapai sa mai plec si la mare ...mi-au spus fetele de la fiv ca ar merge si cu c.medical....o sa vad ce-oi face....
pogo...si eu am ciclu tot cam la 30-32 zile...presteaza si tu in zilele 14-16-18 in luna urm 15-17-19...asa mi-a zis un dr pe cand mai aveam o sansa...acuma e in zadar...prestez doar de placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

buna dimineata

Delphinas, ce mai faci, pe unde umblii, ieri nu te-am mai vazut Am apasat ieri cam pe toate butoanele aici la mine ..poate activez PM...nu stiu daca am reusit.....

Mara, la cine mergi la omini?Ma intereseaza si pe mine cam cat ajunge o inseminare si daca doare , eu sunt f sensibila la durere, nu prea o suport, dar pt un BB...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

buna dimineata

Delphinas, ce mai faci, pe unde umblii, ieri nu te-am mai vazut Am apasat ieri cam pe toate butoanele aici la mine ..poate activez PM...nu stiu daca am reusit.....

te duci cu clic pe MESAJE PRIVATE, apoi pe OPTIUNI (in dreapta, ultima iconita), apoi MARCHEZI PRIMUL CERCULET DE LA ACTIVEAZA MESAJE PRIVATE. si gata.
succes.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi infropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu am fost racita 2 zile, cazuta in pat.
bitza iti scriu aici, pana reusesti tu sa iti activezi PM.
dna dr avatajitei o gasesti la cabinetul prof. Dragomir, e in piata unirii langa cineva victoria. vine in zilele de marti, joi si sambata. dupa ora 11 in fiecare zi e o asistenta care face programari. suni la 0232/218.686 si te programezi daca vrei.
o zi buna va doresc.
eu astept rusii care dau si nu dau semne sa apara. dar oricum luna asta vin caci am luat AC

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput