***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 9
kokiy spune:
Mey ,eu daca va spun ca ma enerveaza sotu' mint
...cel mai mult ma enerveaza cand ma apostrofeaza ca n-a facut sex de mult
...adicatelea la el doo zile sunt o vesnicie ![]()
Noi ne suparam foarte rar ... ma deranjeaza la el doar mumasa ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
da voi aveti acelasi barbat? il impartiti? sau cum vine asta? sau e sosii? lamuriti-ma sa pricep si eu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Noi am constatat demult pe vremea subektului cu divortul, cand tu nu te nascusei inca
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
Vaaai, Marami, dupa descrierea aia incep sa-mi apreciez organu' ... asa falfaitor cum e el ![]()
kokiy spune:
Fetele care sunteti starlete IT-iste help me, please
...am scormonit pe Dc si am gasit ceva ce as vrea sa vizionez ...din pacate am doar varianta youtube http://www.youtube.com/watch?v=x6-5g78Nr6Q&feature=related ...cum draq fac sa vad toata piesa ,pleaseeeee .... bineinteles ca, contine si asta
http://www.youtube.com/watch?v=Yt-IBJpEMzA&feature=related
Unde pana lui Marami si pui lu' MB gasesc eu asta ,ha????
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
Iulia asta vroiam sa zic si eu ... cel mai tare la organu' meu ma deranjeaza ... ma-sa
Cu ce ma enerveaza la el ... m-am cam obisnuit deja
Stiu ca ma enerva in tinerete ca nu puteam sa ma cert cu el. Io faceam spume la gura el isi vedea linistit de treaba si chiar parasea camera
Si cand ii ziceam "Vino incoa sa ne certam, unde fugi?" lua o moaca foarte senina si zicea ceva gen "Pai ne certam? Ca eu nu remarcasem!" 
Vero - daca-i cant eu cred ca ne batem
Am voce .... de soprana nu alta .... Chestie remarcata de profesorii de muzica din viata mea dupa maxim un vers cantat de mine
(ca n-am intalnit prof de muzica sa reziste mai mult
)
Tot la organul propriu ma distreaza (ca am trecut demult de enervare, acum ma amuz de ce face el) cand ma vede cu vreo bluza/fusta veche de minim un an si se minuneaza de ce bluza noua mi-am luat .... cand ii zic ca are peste 1 an si am imbract-o deja de peste 10 ori e perplex si sustine ca el n-a vazut-o pana acum 
A ... si una recenta. A venit iarna si organu zicea ca tre' sa-si ia ghete ca n-are deloc. Eu deschid sifonierul, locul cu incaltaminte de sezonul trecut si ii dau o pereche de ghete noi, nu pareau sa fi fost incaltate. Organul stupefiat declara ca alea sigur nu-s ale lui, el nu si-a cumparat asa ceva
le probeaza, constata ca-i vin perfect, ca se simte bine in ele si sunt chiar frumoase asa ca trage concluzia "Ala care si-a lasat ghetele astea aici bine a facut, uite ce mishto sunt" ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kokiy spune:
mey, eu vreau sa vad toata piesa "Les Miserables" varianta asta 10th anniversary ...intelesu-m-ai acu'![]()
Edit : asa sa dau eu cautare pe youtube la fiecare scena mi se pare naspa ...nu ca n-am vazut cateva bune ...asta e deliciasa http://www.youtube.com/watch?v=SFPsEwV38Q0&feature=related
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy mey, eu vreau sa vad toata piesa "Les Miserables" varianta asta 10th anniversary ...intelesu-m-ai acu' Edit : asa sa dau eu cautare pe youtube la fiecare scena mi se pare naspa ...nu ca n-am vazut cateva bune ...asta e deliciasa http://www.youtube.com/watch?v=SFPsEwV38Q0&feature=related |
breee, da' fitzoasa mai esti!!
kokiy spune:
Una e sa bagi toata varianta ,una e sa dai la butoane ...poate mie-mi place sa stau cu mana in chiloti la vizionari
...acu' depinde in a cui chiloti e mana 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
gata, a picat S
cam tarziu am culcat-o azi...
deci acu sa fim seriosi. ce ma enerveaza la organ... hm... ca stie el tot... am discutat in contradictoriu timp de 30 min legay de ora, minute... ca el nu intelegea ceva... si eu ii explicam, am facut desene si tabele, doar doar... si nimic
... pana la urma am decis ca nu mai vb despre acest tip de unitate, minutul. e subiect tabu ![]()
ah, si intr-o zi, vazand ca ii ignor hainele aruncate pe jos, vine si imi spune ca el le arunca, dar ar vrea sa le ridic totusi, sa nu le las acolo... WHAAAAT??? pai pune-le nene in dulap sau in baie !!!
eh, povestioare d`astea mici micute sunt mii... cred.
va
ma duc sa vad ce face iubita mea din camp... ca vad ca vine ploaia, ma ingrijorez pt ea
.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

ambitioasa