***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 10
kay spune:
si depinde la ce te uiti, iulio !!! 
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
sper ca te-am lamurit pe privat, Kokiyleaso! si mai scoate mana aia din chiloti, OBSEDATO!!! ![]()
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay si depinde la ce te uiti, iulio !!! ![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
in functie de ce vizionez dau ritmul maini

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Sar'na MB ,deja se downloadeaza
...se pare ca le am si la butoane ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
in functie de ce vizionez dau ritmul maini ![]() |
da' ia-ti maica unu' d-ala de vibreaza, sa nu faci scurta la mana!!
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Vaaai, Marami, dupa descrierea aia incep sa-mi apreciez organu' ... asa falfaitor cum e el I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |

acu selecteaza si tu... fals, adevarat, fals, adevarat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
MadameBovary spune:
Paaai ce faci, Marami, dai din casa dar nu dai din casa care trebuie??
Cum adica "fals, adevarat, fals, adevarat"? Dai din casa pentru show? ![]()
Kokiy, ma bucur ca am fost de ajutor, sper sa fie ce-ti trebuie! 
marami spune:
99.999% adevarat dar exagerat![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kay spune:
marami, stiu eu ca barbac`to
e visu` visurilor
si tu ne zapacesti acilea 
stiti cum am adormit aseara? pe canapea, cu capu pe laptop si degetele pe taste, cica stateam ca si cand as scrie
vai de capu meu...
de cate ori imi iau laptopu ma intreaba hombre " in ce stadiu e romanu?" ca la cat scriu e clar ca fac macar un volum de schite 
pup fetele dragi !!!
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
kay spune:
cred ca ma duc la nani
peste vreo 3 ore, asa
astept sa adorm pe taste
eu am o problema... nu mai aud copchilu... ceva e wrong cu mine... asta s-a trezit azi noapte de vreo 3 ori, ca e stresata de batista bebelusului, o viseaza si noaptea... si eu nimic, n-am auzit nimic !!! sunt prea prea obosita ![]()
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S