***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 14
marami spune:
ce? cum? cand? unde?
Ti s-a separut femeie![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas a fost cutremur....-am speriat de am zis ca fac pe mine de la ce ora esti bre maine la munca??? poate eu vin dupa ce pleci tu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
ce cutremur,mama?m-a sunat prietena mea,sa-mi spuna de cutremur...pe alt subiect se vb de cutremur...eu n-am simtit nik...oare sunt nesimtita?

sau mi se trage de la paharul de bere pe care l-am baut?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui marami ce? cum? cand? unde? Ti s-a separut femeie |
nu bre...chiar a fost...vezi ca e subect la generale ca fu...nu am beut nic azi...calcam cand s-o cutremurat...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
5,3 a avut si voi nu simtiti nika bre?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas 5,3 a avut si voi nu simtiti nika bre? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
nika,bre....dar voi sunteti mai aproape de vrancea...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
5.3 grade , vrancea, 120km adancime.
Eu am barbatu in teatru, cladire ''sanatoasa''
ma duc sa il salvez, cu copchil cu tot !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
da zici maine cand te gasesc la munca bre coana mare???
ma duc sa ma indushez sa ma bag in pat langa max, ca si acum imi tremura budigaile pe mine..![]()
poze, Just Me
ambitioasa
andruskandu spune:
Si la noi s-a simtit, si stau la et. 2... eu nu prea... ca spalam vase, dar a inceput sa zdrangane ceva langa mine, dar George l-a simtit din plin, ca statea jos.
Bine ca n-a fost mai tare.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui Delphinas pai ti-a dat de treaba kupilu...te-a simtit el ca vrei sa "scapi" de el ba eu nu pricep una. deci cand e liniste in camera kupilului atutomat el face ceva inneregula si nu tb aflat. dar de ce face liniste? sa nu fie descoperit? eu faceam din astea cu clas tare...ca eu ma concintram tare www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |

Mai mult ca sigur daca-i liniste face ceva nepermis, vreo prostie... treaba verificata si la noi
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andruskandu
![]() ![]() Mai mult ca sigur daca-i liniste face ceva nepermis, vreo prostie... treaba verificata si la noi Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
andru,deci tu stii despre ce vorbesc....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA