***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
andru,delphi,sarut mana de
si-i intoarcem...
acum au plecat misha cu adi,cu portbagajul plin cumparaturi pt bb...restul va mai spune ea...ma duc si eu sa spal,adica spala masina eu doar bag rufele in masina...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
sa speram ca vor ajunge intregi si nevatamati acasa la ei.
mai da au cumparat tot tot? da au stat cam putintel, ati avut timp macar de o 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas sa speram ca vor ajunge intregi si nevatamati acasa la ei. mai da au cumparat tot tot? da au stat cam putintel, ati avut timp macar de o ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
am avut timp si e o cafea si de o pizza....cumparaturile sau facut la punct ochit punct lovit...
stau si eu nitel aici cu voi..intre timp din dormitorul lu'mihaitza se aude o mare liniste,cand merg la el...surprise...avea pana in gat crema cninezeasca...ma ustura ochii de mor,cred ca si pe el...

..asta era din ciclul copil nesupravegheat...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
pai ti-a dat de treaba kupilu...te-a simtit el ca vrei sa "scapi" de el ![]()
ba eu nu pricep una. deci cand e liniste in camera kupilului atutomat el face ceva inneregula si nu tb aflat. dar de ce face liniste? sa nu fie descoperit? eu faceam din astea cu clas tare...ca eu ma concintram tare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas acum ma duc sa mananc niste ardei umpluti cu smantana si pasca cu ciocolata. mi-a mai ramas o bucatica de la Pastewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
asa, mananca tot, sa nu ramana nimic.
si cu tine nu mai vb never ever.IO TI-S DATOARE VANDUTA si de cate ori te invit mereu gasesti pretexte.

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 asa, mananca tot, sa nu ramana nimic. si cu tine nu mai vb never ever.IO TI-S DATOARE VANDUTA si de cate ori te invit mereu gasesti pretexte. ![]() ![]() |
mananc ca e facut de mine...si e bun...dar nu mai am
maine esti la munca??? maine pleaca max la masa si voi fi singura...asa ca in functie de cum pleaca el la masa poate bem o cafea
si mai tashi cu nu mai vb cu tine ever...da...si porcu o zis ca nu mai mananca...si tot baga in el..ceva nou zi-mi
poze, Just Me
ambitioasa
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
mananc ca e facut de mine...si e bun...dar nu mai am maine esti la munca??? maine pleaca max la masa si voi fi singura...asa ca in functie de cum pleaca el la masa poate bem o cafea si mai tashi cu nu mai vb cu tine ever...da...si porcu o zis ca nu mai mananca...si tot baga in el..ceva nou zi-mi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
da. maine muncesc.
Ceva nou...

nu mai zic.Vorbim maine daca da Domnul sa-ti vad fata.Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
a fost cutremur....-am speriat de am zis ca fac pe mine
de la ce ora esti bre maine la munca??? poate eu vin dupa ce pleci tu
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Baai, ce cutremur?? Eu eram calare pe catea, o zgandaream la urechi si cica "baaaai, cutreeemuuuur"!! N-am simtit absolut nimic. Cred ca e sigur sa fii calare pe caine cand te loveste un cutremur ![]()
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Baai, ce cutremur?? Eu eram calare pe catea, o zgandaream la urechi si cica "baaaai, cutreeemuuuur"!! N-am simtit absolut nimic. Cred ca e sigur sa fii calare pe caine cand te loveste un cutremur |
cand lumea dardaie de frica tu calaresti vaca??? bey ce e cu tine???
poze, Just Me
ambitioasa
mi-a mai ramas o bucatica de la Paste