***Prietenie la plesneala*** - brainstorming

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Miha, am vazut poze multe, multe!! iar Sasha e pur si simplu adoraaabilaaaa!!!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

tantza,multam de aprecieri!asa este..adorabila....e o zapacita si jumatate...o sa mai pun poze cu ea...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

delphi,sarut mana de cafea...mi s-au lungit urechile asteptand-o pe misha...au prins un accident exact la iesirea pe autostrada...acum tre'sa apara...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mihaela ma bucur ca te revergoreaza mea...bine ca nu au patit ei ceva...sa ne anunti ca au ajuns intregi.
oana si eu am spalattt si mai am de spalat o masina.
azi am facut curatenia de primavara...o ditamai sacosa de haine care nu ne mai vin, care nu ne mai plac...le-am impachetat frumos si sa le dam cuiva.
eu cred ca dupa noaptea plina de sport am preluat ceva de la max...adica un pui de raceala...am nasu infindat si stranut la 5 minunte....si in urma mea se poate vedea o sira de servetele si hartie igienica.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

mihaela ma bucur ca te revergoreaza mea...bine ca nu au patit ei ceva...sa ne anunti ca au ajuns intregi.
oana si eu am spalattt si mai am de spalat o masina.
azi am facut curatenia de primavara...o ditamai sacosa de haine care nu ne mai vin, care nu ne mai plac...le-am impachetat frumos si sa le dam cuiva.
eu cred ca dupa noaptea plina de sport am preluat ceva de la max...adica un pui de raceala...am nasu infindat si stranut la 5 minunte....si in urma mea se poate vedea o sira de servetele si hartie igienica.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

imi vin hainele tale?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
imi vin hainele tale?

nu cred..cred ca te strang...iti sunt mici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
imi vin hainele tale?

nu cred..cred ca te strang...iti sunt mici

poze, Just Me
ambitioasa

haideti la un suc sau veniti pe la noi

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

avem program la ciufulici azi

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

salutari, dulci, ganduri frumoase de la o prietena draga noua

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hello, fetelor, ce faceti?

Vad ca ati pus de-o intalneala la malu' mari... ce-as fi vrut si io...

Va anunt ca de luni intru oficial in concediu 2 saptamani, yupiii! De-abia astept sa ma mai odihnesc nitel, si sa stau pe DC, ca in ultimul timp... vax.
Acum a adormit Andrei, dupa ce-a mancat 2 iaurturi Tnuva, el care imi refuzase iaurtul in ultimele saptamani. Da' am trecut prin piata si am cumparat spanac, asa ca tre' sa trec la bucatarie sa-l curat si sa-l prepar.

Si eu am spalat dimineata, si stau in dubii daca sa pun si-a doua masina, da' mi-e cam lene...

Beeey, da' scrieti, nu gluma... v-am lasat la capitolul trecut, pagina 1, si azi, deja pag.12 la altul.

Mishu, sper c-ati ajuns cu bine la Mihalea (mi-o iau? sau nu mi-o iau) Sa pe Mihaitza si Andreea, cu mamy din dotare, si-o imbratisare din partea noastra.

Va pe toate!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

andru scrie si omu in graba si voi radeti de el.
imi cerui si iertare de la mihaela...chiar...ce-ar fi sa-i spunem de acum in colo mihalea...ce intirisant ar suna.
andrule cum faceti tu spinachiu?? ca ar tb sa ma apuc de mancat si eu, dar nu stiu cum. stiu doar salata sa fac cu el.
am fost la ciufulici. a fost super fain.
acum ma duc sa mananc niste ardei umpluti cu smantana si pasca cu ciocolata. mi-a mai ramas o bucatica de la Paste

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput