LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Pai avocado ala daca e tare, il mai lasati pe dulap vreo zi doua si ar trebui sa fie gata. Nici eu aici nu gasesc mereu sa fie moale la apasat. Il las cum am zis si gata. Mai nou mananca si Amalia da' numai daca e din salata noastra de rosii.
Ciuperci, i-am dat. Ii plac, si nici nu am observat nimic ciudat dupa ce a mancat.
Cu mesele, mananca in general cand ii e foame. Degeaba vreau sa-i fac program. Cand vrea, vine si cere 'papa'.
Memorie de copil de 2 ani. Joi seara al meu isi pregatea valiza sa plece la o conferinta si i-a zis ca pleca cu avionul si ca o sa vina luni. Ea, repede 'chia, tati' =jucaria aduce tati. N-are de lucru si o intreaba 'ce jucarie vrei?' Ea repede'pesa'=printesa.
Azi dimineata cand ajunge, ea repede la el la valiza si isi cerea 'chia'.Ii zice al meu ca i-a luat jucarie, si ea repede'pesa pesa'. Din pacate nu a gasit printese pentru varsta ei, dar i-a promis ca se revanseaza. Nu a fost dezamagita ca nu a fost printesa, era bucuroasa ca a primit 'chia' de la tati.

Mai nou, pe aici au dat caldurile si e nevoie de 'sunscreen'. I-am luat unul pentru copii, cu extracte de ovaz, special pt piele sensibila, si m-a pocnit bine. I-au iesit bubite de la crema. Acu tre caut sa iau alta crema. La naiba cu ele, ca sunt pline de chimicale aiurea. Si trebuie sa-mi iau si eu palarie de soare, ca i-am zis ca vara la soare si ea si mami poarta palarie si ochelari. Asa ca la ea trebuie ochelari
Si sa va arat palarioasa mea, uite cum merge pe strada

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Probleme cu laptele parca Diana69 avea cu Cezara. Nu stiu exact.
Roxiii am vazut poze de la juni, frumooos! I-am aratat si maimutei mele dar ea voia sa vada poze cu 'Iaies' nu cu caii.

A, sa va zic faza. La scoala la al meu sunt niste afise cu Darwin, evolutionistul. Amalia l-a vazut si ii zicea mosul, ca semana cu MOs craciun. Ovi ii zice, ca nu ala nu e mos craciun, ala e nenea care a zis ca noi ne tragem din maimute. Buun. la vreo saptamana eram la plimbare prin campus si vede iar afisul.
'nenea-mute'=nenea, maimute
Noi zicem, da e nenea care a zis ca noi ne tragem din maimute, si intreaba Ovi' dar maimuta cea mai mare cine e? Raspunsul a fost 'Maia'=Amalia. DAr saptamana trecuta maimuta cea mai mare era 'mami' :))

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

he-he, sa iesim si noi la interval cu ce mananca bebelusul Teo....

pai asa:
ora 9, 120g branza de vaci, cu fruct (mar, para, caisa, f rar banana) si cereale sau biscuiti.

ora 11, suc de fructe

ora 14, (pranzul) un snitel, o felie de paine si ceva garnitura, sau pasatul lui compus din orez, pui, broccoli alternat cu spanac, condimente (ceapa, usturoi) tot cu paine, sau, mai rar, borcanel Hipp...

ora 18, un biscuite, un barni, un iaurt...

ora 20-21, o felie de paine cu unt, branza sau iaurt, un urs barni daca n-a fost la 18/
si cam la 2 zile odata cere lapte si bea cam 150ml.

O data pe saptamana mancam ou la masa de dimineata. Si cam asa, saracie mare. Ficat nu vrea, rar mananca peste... pui numai blenduit, snitelul ala e din care de curcan, pasata si "recompusa"...

greu... greu... A, si la munte a mancat ciorba. Eveniment.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

La multi ani cu intarziere pentru sarbatoritii din zilele trecute:

Eduard Andrei
Sebastian Alexandru
Maria Gabriela
Irene-Nicole
Ana Maria
si
Ana Maria alias Veve Ce party frumos ai avut si ce de bunataaaaati

Gata minivacanta si o data cu ea si programul meu scurt ca de acum am fata mare

A fost o saptamana frumoasa, in care am rasfatat-o la maxim pe Maya. De ziua ei am petrecut cu tati si cu ea toata dimineata, dupa amiaza ne-am dragalit amandoa, iar spre seara am avut 2 baietei in vizita si cam atat cu petrecerea de ziua ei. Mie mi-a placut foarte mult si cred ca si ei, asa ca o sa repetam si la anul. A fost foarte incantata sa sufle in lumanare. Aveti aici si dovada

Am serbat-o bineinteles si la Rucar duminica, cu tot familionul, la iarba verde, cu masa frumos aranjata de Alexandra (a fost dorinta ei sa o las sa-I ia farfurioare, servetele si sa aseze masa). N-am nici o poza de duminica, eu mi-am uitat camera la mioveni iar sora-mea avea cardul plin si donsoara mea i-a stricat cablul, asa ca n-am putut sa descarcam pozele si nici nu ne-a trecut prin cap sa mai stergem cateva din ele … asa ca va pun pozele facute de si dupa Paste, majoritatea tot la iarba verde.

Program masa:
Dimineata la jumatate de ora dupa ce se scoala daca nu a vrut lapticul (si de cele mai multe ori nu-l vrea) cereale (ii plac musli cu fructe de la Milupa, dar si cerealele mele, tot musli, dar integrale – in special stafidele si fructele din ele la care le zice bobo), sau ou cu cascaval si castravete sau rosie, masline (e mare fan masline)
Pe la 10-11 fructe – 1 banana si o portocala, sau kivi, sau para, piersica sau mar
12 un iaurtel si somn de ~ 3 ore
pe la 3 uneori chiar 4 are si ea masa principala - in general legume cu carnita taiata cat mai fin ca altfel o scuipa. Singura carne pe care o mananca este pestele care-I place cu mamaliga
pe la 7 vrea bulz (mamaliga cu cascaval) dar mananca uneori cu tataie si bulz adevarat a la Rucar
inainte de culcare, in ultima perioada a reinceput sa-si bea lapticul (de vaca), iar cand nu vrea lapte mai mananca un iaurtel

Nu stiu daca-I mult sau putin, dar asta vrea ea. Am tot incercat sa o fac sa-si manance masa principala inainte de somnul de la pranz, dar daca nu-i dau fructe, in speranta ca o sa-i fie foame si mananca si ea pe la 12, mananca cateva lingurite si nu mai vrea, apoi dupa amiaza nici fructe nu mai mananca cum trebuie si nici mancare, asa ca am renuntat si o las asa cum vrea ea. Nu mananca nici ea mancarica de cartof, mazare, fasole, almete sau unt pe paine, dar manaca cam din toate legumele, dar sub forma de piure, mai rar sotate cu putin unt sau in ciorbita, asa ca-s multumita. Intre mese mai rontaie cate un covrigel, biscuite, anune (alune)

ciuperci – i-am dat de cateva ori, i-au placut si n-a patit nimic dar nici n-a mancat prea mult

Cutremur – n-am simtit nimic, noi dansam si ne-a sunat tati (care era la serv) sa vada daca ne-am speriat

Vazut pozele frumoase cu Theea si picii Adei si filmuletul “maimutica” mica Amalia care merge cu nonsalanta pe strada

Pozele lui Victor nu le-am vazut, pai bine Marta dupa ce ni-l arati asa rar le pui si pe site pe care eu nu ma descurc ?!?!? Mai incerc maine, ca acu’ m-am inregistrat, dar nu stiu de ce tot nu ma lasa sa vad pozele . Oricum ma bucur ca ai “trecut” prin stup si ne-ai mai povestit de poznasul tau.

Laura Edy vorbaretul si pentru tine

Ioana ce flacau mare ai si ce smecheras e in poza din albumul de 2 anisori .

Pup tot stupul

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

am vazut amalia cu palariuta si la ciolanelele goale. abia astept sa se faca asa cald si la noi. de maya ce sa mai zicem? uratica rau ... si ea si verisoara ei cea mai mica.

marta are dreptate crina, greu, f greu cu pozele tale. n-am reusit sa le vad. pune si ceva instructiuni.

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

meaatzaaaaa

mai, si io am vazut pozili si raman cu aceeasi intrebare pt Crina: cui ii place dom'le movul asa tare de are Maya haine 80% mov lila?

Amalia, maimutica sefa...da cate grade is la voi de va plimbati la ciolanelele goale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Rein, problemele cu laptele la fetita mea au aparut pe la 2 luni jumate. A inceput sa faca diaree cam cate 7-8 scaune pe zi si vomita in jet dupa fiecare masa. Cu toate ca se zice ca trebuie sa ii dai sa manance din nou cam peste o ora eu ii dadeam imediat sa manance macar un pic si ea crestea foarte bine. Si asa am chinuit-o pana pe la 7 luni cu lapte praf de vaca Humana cand a inceput sa vomite orice manca.De la 7 luni am inceput sa ii dau lapte de soia Humana SL si i-a fost mult mai bine. Tot lapte de soia ii dau si acum. La 7 luni cand i-am facut analize din cauza ca i-am dat lapte in continuare si ei nu ii facea bine, i-a fost afectat ficatul, pentru ca laptele era vazut de ficatul ei ca ceva toxic care trebuia eliminat.
Branza tot nu i-a facut bine.
Ea a avut si reflux gastro-esofagian care i-a trecut de-abia pe la un an.
Eu zic ca ar trebui sa ii faci niste analize copilasului si sa vezi ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MUUUUUULTI ANIIIIIIII!

VEVE

Sa cresti mare sanatoasa, sa aduci numai bucurii parintilor tai si sa ai parte in viata numai de fericire!

Scuze de intarzaiere dar nu am fost pe acasa si noi in deplasari nu avem internet, va -am!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

VLAD
ALEXIA

Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parinti!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

M-am trezit si io in dimineata asta cu o goanga....se mai fac comenzi pe laredoute fr???

Ete si io off topic asa, am primit un mail de la ei si tare m*am minunat ce preturi au

Ma duc la treaba si mai tarziu sa citesc ultimele pagini...Va pup si daca nu a facut Ioana cafeaua o fac eu in dimineata asta

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput