LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si din ciclul povesti cu Teo...

azi am fost in parc si cand am incercat sa plecam, circ de circ.
Urlat, plans, smucit maini, tarat picioare, s-ar fi trantit pe jos daca nu-l tineam si eu si ta-su de cate o mana fiecare, vrut in brate (musai la mine, care eram cu Radu in wrap si nu aveam cum sa-l iau si pe el)...

ta-su nimic, se abtinea din greu dar se vedea pe unde iese fumul... i-a strecurat un "te pocnesc" fara efect...
Sincer si mie imi venea macar sa-i acopar gura sa nu mai zbiera "la casuuutaaaa, la casuuutaaa, vrei la casuuutaaaaa"

Si am avut o inspiratie stranie. M-am lasat in genunchi la nivelul lui (cu tot cu Radu in wrap ) si l-am luat frumos de umeri si i-am zis sec "uite-te la mine".
Culmea ca s-a uitat, cu ochisorii lui inlacrimati, cred ca a sunat mai degraba periculos decat dur.
Si i-am mai zis "tu esti baietel, sau maimuta? Daca esti baietel, te rog sa mergi frumos pe strada, cum mergi tu intotdeauna. Daca esti maimuta, te duc la zoo sa stai cu maimutele"
Nu stiu daca stie ce e aia zoo, ca nu l-am dus, si maimuta altceva decat cea de plus, poate tonul a fost de vina, dar s-a oprit din plans.
Asa ca am marsat si l-am pedepsit nitel si pe tati care se holba aiurea si-si aprinsese o tigara.
"Daca mergi frumos ca un baietel ce esti pana la masina aia (una departe, dar nu foarte departe), te ia tati in carca"

Si a mers frumos, n-a mai plans, la masina s-a oprit si a asteptat sa-l ia cum am promis.

Sa tin minte, poate mai functioneaza la nevoie chestia cu maimutele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...razvi face febra de ieri 38-38,5 cea mai mare...sunt cam speriata,medicul de la buc zice ca nu-i de la operatie sigur,crede ca ar fi capatat o viroza,ceea ce e posibil kci are ceva mucisorii dar sa nu ii dau nimic in afara de antitermice,orl-ista de aici vrea sa ii bag antibiotic....acum nu stiu ce sa fac...ink nu i-am bagat,mai stau....offff sunt asa suparata!!!!numai rele patim....la orice lucru pe care incercam sa il facem intampinam greutati,la noi nimic nu e clar,usor,normal....imi este asa mila de razvi....poat sunt eu de vina!!!!!aaa si razvi mai este si speriat noaptea se trezeste din ora in ora si ne striga vede ca suntem acolo si se culca la loc..cini stie ce o fi in mintea lui...probabil k s-a trezit din anestezie fara noi....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Mady, asa febra poate sa fie si reactia lui, mai ales daca e speriat.

Teo a avut febra dupa operatia de fimoza care a fost tot cu anestezie generala, si n-a avut nimic altceva, doar o zi-doua cu temperatura usor crescuta (in jur de 38).

Bineinteles ca poate fi si viroza, dar poate nu-i!!!
Da-i antitermice in orice caz... si daca nu cedeaza repede, poate accepti antibiotic, just in case...

Va doresc multa multa sanatate si refacere ultra rapida

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Pustietateeee, va merge bine bag seama, pe la gratare, we prelungit..

Mady iti spun si aici ce ti-am spus si pe privat, nu te invinovati, fiecare luam deciziile care ni se par cele mai bune in momentul acela, pana la urma un doctor ti-a indicat aceasta operatie. O sa fie bine.

Am vazut poze frumoase cu Edy si Stefi, m-am amuzat de catelusii stupului si am citit cu drag toate povestioarele amuzante. Ce perioada plina, in fiecare zi spun ceva nou, fac ceva surprinzator!

Noi am fost si ieri si azi la iarba verde, am facut gratare langa o padure in satul bunicii mele cu un grup de prieteni. Ieri au fost 7 copii..... linistiiiiita zi...astazi doar 6 dintre care micuta surorii mele de o luna si inca o bebelica de 4 luni, care evident au fost cele mai cuminti.
Am gasit un brotacel, tot felul de goange, carabus de mai, greier, furnici, fluturi... Giulia a fost foarte atenta si a tropait tot timpul in ciorapei (ca vroia desculta si mi-a fost teama sa o las, nu era nici f cald si mi-era ca se inteapa sau da peste o capusa), a mancat f bine si s-a distrat, s-a facut ca un porcusor. Raul e bronzat si plin de vanatai si zgarieturi, mai mare dragul sa-i vad imbujorati si obositi dupa o zi petrecuta in natura.

Am o problema cu Giulia. De cateva zile ii e teama sa faca kk pe olita, plange si se tine sa nu o pun, parca ii e frica sa faca si in pampers. Se plange des ca o doare "funduietzu". E drept ca a facut tot tare in ultima vreme si poate de aceea e asa, dar ma gandesc ca poate trebuie sa o duc la dr? Mi-e groooooaza sa incep cu analize.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Kitty, oare nu ajuta un supozitor cu glicerina?
Poate e doar un pic constipata, de la atatea gratare

Pupicei si sa sa va fie bine!

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Antonia!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa le luminei viata parintilor tai!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaani, Antoniaaaa!!!!!

bueeeeeeeeeei, adunati-va din pustiiiii!!!! uni umblati?
io acu m-am adunat de pe drumuri, am fost la bunici si am recuperat cupilu care o fost tzaran 2 saptamani.

raresu e cu fundu prastie de la antibiotic pe care il ia ca o facut febra intr-o noapte si dr de garda i-o zis ca are faringita si i=a dat cu antibiotic in cap...ma rog....de-ale primaverii viroze

in rest toate bune si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Antonia!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa aduci numai bucurie in jurul tau!

Sper ca de maine sa ne mobilizam, ca e tareee liniste la noi in stup!

Ada, nu a mai fost nevoie de supozitor cu glicerina ca am rezolvat problema cu compot de prune si apoi a mancat si para, am dat-o cu crema si azi nu s-a mai plans. Nici eu nu am insistat cu olita, vreau sa ii dau timp sa uite, la pipi a cerut singura, la kk nu.

Andra m-am gandit la tine, sper ca a trecut cu bine parastasul si ai avut si timp sa te relaxezi. Dumnezeu sa o odihneasca si tie sa-ti dea liniste!

La noi azi o zi mai linistita, lectii, mancare in oala, ca ne-am saturat de atatea gratare. Giulia a fost f draguta, jucausa, taica-su a amenintat-o ca o linge pe nas si ea urla " m-a limbaaaat". A gasit ieri la bunica o papusa veeeche - a fost a mea. Era la moda inainte de anii 90, ii zicea Pistruiatul si e din cauciuc toata, doar parul e..par, muuult si rosu. Ei, Giulia a facut o fixatie pe papusa asta, a adus-o, i-a facut dus, a spalat-o cu "stume" (spuma), ii da sa manance, o imbraca, o cearta "ai facut kk, pute iaaaau", o lauda: "tu esti chiai dagutzaaa, ce chezi tu?", o cara peste tot, sta papusa pe masa cand mancam, in brate la tac-su, din cand in cand insista sa-i dau lapte, mi-o baga pe sub bluza.
Ma topeeesc de dragul ei, e atat de draguta, stiu ca si voi simtiti la fel , e i perioada tare frumoasa (cu conditia sa nu ma prindeti cand are isterii in program )

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kitty, cand aveam vreo 2-3 ani ma constipam si eu si exact ca Giuliuca, aveam mari dureri. Nu voiam pe olita de teama durerii. Ba chiar o rugam pe mamaita mea sa scoata ea kk cu mana din fund...
iti inchipui ce naspa era ca imi amintesc perfect. Cred ca solutia cu chestii care ajuta la iesit e cea mai buna, nu are altceva rau.

Mergi la inceput

am pus poze cu zapacitii mei pe contul comun de mail (adica invitatie,stiti voi).

l-am tuns pe Teo iar. Are o moaca... e super haios. Acum a facut o pasiune pentru Wall-E.
Ca si cu Thomas si Cars, s-a uitat deja de 10 ori la film, si din cand in cand se opreste teapan, se uita fix la noi si zice eeee-vaaaaa. waaaa-llll-eeeee?
eeee-vaaaaa....
Uite planta! si altele.
Si-a primit si cadoul de la sor-mea, o trotineta cu "shpiderman" e foarte incantat dar nu poate inca merge pe ea, o plimba doar, prin casa, alaturi de el.

Kit, am avut si eu papusa aia, a fost a mamei! Noi ii ziceam Roxi, nu-s de ce...

roxanici, poti sa incerci sa ii dai Biotics Baby, in lapte. Cica merge si in ceai... ma rog, pe el scrie lapte.
Si Smecta e bun, eu cu asta l-am scos pe Teo de cate ori a fost deranjat. Multa sanatate!

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput