LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata
Kitty pai te vaieti ca alergi si asa ziceai ca nu poti sa dai jos....asa ca Giuli are grija de tine

Cria-bv asteptam pozele

Laura ce copil mare si intelegator ai...auzi tu face deosebirea intre iod si spirt...iar despre maraiala sunt convinsa ca de la somn i se trage...dar poate se obisnuieste cu programu asta cu somn mai putin ziua cand e la cresa si doarme mai mult...pupam sa treaca bubitele
Noi suntem bine ..o faza de ieri..Raisa are o prietene de vreo 5 anisori care vine pe la ea in vizita..acum i s-a pus tare rau pata pe ea ca urla ca din gura de sarpe cand pleaca fetita acasa...
Fetita i-a zis...Raisa zii si tu lu mami sa iti mai faca o surioara ca sa ai cu cine sa te joci sa nu mai plangi asa rau dupa mine....Copilu s-a conformat "mami bebe mie nu singla..te rog".....oricum sa se multumeasca cu prietena ca momentan nu i se va face pofta
Abia astept ziua de maine sa plec la Slatina....acum am mult de lucru si trece usor timpul...

sa aveti o zi plina de bucurii, v-am pupat

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

referitor la papica, noi avem zile si zile, cand mananca foarte bine si cand mancam mai putin, de asta cred ca nici nu a mai luat asa bine in greutate(12 kg si 92 de cm).

asadar: dimineata ne trezim si bem 250 de ml de lapte(de vacuta), apoi pe la 10-11 mancam o banana(alt fruct nu vrea sub nicio forma, poate o portocala sau un strugure) si un ou cu branzica fagaras/smantana cu crenvursti/orez cu lapte apoi pe la 13 mancam ciorbita aproape un castronel sau mancarica depinde ce avem gatit, dupa ce se trezeste mancam cereale cu lapte sau un alt fel de mancare, apoi pe la 18-19 mananca un iaurt cu biscuitei sau simplu, seara daca mancam si noi mananca cu noi destul de bine depinde ce mancam, daca nu ciuuleste de la el dar nu foarte mult, si seara la culcare iarasi 250 ml de lapte.
cam asa stau lucrurile la noi dar dupa mese mai primeste si un pahar de suc de fructe, o prajiturica barni sau ceva facut in casa, si afara mai mancam covrigei, pufuleti sau saleuri.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Cata inteleg sunteti bine, mancati ok dar pe Stefi nu ni-l arati iar il tii ascuns

Scuze ca l-am trimis de 2ori nu stiu de ce???
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetelor tineti-mi pumnii,k maine plecam la bucuresti,la budimex,la orl...sa vedem daca e de scos polipii sau nu....

va dau de veste!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am un nepotel de la verisoara sotului, nascut azi-dimineata cu 3300gr. Sunt tare fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Felicitari, Rein, sa fie sanatos si voios si ...papacios !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mady tinem pumnii sa fie bine....oricare din variante dar sa ii fie bine la copil

Citat:
citat din mesajul lui rein

Am un nepotel de la verisoara sotului, nascut azi-dimineata cu 3300gr. Sunt tare fericita!

rein

Felicitari ...sa fie sanatos si refacere usoara pt mamica

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

buhuhuuuu

nici un sarbatorit, nici o poza, nimic care sa mai animeze stupul ????

Vazut aseara pe Alex harnicut si vesel la bunici. Se vede pe fetisoara lui ca-i prieste acolo

Mady tinem pumnii sa fie bine cu Razvanel

Diana – da de ce ma sa nu-i faci pofta Raisei?!?!?

Rien – sa fie sanatos, voios si papacies nepotelul tau

si boticul ranit al lui Edy

Cata – are dreptate Diana, i-a mai baga niste poze cu
Stefi mic al tau

Kitty - esti tot la alergat cu Giulia prin parc ??? da niste poze pe acolo prin parc sa-ti vedem printesa nu faci????

Eu n-am ce sa va povestesc, ca n-am copil acasa, ne conversam la telefon, zice ca danseaza anunu (alunelu') prin iarba si vrea sa-i duc pine, bobo si anune. Abia astept sa vina si ziua de maine si sa ma duc la ea si pana duminica iar o punem de o mini-vacanta.

pup stupul

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Salutare!
PE la noi bune toate, urticaria e pe trecute, sangele luat pentru analize...
Ramane frica de virusul asta nenorocit care se imprastie.
Am facut provizie de clor, sa dezinfectez jucariile, si de lichid si servetele dezinfectante. Deja s-a obisnuit, cand venim de afara fuge direct la baie si asteapta in fata usii sa intram sa ne spalam pe maini.

DE cand a venit tata-sau din plimbari, doarme cu el noaptea. Tot cu el adoarme... Daca i-am zis ca e fetita mare acum si trebuie sa doarma singura, raspunsul a fost 'nu-nu'.

Mai stie cineva ceva de Sherbi?

Mami de Amalia si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

pun repede 2 filmulete cu edy sa mai animam stupul si fug in pat , ca m-am enervat cu pozele ca nu reusesc sa le pun , mai incerc si maine poate am noroc de la calculatorul lu frate-meu.

primul filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=bKigIpAPKqU&feature=channel

al 2-lea filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=b8toXx3zP8I&feature=channel

noapte buna.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

poftiti la cafea.

Mady.....tinem pumnii sa fie bine cu Razvi.

Rein....Felicitari, sa fie sanatos , mancacios, cuminte si refacere rapida pt. mamica.

azi ne-am trezit tarziu asa ca edy trage chiulu` de la gradi.eu inca sunt in pijama.

ma duc sa beau cafeaua si ma apuc de treaba.

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

laura vrei sa-l faci zoolog pe edy?

azi e ca si vineri! uraaaa ...
totusi se pare ca nu va fi vreme buna ... sper sa nu stam 3 zile in casa.

o zi buna sa aveti!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput