Mamicile si riscul dependentei de internet
Raspunsuri - Pagina 4
eunice78 spune:
La mine acum mai e cum e..dar cat am stat acasa in concediu de crestere...am fost de groaza. Mai ales din cauza unei membre DC (Lilina) care ne-a instigat sa jucam triburile. Nu stiu daca mai tineti minte dar a fost si un topic cu jocul ala..o mare prostie parerea mea, acum. Dar la momentul ala am fost la mare la bulgari si ma duceam la fiecare jum de ora de pe plaja in hotel la net sa vad daca au ajuns trupele mele si au cucerit primul sat. Iar apoi am plecat la soacra cu copilul 2 saptamani cu conditia sa imi fac abonament pt internet pe Orange, mi-am luat modem (vreo 3 milioane la momentul ala) si laptopu dupa mine. Bine ca mi-a trecut, da mi-a trecut abia dupa ajunsesem la vreo 12 sate si toata ziua ma gandeam la trupe, strategii si alte prostii.Doamne, cat timp pierdut aiurea .
Acum pe DC si atat, ca forum, in rest caut info la greu despre tot ce ma intereseaza. Dar si asa mi se pare ca e mult, insa nu as renunta la net.
Baietzii mei
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 La mine acum mai e cum e..dar cat am stat acasa in concediu de crestere...am fost de groaza. Mai ales din cauza unei membre DC (Lilina) care ne-a instigat sa jucam triburile. Nu stiu daca mai tineti minte dar a fost si un topic cu jocul ala..o mare prostie parerea mea, acum. Dar la momentul ala am fost la mare la bulgari si ma duceam la fiecare jum de ora de pe plaja in hotel la net sa vad daca au ajuns trupele mele si au cucerit primul sat. Baietzii mei |
raluk_psk spune:
da...si eu eram dependenta de triburile si gladiatus...dar mi-am revenit destul de repede..cam intr-o luna.. declar cu pana pe inima ca sunt dependenta de blog, de forumul asta si de mess..asta e..nu beau sucuri, nu mananc porc si nu beau alcool (inafara de becks lemon si redds ca-s bune rau..) dar tre sa aiba si omu o manie a lui,nu? desi de multe ori imi dau seama ca mai uit cate ceva cam mult pe foc si bebe umbla toata casa fara stirea mea..dar am grija sa sterg tot ce e periculos din calea lui..sper..
asta e fetelor...daca nu eram dependente nu eram aici in fiecare zi sa ne cunoastem.. sa traiasca nea netu..
ce e mai simpatic e imaginea urmatoare: bebe doarme, eu si sotul meu pe canapea....fiecare cu laptopul lui pe net..
http://tanaramamica.wordpress.com/
lara_c spune:
citat din mesajul lui Roxana Si ce sa fac? Sa stau la TV? Sa cos goblen? Sa stau cu vecinele la barfe? No thanks, imi place sa stau pe net. Adevarul este ca nu imi pot imagina viata fara net. Da, prefer sa fiu depedenta si informata - pe net - decat o casnica care face gogosi perfecte toata ziua. Rox. |
Roxana, nu stiu daca ai bebe sau ce varsta are...
Depinde de personalitatea si de stiulul de viata al fiecaruia...
Pot sa iti spun ce fac eu ca alternativa la stat excesiv pe internet.
Merg cu fiica mea la baby groups de 3 ori pe sapt., powerpramming (alergat cu carucioarele) o data si plimbari lungi cu carucioarele tot o data ( e vb de un long walks group, tot asa cu mamici si carucioare, plimbam bebeii cateva ore bune, in zone curate , fara poluare). Inafara de asta, ies cu amice la cumparaturi, sa luam pranzul,sau doar sa bem o cafea.Si bebeii vin si ei,nu e absolut deloc dificil, greoi sau neplacut. Ii hranim ,ii schimbam cand e nevoie, luam jucarii cu noi.Exista si facilitatile necesare, tb sa recunosc..
Stiu ca in Ro nu exista baby groups (poate ma insel?) dar, se pot organiza de catre voi, mamicile, nu e asa mare lucru.Tot ce va trebuie este putina initiativa.
In we iesim impreuna cu sotul tot asa ..cumparaturi, pranz sau doar parc.
Rar este o zi cand nu iesim deloc.Si cu toate astea intru si pe net, ba mai am timp si de treburi casnice si gatit (dar 50% cu sotul, nu numai eu...) si de TV !!
Deci crede-ma ca se poate, si eu sunt anti ideea de gospodina care face gogosi...
oliviutza spune:
Si eu care ma laudam ca nu-s dependenta de nimic... uitasem de net
Adevarul e ca e foarte util, e si time-consuming dar pana la urma avantajele sunt mai multe. Atata informatie n-am putea acumula nici daca am trai intr-o biblioteca.
Si-n plus iti faci si prieteni noi, eu am facut niste "achizitii" super de curand.
Cred ca ma mandresc cu dependenta asta
luny spune:
si eu ma simt cu musca pe caciula...sunt in CIC si ce sa fac, atunci cand Mufa nu ma solicita maxim..forumesc, caut informatii pe net, and so!mai nasol a fost pana am recunoscut cat timp pretios pierd stand la calculator, in detrimentul familiei, plimbarilor, cititului, orice altceva...asa ca am inceput sa reduc, dar de lasat, nu ma pot lasa de tot, ce naiba!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaT spune:
autoarea subiectul si-a inchis contul :D]
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=10
am fetita de 9 ani!
si :)
galushk spune:
Odata ce ai apucat sa vezi beneficiile oferite de Net,nu-l mai poti lasa!E ca sarutul,te-ai pupat o data,te-ai pupa mereu!
eunice78 spune:
citat din mesajul lui CristinaT autoarea subiectul si-a inchis contul :D] http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=10 am fetita de 9 ani! si :) |
Numai ca nu si-a inchis contul din cauza dependentei de net...A scris aici de ce si-a inchis contul:
http://www.piersicuta.blogspot.com/
Si cu tot riscul de a lua rosii in cap..nu pot sa nu spun ca sunt chestii in care sunt de acord cu ea. Imi pare rau insa ca a plecat, am vazut altfel viatza dupa ce am citit subiectul ei cu abuzurile.
Feli, si mult succes in tot ce faci!
Baietzii mei
oliviutza spune:
citat din mesajul lui galushk Odata ce ai apucat sa vezi beneficiile oferite de Net,nu-l mai poti lasa!E ca sarutul,te-ai pupat o data,te-ai pupa mereu! |
Faina comparatie, pot sa te citez?
Si m-ai facut sa-mi pup si sotul