Mamicile si riscul dependentei de internet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Dependenta! Si sotul bolnav tot de netuiala. Avem calculator si laptop, ambele cu conexiune la net. Incercam sa-l tinem pe Alex cat mai departe de net, desi are momente cand imi cere laptopul ca sa joace bile.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu rar mai deschid calculatorul de acasa pentru internet seara. de obicei ma satur de netuiala in timpul serviciului, cand am zile nu asa aglomerate.
ma satur de stat pe scaun cu ochii in ecran toata ziua ca sa mai stau si seara si in w-e.
deci zic ca sunt si eu dependenta, insa nu chiar maniaca.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu stau pe net la servici Acasa mai rarutz sau deloc, mai fur cate 15 minute cand se joaca Giulia, insa nu prea se joaca si atunci nu pot ciuli. In we la cafeaua de dimineata.
Insa aici la servici ... non-stop sunt pe forum

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Numai la servici ma "dau" pe net. Acasa nu am timp :)) insa sotul este tot timpul pe net, spre disperarea mea.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

dependenta e putin spus...dau 50 ron menajerei sa faca shmotru iar eu stau si bantui pe net; tzipa copilul ca vrea sa ma joc cu el si eu citesc repede repede pe DC; seara in loc sa le citesc o poveste bantui iara...sunt 4 ore zilnic (in medie) pe care le-as putea petrece in parc, citind, la spa...da-s dependenta, ce sa fac? si micul dejun il iau la calculator...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Se pare ca esti chiar dependenta ....in sensul rau...
Ca sufera curatenia sau ca nu ai spalat un lot, doua de rufe mai e cum mai e ....dar ca plange copilul ca nu te joci cu el sau ca nu mergi in parc la aer cu el pt ca stai in fata calculatorului nu prea mai mi se pare ok.
Te-ai gandit sa faci ceva? sa incerci o cura de dezinternetizare?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

cred ca ar trebui...poate impun o saptamana de "post" in ale internetului dupa 1 mai. Prevad ca intru in sevraj...tre sa golesc bine frigiderul, camara sa nu rod tot ce prind. Si daca spun ca am ditai parcul peste drum atunci voi trece drept mama denaturata

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

sunt dependenta...si nu ma tratez

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

La mine intr-un fel e bine ca sunt dependenta, pentru ca netul = serviciul meu. Insa, dat fiind ca totul a inceput de pe la 18 ani, observ acum ca am unele dificultati in a comunica in 'realitate' ori ca prefer sa stau in camera mea, pe scaunul meu ca sa ma simt in siguranta. Asta nu cred ca e de bine, dar, sincer, deocamdata nu ma plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Si eu sunt dependenta de net.Intru in panica daca n-am net,desi nu petrec foarte mult timp pe net efectiv,da' tre sa stiu ca am posibilitatea sa intru oricand

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si ce sa fac?
Daca plec sa haladui prin oras, imi plang copiii de foame
Asa dau un click si cumpar online
Daca am o problema si nu am cum sa ma informez, sosu' fiind ocupat cu muncile, dau un gugal si aflu.
Si totusi daca intru si nu gasesc nimic interesant de facut, am puterea si vointa sa inchid. Asa ca nu ma consider dependenta.
Netul e pur si simplu un mod de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Nu m-au interesat cifrele de statistica, mi s-a parut mai important ca m-am simtit vizata si m-am cam identificat cu ce scrie acolo

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Si eu!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput