mai ia cineva reductil?

mai ia cineva reductil? | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

am inceput sa iau reductil de 10 mg - azi sunt in a3a zi. as avea de scapat de vreo 15 kg dar ma multumesc si cu 10

ideea e ca intr-adevar nu mai simt atat de frustrant senzatia de foame dar nu am scapat definitiv de ea. voua cum vi s-a intamplat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Deci, ma iertati ca ma bag eu, la "femina intim" dar mai sunt subiecte pe tema reductilului.
Vreau sa spun doar atat:
"Substanta activa a reductilului este apropiata structural de amfetamina, avand ca efect diminuarea apetitului." (sursa efarma.ro).

Iar anfetamina este un drog care distruge celulele nervoase, ducand prin complicatiile pe care le poate produce, la probleme grave, pana la deces. Cunosc detalii, desi sunt constient ca nu le-ar lua nimeni in seama, de aceea nu risc sa le dau, fara vreun efect.

Vrei un sfat? Incearca altceva!

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Dupa ce vei renunta la ele te vei ingrasa din nou, merita chinul si banii?
La "femina intim" sunt atatea subiecte pe tema slabitului incat sunt sigura ca ai putea sa gasesti si tu un loc unde sa te simti bine sa te adaptezi:) Incearca si vei avea doar de castigat

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nuuuuu, doamne fereste

incearca sa slabesti cele 15kg sanatos

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ok, got the message

eram doar curioasa ce s-a mai intamplat cu toate fetele acelea care scriau la subiectul cu reductil acum ceva vreme.

multumesc mult de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandra28

ok, got the message

eram doar curioasa ce s-a mai intamplat cu toate fetele acelea care scriau la subiectul cu reductil acum ceva vreme.

multumesc mult de sfaturi.

Nu stiu ce s-a intamplat cu acele fete, dar in grupul de la topicul de PCOS exista vreo doua fete care au ajuns la cardiologie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Dupa ce vei renunta la ele te vei ingrasa din nou, merita chinul si banii?

Deus, efectul yoyo este cea mai mica problema care o cauzeaza pastilele de slabit care actioneaza asupra creierului.
Efectul yoyo il au si curele drastice de slabire, atunci cand se renunta la ele. Dar in plus, acest gen de pastile creaza probleme neurologice in timp.
Sibutramina e un inhibitor al foamei ce actioneaza asupra neurotransmitatorilor, inhiba recaptarea serotoninei si nonadrenalinei. De aceea provoca depresii si insomnii.
"sibutamina inhiba recaptarea serotoninei 53%, a noradrenalinei 54% & a dopaminei 16%."
Serotonina e un neurotransmisor ce are un rol important in inhibarea maniei, agresivitatii, in reglarea temperaturii corporale si a apetitului. Mai are grija de somn, de vomitat si de sexualitate.
Eliminarea noradrenalinei produce insomnie, o diminuare a impulsului si a motivatiei personale. Scaderea ei se relationeaza direct cu depresia. Si asta se conecteaza cu ura/dragostea si cu placerea sexuala.
Dopamina e importanta in definirea intregului nostru comportament, a motivatiei, a sistemului de recompensa, a somnului, lactatiei mamicilor, a invatatului si adaptatului, a atentiei, odihnei etc.
_
Sibutramina inhiba senzatia de foame, are actiune centrala prin inhibitia recaptarii de noradrenalina, serotonina si dopamina.
Serotonina actioneaza ca neurotransmitator; intervine in producerea somnului, in procese mintale si afective, in functii motorii, in termoreglare, in reglarea presiunii arteriale, in actul vomei, in functii hormonale.
Serotonina, un neurotransmitator prezent in variate organe incluzand sistemul nervos central, are un rol important in aparitia depresiei si a anxietatii.
FUNCTIILE SEROTONINEI
- antidepresiva,
- anxiolitica,
- antipanica,
- antibulimica,
- antifobica,
- antiobsesionala,
- anticompulsiva, cat si pentru perceptia durerii, controlul agresivitatii, apetitului, emotiilor, inducerea calmului, somnului, trezirii, si nu in ultimul rand, este foarte importanta pentru functia cognitiva inalta.
[Neuronii interactioneaza unul cu altul prin intermediul unor substante chimice numite neurotransmitatori. Diverse dereglari sunt cauzate fie de sub-productia sau supra-productia de neurotransmitatori, fie de faptul ca neuronii nu au suficient de multi receptori pentru neurotransmitatori.]
Dopamina este unul dintre principalii neurotransmitatorii de la nivelul sistemului nervos (adica o substanta care transmite informatia intre multe dintre celulele creierului); aceasta substanta este implicata intr-o suma de activitati diferite (de exemplu controlul motilitatii, al miacarilor musculare).
FUNCTIILE DOPAMINEI
- reglare umorala (functie antidepresiva, timostabilizare comportamentala, motivare si recompensa etc.);
- functie cognitiva (rol foarte important in memorizare, atentie, concentrare si invatare);
- functie neuroendocrina (inhibarea productiei de prolactina (PRL), din acest motiv, dopamina, mai este supranumita in literatura de specialitate si Prolactin-inhibiting factor (PIT), prolactin-inhibiting hormone (PIB) sau prolactostatin etc.
Noradrenalina (NA) este un transmitator postganglionar al neuronilor simpatici, dar in creier neuronii care o utilizeaza si o sintetizeaza cel mai mult se afla in trunchiul cerebral. Neuronii ascendenti influenteaza cortexul cerebral, sistemul limbic si hipotalamusul. Se crede ca NA cerebrala este implicata in reglarea functiilor cognitive pe calea cortexului cerebral, a functiilor afective prin intermediul sistemului limbic, a functiilor endocrine si autonome (ale sistemului nervos vegetativ) prin intermediul hipotalamusului.
NA cerebrala mediaza excitarea, fapt demonstrat cu ajutorul agonistilor (substante care lucreaza in acelasi sens cu o alta, opusul antagonistilor) noradrenalinei, care in general au efecte stimulatoare. Diminuarea cantitatii de NA cu aproximativ 70-80% din normal nu impiedica achizitionarea de modele motorii noi, chiar dificile. Prin urmare, NA are un rol important in procesul de invatare. S-a mai afirmat ca acest neurotransmitator contribuie la alegerea stimulilor importanti pe care ii considera demni de o analiza ulterioara. Implicarea NA in functia hipotalamica este mai certa.

Sper sa aveti rabdare sa cititi.

_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

http://win.niddk.nih.gov/publications/prescription.htm

_

Mergi la inceput