Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Dimineata invatat.
Dupa amiaza scris jurnal de bebe de la conceptie pana la 1 an....cu accent pe perioada conceptiei ca aia fu ce mai grea, dar si f placuta
. VReau sa-l atasez la albumul bebelusului. Pacat ca nu prea am talent oratoric, dar macar sa stie si el cum a venit pe lume (nu, n-am intrat la detalii tehnice
)
Apoi, pe seara am fost la o aniversare de 1 an la un loc de joaca. Ne-a rupt si pe mine si pe ta-su. N-am stat o clipa la masa. Cum ii e inca teama sa mearga singur, cu toate ca poate, a alergat in 4 labe printre copiii care la randul lor sareau peste el, pe sub el, pe langa el, a fost un stres...
Multumesc fetelor care ne-au scris si incurajat in legatura cu aventura noastra cu carnea de miel.
Socrate, am vazut pozele: cum ai facut baiatul ala asa frumos????? Imi place mult zambetul lui .....si ochii
MsBB
unde ai comandat chinezescul ala asa picant. Restaurantul recomandat de Cleo e super. MAi e si Harbin, asta de pe strada mea, poti face comanda prin telefon dar tre; sa vii s-o ridici. eu am tot incercat rest. chinezesti din Bucuresti si as pune pe 1 loc Harbin, 2 Templul Soarelui........adica dau nota 10, respectiv 9. Pt restul de la 6 in jos.
Magnetism si eu ma declar
de baietelul tau. Are niste ochi....de vis!
Nu in ultimul rand La multi ani Ca-Eric sa fii sanatoasa, implinita, fericita!
Pun niste POZE cu aniversarea de azi.
Vlady
socrate spune:
Multumim pentru aprecierile la adresa flacaului meu. Am vazut insa si concurenta serioasa, pe Bogdanici si pe Vlad. Noroc ca sunt mai multe fete decat baieti, statistic vorbind.
Acum lasand gluma la o partea asa cum spunea si simona important e sa stim sa ii crestem si sa facem oameni din ei.
Inais sper sa va reveniti repede. Eu nu am folosit decat rinonef si biorinil pt nasuc. De tusa Prospan si Ambroxol.
MsBB e posibi si Sumetrolim sa fie o pb. Eu ii dau numai Panadol si Nurofen. Poate organismul ei reactioneaza altfel.
Pupici si multa sanatate tuturor bbeilor bolnaviori.
Aaa sa va mai zic, noi am tuns azi copilul cu masina de tuns. Parinti nebuni ce sa zic. A iesit super si a mers totul ok, fara aventuri. Arata interesant. Pun maine poze sa intre la cap nou.
Adriana_78 spune:
Cu intarziere urez si eu
LA MULTI ANI, MATEI!
LA MULTI ANI, SEBASTIAN!
Noi am fost plecati tot weekendul asta in afara Vienei, acum seara am ajuns. Am fost si o la o ferma azi, Annika a vazut live vaci, iepuri, gaini -- e tare incantata de orice animalut ce misca; am stat mult pe afara - a fost frumos
Am rasfoit cateva pagini, ca mult ati scris
AM citit ca Miss nu va mai scrie la noi, si eu o sa-i simt lipsa, mi-am salvat si linkul cu blogul
Tin pumnii ca Andra sa nu aiba nimic grav si mami a ei sa se linisteasca!
Sanatate si Iasminei!
Eu i-am pus in nasuc Optamesone - i-a trecut repejor, nu avea insa muci urati
Sanatate si lui Vladi! sa nu mai aiba probleme cu burtica
Aaa... vad ca a petrecut bine la petrecere, deci s-a facut bine
Laura, stiu ca nu-i o consolare, eu cred ca pur si simplu ii place meseria aleasa si pt. a fi un doctor bun trebuie multa munca.
Si sotul meu munceste mult si eu sunt nemultumita ca petrece prea putin timp cu noi ... cred insa ca barbatul perfect nu exista
Adriana
MsBB spune:
BUUUNNN - sa vedem cum merge treaba - am spalat mandra , am pregatit-o de
si acum tati o biberoneaza - sper sa tina smecheria. Deocamdata e liniste , nici nu indraznesc sa arunc vreun oki in dormitor sa vad ce se intampla - imi e ca daca ma vede 
Am inima micaaaa cat un purice - ufff tare pacatoasa mai sunt
.
Cleo - in mod normal nici eu nu ma bag la prea condimentat. Acum am luat la ghici ceva - dupa descriere nu parea
. Bun rau dar tareee mai ardeee
. Bai - buna a naibii mancarea asta chinezeasca 

- am tras si un peste cu bambus - moama sa-ti lingi destele si alta nu ![]()
Alysh -
nazdaravan si fotogenic ai tu acolo
. Am vazut ca si-a luat permis deja
. Precoce tare Vlady!
Alysh, Iulia - cand mai duceti cupii la locul de joaca , nu vreti sa o trimit si pe mandra mea?
Asa poate ma consuma si ea din energie si
noaptea fara sa faca jonglerii in pat 
Astazi a descoperit si ea o distractie tare
- a impins la
- si uite asa fara sa-si dea seama a facut ceva pashi
fara sa se tranteasca in
imediat si sa o ia in 4 labe 
Gata ma bag la
, mai aud cate un marait de dincolo dar sper sa adoarma fara
.
Bai si n-a trecut si Ca-eric sa dea un
o gustarica
ceva?
Dixtractie placuta acolo mamico !
noastra!
Reallaura spune:
Am fost azi la Mall, m-am ales cu niste balerini super usori – de ballerina adica!
, o bluza misto de la Promod…Unde m-am intalnit cu Andreeap, isi cumpara si ea o bluza misto, era nebunica asa cum e ea, se mai mira de ce are doua titireze dupa ea, Sara plangea dupa ea – e o superb, okii mari, gurita perfecta. VA pupa pe toate, da bice sotului sa resolve cu calculatorul sa stea cu noi…
Apoi am fost cu finii la City Grill – ei au venit din Japonia si ne-au impuiat capul cu povesti de –mi doresc sa plec maine sa vad si eu gradinile alea japoneze…Au avut ocazia sa stea si la tara, la o pensiune si a fost impresionant. Ca-n filmele lui Kurosawa.
Miss iti citesc blogul, imi place, scumpa.Ma bucur ca esti cu okii pe noi, pai cum altfel. SI noi pe tine! Am vazut si ultimele poze postate pe Picassa.
Alysh iubita, oooof, bietul Vladi, ce rau imi pare de ce aud…dragul de el. Acum e bine, sper… SI mama i-a bagat lui Mircea pe gat ou de ciocolata alba – in fata mea. Ba mai rau, cand vedea ca ma enervez, pandea momentul sa-l indoape iar cu ciocolata. M-am suparat pe ea. IAr soacramea ii da Granini. O fi ok??? Multumim mult de adresa, o sa vad cum fac sa ajung cat mai repede sa command eu tortul.poate maine chiar.Am vazut pozicile…ce dulce e si ce hainute frumoase…si ce mama frumoasa, si ce comunicare intre voi. MI-e dor de voi
Vlad si mami
Socrate E minunat Sebi!! E f frumos, o sa fie coada la usa ta..PAcat ca nu ati facut mai multe poze, dar esentialul l-am vazut: v-ati simtit bine! DE pasca nu zic nimic…am acu un chef de dulce…
Inais eu am pus Ophtamesone. MI-au recomandat toti pediatrii la care am fost si orl-istii!
Magnetism are dreptate Inais ca soacra ta e indrituita sa ceara bb 2. PAi tut e uiti la el?? E superb!
CA-Eric 

sa petreci minunat, sa fiti sanatosi si fericiti!!! 
Adriana ma bucur ca ati fost la ferma si ati distrat-o pe Annika…imi amintesc ca ati fost si anul trecut, imi amintesc pozele…cat despre barbatii care stau prea putin cu noi – ei, ma consoleaza ca nu sunt singura nemultumita

MsBB sa-ti fie de bine!Desi sunt plina tot mai
ooof
Sis vorbim maine despre tort, sa deschizi messul dimineata.
Fug la culcare la baietii mei
va pup
Maine, cu bine!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
CamiM spune:
Seara buna! Hop si eu in zona, iar am cam lipsit dar de data asta a fost din motive .. bune..![]()
Am avut examen vineri am scapat acum pana prin iunie de examene(sper!) apoi am plimbat gargaritzele:ne-am facut de cap si noi, azi am fost la Atlanta la zoo.. a fost super, noroc ca i-am luat all day unltimited ride pass Sofiei ca a stat numai calare pe trenulet si carusel, a dat o tura si pe la animale dar era grabita tare..:), numai la panda a zabovit ceva mai mult ca erau si puii,
azi la spectacol cu Disney on Ice.. Sofia a fost super incantata.. si Sabina..dupa ce a reusit sa-si scoata pantofii si se hilizea la cucoana din spate..asa de fain a fost.. daca faceai abstractie de galagia infernala...si de gazilioanele de copii care mai de care mai chitait..si ale mele nu faceau exceptie..:)
Si ca ma ramas tare in urma, ma pun pe urat:

La multi anisori dragi mladite si dragi mugurasi:
Cosmin, Maria Alexandra, George Vladimir, Mati, Teodora Maria, Edvin Sebastian!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
MsBB spune:
Ati facut oki? Nici mirosul de 

nu va ademeneste? ![]()
Neatza - va invit la o
aburinda .

LA MULTI ANI !!! Sa fi sanatos Gabriel by Denisa, nu va cunosc dar va doresc o viata minunata, sa fiti o familie fericita si implinita!
Felicitari pt cele 11 lunitze ELENA RUXANDRA 

- la cat mai multe lunitze!

La multi ani Ina78 - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de puiul tau, sa fiti sanatosi!! Si daca ne mai citesti mai treci pe la noi sa ne saluti , eu una, nu te-am vazut deeee mult timp.

noastra!
MsBB spune:
Adriana, CamiM - ce experienta frumoasa trebuie sa fi fost pt fetele voastre
. Animale , experiente, senzatii noi 

. Ma bucur sa va revad 

hai cu un capitol nou 

sa-l vedem pe Sebastian proaspat frezat
. Abia astept sa-i vad noua frizura ![]()
Iata ca Laura balerina si Andreap au fost la innoit
, sa purtati sanatoase lucrurile abia cumparate.
noastra!
cleo78 spune:
niatsa- ma duc sa bag capitol nou
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

, chef de