Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

pupam mamicile si bebicii...sper ca nu v-a speriat prea tare cutremurul...
Doloress, sanatate multa treci acasa ca am avut ieri 29 de grade...

io nu am simtit nik. Is mai nesimtita. Poate ca nu mi-e frica de moarte

Magnetism, e prima data cand iti vad flacaul. Mai, e frumos rau. ZAU! Frumos ca si mama lui, zau ca o inteleg pe soacra-ta ca mai vrea sa faci. Iti ies perfect!!! Niste ochi mari, vioi, sprancenele sunt superbe, figura pishicherica, io vad deja cozi de gagici la bloc. Nu, nu iti dau pe fiica-mea ca nora, cat de serios o fi fiu-tu, o sa gaseasca alte disperate care sa sara la gatul ei, in fata mashinii, etc. MIE IMI PLACE DE FIU-TU MULT MULT MULT MULT MULT.

Si pozele cu Sebastian la 1 an - de milioane...un serios, cu un zambet pe sub spranceana, shmecherila.

ediy: imi pare rau de netoleranta la miel a lui Vlad pui de Alysh. Poate nu are ceva cu mielul ci cu vechimea - toate cartile de cupii pun accentul pe: mancare proaspat gatita. Bine, io mai gatesc pt 2-3 zile...dar 2 zile != 1 sapt.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Multam tuturor de sfaturi.

Deci am sunat pediatra care mi-a zis pt tuse Paxeladine (doza mica) sau Sinupret. In nasuc Ophtamesone.

Asa ca...am inceput sa-i dau Stodal si sa-i pun Sterimar in nasuc. Tratez eu problema ca uite asa simt. Si-s mama. Si d-aia!

Am luat si Sinupret si functie de evolutie ii voi da. Mi se pare interesant ce am citit despre el. Ophtamesone ati pus careva copiilor? Parca da, daca nu-s eu ramolita de tot! Parca aici am citit de el.

Eu Paxeladine nu-i dau. Scriu ca-i pt copii mari. Noi suntem copii mici!

Pe de alta parte Imunnobaby nu-i mai dau. Ia de 3 luni cate 10 zile/luna. Nu mi se pare ca a facut mare scofala. Luna asta ii dau Septilin. Cu imuno-stimulantele (sau cum le=o zice ) astea e pe incercate. Fiecare bb reactioneaza la altul. La unii merge Imunnobaby, la alti Brocho-Vaxom...etc, etc.

Intrebare intrebatoare: a gasit cineva pe net info despre necesarul de vitamine&minerale/zi pentru bebei? Daca nu, ma apuc io si caut. Ma apucasem zilele trecute si nu am gasit nimic relevant...mai sap.

Alysh...imi pare rau de Vladut mic. Bine ca-i mai bine. Ce i-au dat de la Budimex? Iar tu nu te mai invinui. Daca stiai ca ii va face rau si ii dadeai atunci erai de blamat. Altfel nu!

Magnetism e super scump puiul vostru mic. Nu mai faci unu'? Stai, stai...nu dar sa stii ca te pricepi. O inteleg pe soacra-ta!

Deci eu ma duc in lumea pe net...sa caut un sos de usturoi a la KFC...ca am niste ciuperci crude si bag o salata cu de toate si sos din ala. Asa mi-e dor de o iesire si mie. Offffffffffff. Tac!

Edit: Vaaaaaai cat de mare si frumos s-a facut Sebi!! Iar frisca aia...frisca aia...TAC!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Draga mea, daca o fi sa mai fac imi doresc o fetita la fel dee frumoasa ca a ta!!!!!!!!!!!
Multumim pt aprecieri, sunteti 2 frumoase!!!!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, de-abia se asezasera cumetriile, incuscrelile, si vine Lavinia si ne arata frumusete de baiat sa dea fetele peste cap si sa faca baietii gelosi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da ma..ne omoara incet incet cu cite 2 poze cu pogoniciu, bey...ce l-ati tinut atita ascuns?? Si mie-mi place rau di tot
Jady, sper sa va faceti bine repede.
Inais, eu am pus Ophtamesone in nasuc lui Mati. E bunutz sa stii, dar poate mai bine ii iei colargo, desi e rosu e mai naturel ca sa zic asa si nu da dependenta. COncentratia la colargol 1% parca...Cit despre Sinupret e foarte bun tb insa sa ai grija cit ii dai. Noi de la el am ajuns sa-l aspire la Grigore ALexandrescu...Pentru ca fluidizase asa tare secretiile si le inmultise...
I-auzi 29 grd in canada.Bravo!!!
Iar Edvin e un strengar. Mi-a placut asortarea cu mami la hainute....SI pasca..Yummi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor multumim mult inca o data, toti copii sunt frumosi, toti puii de la odiseea noastra sunt deosebiti, de frumosi nu mai vorbesc.
Sa fim noi sanatoase sa ne bucuram de ei si mai mult decat atat sa facem OAMNEI DIN ACESTI COPII FRUMOSI asta e important.
Ma Cleo de ce nu imi dai fata de nora? lasa ca mai videm noi peste cativa ani, o sa vezi tu?, il pun pe fiu-miu sa vina cu orchestra la balcon sa bage serenade pt fata ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Fetelor multumim mult inca o data, toti copii sunt frumosi, toti puii de la odiseea noastra sunt deosebiti, de frumosi nu mai vorbesc.
Sa fim noi sanatoase sa ne bucuram de ei si mai mult decat atat sa facem OAMNEI DIN ACESTI COPII FRUMOSI asta e important.
Ma Cleo de ce nu imi dai fata de nora? lasa ca mai videm noi peste cativa ani, o sa vezi tu?, il pun pe fiu-miu sa vina cu orchestra la balcon sa bage serenade pt fata ta

- victor fierbe deja cu vecinii- la cazanele cu smoala, apa fiarta, furtune de pompieri, din astea. si fifi e la fel de poznasa ca noi. asa ca vai de capu' lui orchestra lui fiu tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Inais - i-auzi acum am alfat si eu ca Sumetrolin-ul nu e bun? Simona , e prea tare pt ei ? sau prea plin de chimicale?Si eu am cam ridicat spranceana cand am citit ce contine - dar am zis ca stie ea pediatra mai bine Noua pediatra ne-a recomandat in 2 randuri sumetrolinul asta iar dupa capul meu, si al farmacistei, i-am dat Prospan cand am simtit eu ca o paste o tuse.
Sanatate multaaaaa!
Acum ma gandesc la ce a zis Simona - oare nu cumva si sumetrolinul a afectat ficatul?
Mama lor de medicamente - pe o parte repara si pe alta strica

Socrate- am alaturi de Seb la tort, l-am admirat de baiat mare si frumos a devenit - si pe langa cariera de scriitor cred ca-l asteapta si una de IT-ist - am vazut cum studiaza problema - de unde se alimenteaza calc ...Sa va traiasca!

Magne -

Sa ne tineti pumni - asta e prima seara in care o culc pe mandra fara .Bine- a mai incercat odata soacra-mea , cand a ramas fata peste noapte la ea, o singura data si n-a vrut bibe - dar
Am comandat un chinezesc a naibii de picant - cred ca-mi iese foc si pe . De cateva zile tot zic ca-i mai scot o masa - iata ca acum imi iau inima in .
Bai - da picant rau - . Cred ca o sa scot flacari si pe .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor..noi ne-am intors din oras. am fost cu moasa fetii si fetita ei pe la mall la spatiul de joaca. s-a jucat fata mea de a rupt era ca un titirez, peste tot, la trenulet, la bilute, la tobogan, masinute, etc. a papat si casetola ei cu pestiuc cuminte,a baut apita, s-a jucat iara. toata lumea ii zambea, o lauda, o mangaia, a primit balon si jucarie de la mec, ce sa mai, e mereu in centrul atentiei

am vazut baietei superbi de Magnetism si Socrate mai, mai, sa fiti mandre ca aveti copilasi superbi, o sa cam stea fetele la coada dupa ei

vreau sa urez multa sanatate puisoruilor bolnaviori parca iasminuta si Vladut am vazut ca-s bolnaviori sa va faceti bine mai repede

si nu in ultimul rand .....

LA MULTI ANI SCUMPEI NOASTRE CA_ERIC!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire in viata!

piccola pe unde esti? am vrut de mult sa te intreb care mai e situatia prin Italia cu romanii? cum mai sunt tratati? parca acolo am citit ca esti...

MsBB succes cu incercarea si tine aproape de ca o sa ai nevoie si de si de multa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DRAGA CA_ERIC!!!multa multa sanatate si fericire, zambete si zile senine!!

MsBB, si noi am chinezarit azi . www.templulsoarelui.ro Dar nu luam f. picant, am cateva chestii dupa care mor... bambusu, vita cu bere etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccola spune:

salt fetele...sunt aici.....mai greu cu postatul ca nu am timp....pitica asta a mea ne solicita la maxim pe amandoi
iulia83.....noi o ducem bine..n-avam probleme de genul asta..nici n-am avut.....noi stam in nord...astia is mai civilizati decatcei in sud...nu fac dierenta intre noi si ei....depinde mult si de cum esti...daca stai in banca ta n-are nimeni nimik cu tine

Mergi la inceput