Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Eu sunt opusul tau dienutze, nu am trecut inca peste frig. Si acum stau la birou cu un sal calduros peste umeri pentru ca imi este frig. Haine de graviduta inca nu imi caut, mai am destule hainute largi care sa ma ajute in aceasta perioada. Nu ma grabesc sa-mi cumpar, oricum pana creste burcituta pentru hainele de gravida vor mai trece doua-trei luni.

Viitoare mamica in culmea fericirii 6+ (8+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am intrat numa sa va salut, ma duc sa ma bag printre oale si cratite.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor!eu raportez arsuri stomacale groaznice seara inainte de culcare,in timpul zile`i n`am nimic,dar mi`am luat dicarbocalm in caz de ma supara si mai tare(se poate lua in sarcina).
Apropo de munca...noi am muncit cam 3 luni si a iesit Bb(in legatura cu clinicile si eu am patit ceva nasol la cj la o clinica particulara...dupa cele 2 pierderi de sarcina imi pune un anume dr. dg de sterilitate primara...la 20 ani...imi venea sa`l iau de cap),dar nu l`am bagat in seama si m`am dus la mures.cel de la cj la fel era f laudat.asta e asta nu inseamna ca toata lumea e la fel sau ca trebuie sa pateasca la fel.va pup dulcesi sa avem toate bb-ei sanatosi si papaciosi

delia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtix!

eu raportez un inceput de raceala...cred.....m-a mancat in *** ieri..(de fapt mi-era foarte sete...ce era sa fac?)...sa beau niste apa destul de rece pentru mine..si..mama lui de aslo, imediat s-a "trezit"....si mi-a umflat putin amigdalele...daca imi apar puncte albe, aia sunt ..in plus, nasul infundat non-stop
deja am ras 2 cani de ceai cu lamaie...si sticluta cu Nasomer e acasa....sper sa imi treaca cat mai repede...

Pirelia, nici eu nu am platit analizele astea uzuale de sange, shushu'..etc...care oricum sunt decontate de casa de asigurari....eu eram curioasa sa stiu daca asigurarile private, facute la diverse firme acopera si celelalte analize (alea specifice), plus spitalizare (in cazul in care aleg o rezerva cu plata)....

laura, foarte haioasa povestioara...fara discutie, Adriana, cea mai tare e aia cu "scuteste-ti..."

dienutze, esti o curajoasa, ca ai trecut la haine de vara..noi inca ne acoperim cu plapuma de iarna (mai mult eu, ca al meu doarme mai mult dezvelit, saracu' )....ciorapeii in piciorushe, la ordinea zilei..adica..noaptii ...si nici din pulovare nu am iesit, inca
succes la curatenie!

ce mai "sterilitate" ai si tu mai, delia........ete acolo, 9 saptamani de "sterilitate"...sa traiasca si sa se faca mare si sanatos/oasa (te doare capu' cu unii dr., zau!)

alooo, madam kitzy..ce te fofilezi asa....nu dai si tu o maslina...ca doar e ziua lu' fie-ta...sanchi, pleci printre oale...da da....hai, baga cinstea, ca sa nu ne supi acu' (si sa-ti si cantam, normal )

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Buna dimineata. Eu raportez, mi-e rau de mor azi si din cauza asta inca n-am reusit sa plec la birou. Dar trebuie sa ajung musai pana in 12 ca am sedinta. of.

Krelia - asigurarea Interamerican, care iti da acces la spitalul Euroclinic (poti merge si fara asig. dar la alte preturi) pana acum nu acoperea. Anul asta in februarie am primit un email in care imi spuneau cu pt. inca 4 euro pe luna parca imi acopera tot, analize, ecografii etc, mai putin nasterea. Din pacate nu am putut sa ader la program caci se aplica doar daca nu esti deja gravida sau nu ramai in urmatoarele 6 luni iar eu tocmai ma duceam la FIV.

In rest cred ca nu exista nici o asigurare privata care sa-ti acopere aceste costuri si in nici un caz post factum.

Laura Garner felicitari pentru cele 11 saptamani. Mai ai 2 si-ai intrat in trim. 2. SI pe mine ma bate gandul sa ma retrag o vreme, de pe forum, pierderea Alinei, dupa toate celelalte a pus capac. Nu cred ca pot sa ma abtin insa.

Limonada pt. toata lumea!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Miramar, mersic de lamuriri
Chiar o sa ma interesez la cumnata..macar asa, de curiozitate..sa nu zic ca nu m-am informat
Buna rau limonada...mai pot sa zic ceva?

si mie imi pare rau ca Laura face o pauza de forum....dar, daca asa simte ea ca ii va fi mai bine, trebuie sa ii fim alaturi, nu? (desi, eu cred ca ne mai citeste din umbra ..asa cum si celelalte fete, prietene dragi, sunt convinsa ca mai vin pe aici, sa ne vegheze si de ce nu, sa ne mai ajute cu cate un info, un sfat, un pupic
Eu nu consider ca a plecat nimeni...imi zic doar ca au multa treaba la skarbici si ca vor intra ele...cand vor putea. Sa ne dea vesti bune!

dau si eu limo' fara numar ...pentru cele 11 saptamani!

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumim de limonada, foarte buna...
vine week-endul!!!!!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi pare rau..poate nu trebuia sa spun nimic...nu ma simt in largul meu....nici nu pot sa gandesc atat de optimist cat ati vrea voi sa credeti ca trebui...Trebuie...dar cand iti moare copilul tau...se duce naiba toata teoria..
...nu vreau sa va mai sperii cu temerile mele, nici cu vaicareli....

...ma retrag...nu mai vreau sa supar pe nimeni...

sarcini usoare tuturor...sa va dea Du8mnezeu sanatate...si voua si copilasilor vostrii!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Nu mai pot cu voi cu limonada!!!
Eu am avut in toamna gastrit si imi e o mareeee frica sa bag lamaie. Voi simtiti ceva arsuri de la limo? Mi-ati facut o poftaaa , dar ma tine frica in loc!

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Heeei, Camy din fecioara!! Ce e cu tine! Hai capul sus, noi fecioarele suntem optimiste! Ce s-ar face lumea fara noi!?
Pai ce fel imbarbatam noi fetele aici!?
Vine weekendul, nu poti sa te gandesti decat la cat vei dormi si te vei relaxa!!! Sa ii priasca lui bebe cel mic de la purtator!
Hai la o cafeluta! Nu sta singurica!

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput