Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu reusesc sa-mi updatez profilul....nu stiu de ce...
Are cineva idee ce se intampla cu pagian personala? Cred ca e in lucru sau ceva de genul asta. Nici macar la semnatura nu pot sa-mi pun....sunt suparata....eeei!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simonette, intri pa profil personal, da editeaza profil, o sa iti ceara parola din nou, iar pentru modificat semnatura, ai in josul paginii o rubrica 'optiuni profil' , dai pe '+' si acolo intri si iti faci/modifici semnatura.Sper sa iti fi fost de ajutor.Laura, si eu ma gandesc de multe ori sa nu mai intru sa citesc tot felu de grozavii, ca tare ma mai ingrijorez...da' nu rezist prea mult..cel mult o zi..

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Diane ali, scrie repejor 10-15 mesaje, sa iti poata apare in timp real, ca asa sare lumea peste mesajul tau pana apare.. Mai trimite o data si aici mesajul cu datele sa fii inscrisa de fete aici, ca primul l-am vazut intamplator,cand citeam din urma !
Bine ai venit la noi, sa ne aduci vesti buneee!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

toate fetele.
Nu am mai intrat pe aici de ceva timp. Ca si Laura ma tem de vestile rele
Cat despre noi...sambata facem 8 saptamani si miercuri ma duc la un nou eco...sper sa aud inimioara
Ieri de dimineata am fost la clinica de hematologie si au zis ca ma vor supraveghea pe toata perioada sarcinii. Sper sa fie ok pana la capat.
La munca...stres, stres, stres. Cred ca pe sefu il omor cat de curand

7

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele, m-a rupt utrogestanu' asta....de cnd am ajuns acasa....am orbecait putin ca broasca ....m-am mai invartit prin sufra'..si pe la 8 am cazut ca musca....acu' m-am trezit si mi-e o sete de mor...si am senzatia aia de dupa somn, cand tot ai mai dormi ceva...cred ca bag repetir pana la pe 4,5

stiti ce vroiam sa va intreb mai demult....aveti idee cum e cu asigurarile de sanatate la noi....ce anume iti acopera exact? ca daca acopera numai cateva analize...ma *** pe ele ...asa, daca ar acoperi tot, analize, ecografii, spitalizare...ar mai fi de studiat...ca ma tot bate la cap cumnata-mea (nu mirandolina, alta cumnata )....asta ca sa vedeti ce face somnu' din om

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Laura pup si imi pare tare rau...intradevar este tare descurajator atunci cand citim astfel de povesti mai mult sau mai putin tragice.

Cei drept si eu am stat pe ghimpi pana zi cand am facut eco, dar acum m-am linistit putin.
Deci avem 4.93 cm si batem recordurile la greutate anume 51gr si avem o medie de crestere de 12 saptamani si 1 zi, deci cam un avans de 5 zile...deci dpn ar fi 04.11, in loc de 09.11 daca calculam dupa punctie...Mi-a spus ca tuberculul genital este orientat descendent ceea ce ar da impresia ca este o fetitza, dar pe de alta parte este cam crescut...asa ca fetitza ar putea sa fie un baietel. In rest translucenta nucala este de 1.2 mm ceea ce este excelent si prezinta un risc f scazut de sindrom down.

Alina imi pare rau...dar poate este mai bine acum decat mai tarziu. Uite eu am o prietena careia in saptamana a 22 i s-a inversat fluxul sanguin din cordonul ombilical iar sarcina s-a oprit din evolutie si a fost super horor. Deci daca este vreo problema mai bine se intampla acum cand efectiv nu il simti.... O sa vezi ca o s afie bine si cat de curand o sa te avem la odisee.

Camy incearca sa iti schimbi atitudinea, pentru ca o stare pesimista cum ai tu nu face deloc bine, atat tie cat si copilului si probabil altor fete de pe aici. Pur si simplu daca esti pesimista atragi lucrurile rele...Este f important sa incerci sa treci peste ce s-a intamplat si o sa vezi ca de data asta o sa fie bine. Gandeste-te doar ca sufletelului ala mic pe care il porti in burtica ii transmiti starea ta de spirit. Nu am citit cu atentie cate ecografii ai facut data trecuta, dar atata timp cat ai avut iminenta de avort, probabil ca ai facut f multe, dar ma gandesc ca acum poate ar trebui sa faci eco la niste doctori renumiti ca efectiv sa spulberi toate temerile pe care le ai in suflet.

Am vazut ca s-a intrebat care cum, cat a incercat pana sa ramana insarcinata.. Eu am inceput din 2004, cu histerosalpingografie, laparoscopie ulterior cu hidrosalpinx eliminat si o reconstructie tubara care a fost un mare fas, iar la sf lui 2006 un Fiv1, reusit cu bebe Mario. Apoi m-am hotarat sa il fac pe bebe 2 in luna ianuarie, in feb am facut Fiv 2 care a fost tot norocos.

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata burticutelor.

Intradevar vestile rele ne demoralizeaza, dar in fiecare se naste speranta ca nu i se va intampla si ei acelasi lucru.

Krelia, sistemul nostru sanitar acopera doar analizele minime de sange si urina, restul se plateste, iar pe cele „suportate" de stat e bine sa le faci in primele zile din luna ca atfel cica nu mai exista fonduri si trebuie sa le platesti si pe acestea. Initial am zis si eu ca o sa le platesc, sa nu astept atat, dar medicul de familie mi-a sugerat sa astept, ca daca tot i-am dat statului lunar bani pentru sanatate de ce sa consider ca ii dau de pomana. Macar acum, cu analizele de prim trimestru, sa nu platesc, pentru ca daca mi se va cere investigatii suplimentare o sa tot dau bani din buzunar. De asemenea, spitalizarea este gratuita pentru 2 saptamani, dar se tot vehiculeaza ca de acum vom plati suplimentar niste consulturi pana si la medicul de familie. Sa vedem ce vor mai inventa guvernantii.

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput

Mai fetelor, da ce atmosfera se facu acilea pe forum...Hmm, ia fruntile sus, si cu mai mult optimism!! Ca mai bine ne incurajam una pe alta, decat sa ne speriem una de alta! Ia sa va pui eu acilea o povestioara citita tot pe aici pe DC si care mi se pare destul de sugestiva pentru noi, acum in perioada asta!

Patania magarului batran

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fintina. Nefericitul
animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa
vada ce e de facut. Pina la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batrin, iar ca fintina, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita
odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adincul fintinii. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cite o lopata si incepu sa arunce de zor pamint inauntrul fintinei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamint, magarul se potoli si tacu.Taranul privi in adincul fintinei si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamint, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamint si pasea deasupra lui. In curind, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pina la gura fintinei, sari peste ghizduri si iesi frematind... Viata va arunca poate si peste tine cu pamint si cu tot felul de greutati... Secretul pentru a iesi din fintina este sa te scuturi de acest pamint si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adincurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamintul pe care ti-l arunca peste tine ca sa
mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.

2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.

3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.

4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.

5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamint, pentru ca in viata

asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici...traiasca apa cu lamaie.....eu raportez la fel, am facut o pasiune pt wc, imi place sa-l imbratisez des ...

zicea careva daca sotii nostrii constientizeaza ca vine bebe? (scuzati-ma dar nu-mi amintesc cine a pomenit de asta), sotul meu da, bine, doar cand il vom avea in brate vom reactiona cu adevarat...el vb cu bebe in fiecare zi, il pupa, se agita saracu ca eu vomit tot ce pap ,,off iubi, si acuma bebe ce papa daca nu poti tine nimic in burtica?''...ii super fericit, nimeni nu-i ca el....

laura, de multe ori m-a batut gandul si pe mine sa renunt la forum, eu de felul meu sunt pesimista, dupa ce mai vad si aud aici......nu stiu ce sa zic...stiu doar ca gandurile negre si pesimismul nu au ce cauta in mintea unei -dutze

nu ma intelege-ti gresit (cele care au suferit asa de mult),imi pare ffffff rau pt ce a trebuit sa duceti, atata durere, dar nu avem ce face, nimic nu depinde de noi, doar DD stie ce face si de ce face asa, de ce ne supune la atata suferinta...imi doresc ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva....

laurairina, fff buna povestioara, special creata pt noi ...oricum cea mai tare ii ,,Scuteste-ti mintea de preocupari inutile., intr-adevar asa ar trebui...si trebuie sa depunem efortul suprem sa reusim

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, gagicute!
Haideti la o cafeluta cu laptic, una mica, mica!
Sunt fericita castigatoare a 3 zile libere, incepand de azi
Am aflat ieri abia, nu am programat nimic, cred ca incep cu o mare curatenie, de Paste am fugit la mamanul si acasa la mine nu am prestat. Apoi calc o caruta de haine de vara, caci eu sunt o calduroasa si am trecut deja la maneca scurta.
Maine fug prin magazine dupa hainute de gravi, abia astept.
Voi ce faceti?

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput