Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata!!!
Dau si eu o ceasca de cafea fara cofeina ptr doritoare!!!

Am visat ca am primit de la sotul meu un buchet de orhidee roz.....ce-o fi???

Dupa ce beau cafeaua ma urnesc la servici...
Odiminica frumoasa sa aveti!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

poate e fetita....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Simonette, clar, e fetita! Mama m-a innebunit sa tin minte ce visez, ca daca sunt flori e fetita, tot neamul vrea fetita l anoi ...mai putin tati
Neata fetele! Haideti la o cafelutaaa!

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Aseara ne-a leganat si pe noi cutremurul . insa nu m-am speriat , mai mult sotul vroia sa o ia la fuga ... dar unde sa se duca pe scari ? i-am zis sa stea linistit . apoi se minuna ca eu m-am gandit la copil si am stat linistita in pat si el se gandea cum sa ma ia si sa fugim ...he...he...de parca eu pot fugi ...

fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu sotul .viseaza tare urat de cateva zile . vineri seara a visat ca am murit eu si plangea de mama focului ca s-a trezit din somn plangand . mi-a zis abia sambata dupa-amiaza ca cica sa nu ma sperii .
azi-noapte la fel, dar nu a mai vrut sa imi spuna .l-am intrebat eu daca am murit iar si a zis ca nu . era cu totul altceva care nu are lagatura cu noi .

nu stiu ce sa mai fac .
azi i-am dat cu un pic de ulei de la maslu pe frunte .sper sa il apere .
ce credeti ? e ceva de rau visele astea ? mi-e groaza...nu ca as muri eu , caci nu mi-e frica ,desi nu vreau , caci am bebica in burtik . ..insa nu stiu ce e cu ele .

Evy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Evy, stai linistita.. Nu ca as avea eu prea multe studii in domeniu, dar sunt mai mult decat convinsa ca la voi fiind primul copil, sotul tau resimte un pic de responsabilitate in plus, poate chiar o temere vis-a-vis de graviditate, poate se teme sa nu patesti tu ceva in sarcina, ca din cate ai povestit, asta reiese! In mod sigur, chiar daca nu o arata, e putin depasit de situatie, si nu o arata in mod normal, sa se destainuie tie, ci noaptea prin cosmaruri. Cel putin asta cred eu, si cred ca si fetele o sa imi dea dreptate!
Eventual sa zica o rugaciune cand se culca, si cand mai are vise dintralea nasoale, care o sa cedeze, ca inca e in perioada de acomodare cu vestea ca va fi tatic! Incearca si tu sa ii fii alaturi, sa ii explici ce frumos va fi, ca va fi bine..etc..
Offf..barbatii astia sunt mai ceva ca niste copiii
Si nu iti mai fa alte ganduri inutile, relaaax!

Pupici, o duminica frumoaaasaa!

p.s eu sper azi sa anunt neamurile...adica socri, cumnate, etc, printre minunatele discutii de nunta...off..alor mei nu le pot spune, pentru ca 'minunatul meu tata' e impotriva casatoriei in alta religie decat a mea..si deja e un soc ca nu il ascult, darmite sa mai afle ca sunt insarcinata inainte de a ma marita-ce ti-e cu conceptiile de pe vremea bunicii.

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 11+si 5 zile
poze

Mergi la inceput

Hai mai fetelor!!!! Chiar asa sa fie??? Va dati seama ca fac cinste ca lumea daca e asa!!!

Evy, nu te nelinisti...eu stiu din batrani ca atunci cand visezi ca cineva moare este de bine...se zice ca i-a murit moartea!!! Hai...fruntea sus! Visele care exprima ceva urat reflecta de fapt ceva bun!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
DN: 25.02.1977
UM: 26.01.2009
DPN: 01.11.209
Pe 21 am fost si mi-am facut ecografia si se vedea totul perfect. Simptome eu nu am nici unul, nu mi-e greata, nu am pofte, nu sunt constipata, doar ma mai doare cateodata burta asa cum spunei si voi si am un gust de metal in gura.
Va pup si va multumesc

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Simo, Laura pupici dulci .multumesc de incurajare.

Laura bafta la anunt .
eu una cred ca cel mai important este ca voi sa va iubiti , si in rest nimic . ii va trece supararea si tatalui ..vei vede.
in plus cand va vedea ghighilicea crescand in burtica , va trece in cealalta extrema ..cea de super fericit bunic .

bun venit noii gravidute ...oau...esti mai mare ca mine . felicitari
cred ca ai facut si morfologia ..sau esti in curs
si eu la fel.yoc simptome, doar sanii un pic sensibili .
burtica o rezolvi cu no spa si supozitoare uscosin ( la mine a devenit regula ...sper ca supa 12 saptamani sa nu mai dureri de burtica si sa nu mai iau pastile si bebele sa fie ok )

Evy 10+

Mergi la inceput

Marijan, bun venit si la mai mare!!! Felicitari ptr echografie si ptr ca nu ai simptome nasoale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Buna fetelor!!!
Va citesc si eu de ceva vreme dar nu mi-am facut curaj sa va scriu pana acum!
DN: 21.10.1983
UM: 21.02.2009
DPN: 13.12.2009
Sper sa am timp sa va citesc si sa va scriu...

bya 5+

Mergi la inceput