Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)
Raspunsuri - Pagina 14
betty78 spune:
Fetelor, voi v-ati facut dry testul? Mie mi-e dat doctoritza trimitere sa ma duc la Medsana sa il fac...se pare ca are o acuratete mai mare decat triplu test.
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dankutza spune:
Ramonika, laurairina13 multumesc pentru raspuns. Pe mine m-a chemat la cabinet joi, 30 aprilie. Voi avea in jur de 7 saptamani. Nici nu stiu prea bine sa calculez, ca eu nu am avut ovulatia in ziua 14. Sper sa vada si butonul embrionar si poate sa ii vad si inimioara.
laurairina13 nici nu stiam ca la 11 saptamani se poate vedea si osul nazal. Felicitari! Esti o fericita.
5+
dienutze spune:
Ce fac fetele?? Eu inca mai tremur de la bataiala asta de cutremur, of, ce sperietura 
Eu pap ca o vacuta, nu stiu ce e cu mine!! Voi papati mai mult ca inainte?
8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza laurairina13 nici nu stiam ca la 11 saptamani se poate vedea si osul nazal. Felicitari! Esti o fericita. 5+ |
se vede, se vede...si la noi s-a vazut
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
vias spune:
eu mananc mai mult ca inainte...

..si se vede..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
happymum spune:
buna seara burtici.
cat mi-am dorit eu sa vin la voi, se pare ca nu vrea si nu vrea. oricum intr-o sapt cred ca stiu exact ce si cum.
va pup pe toate si va urez sarcini usoare in continuare.
stie cineva ceva de s_alinutza? multumesc.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
magdaz_ina spune:
pt. ca m-ati primit in listuta. am uitat sa va spun: + printesa iarina 31.01.2006.
si ... o problema... poate cineva sa-mi dea un sfat? la prima sarcina am avut cerclaj de la 12 saptamani pt. col f.scurt, am stat pana la 9 luni in pat cu contractii nedureroase si a fost ok pt.copilas.
medicul spune ca cel mai probabil asa va fi si acum ... voi credeti ca am sanse sa reusesc fara cerclaj sau macar fara sa stau atat timp in pat?
unele mamici au reusit sa nu stea in pat si sa fie ok dar mie imi era f. frica de acele contractii la care nospa nu avea nici un efect.
, sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi!
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Nasol cutremurul asta, eu am aflat de la voi, sa aveti grija.
Apropo de mancare , eu deja mananc. Mananc destul de mult, cum am aproape tot timpul senzatia de rau... si cu toate astea nu vars. Si se vede... asta-i clar. Bine, am renuntat la fumat, stau mai toata ziua pe acasa... nu stiu pe ce sa dau vina....
Asa sunt eu, mai pofticioasa....
O dimineata frumoasa tuturor!
Cris 6+
vias spune:
Happymum tocmai te-am urat de bine cu testele tale la aspirante ![]()
S_alinuta stiu ca a intrat sa ne multumeasca ca am urat-o de ziua ei...sper ca nu am pocit-o......era bine..
ingerasul Darius-Andrei
11+
POZE
vias spune:
...va pup acum...merg sa beau o
apoi ma pregatesc sa merg la biserica si la cimitir...
O duminica placuta in continuare va doresc....azi trebuie sa profit ca asa-i de frumos afara..!

ingerasul Darius-Andrei
11+
POZE