Copilasi de Iulie-August 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Doamne,ce veste,citesc si nu-mi pot reveni
Dumnezeu s-o odihneasca pe Alina si sa aiba grija de Bradutz!
cristalina spune:
Nu-mi vine sa cred!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa vegheze de acolo din ceruri asupra lui Bradut!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
philip spune:
Dumnezeule, m-am ingrozit, Domnul sa te odihneasca in pace si sa-ti gasesti linistea. Sunt pur si simplu sub soc, tocmai ce reintrase pe forum si ne scria aproape zilnic in ultima vreme. Bietul Bradut, Doamne cat de trist.
Ema, ma bucur sa te vad.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
roxanaz spune:
intrasem si eu sa scriu, m-a sunat Andreea de dimineata dar eram deja plecata.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Alina si sa aioba grija de Bradut
alice2004 spune:
Dumnezeule, mi s-a facut pielea gaina si m-au trecut toti fiorii ! Cum ??? Ieri ii citeam mesajul, ii rasopundeam ... nu-mi vine sa cred !! Sa o odihneasca Dumnezeu ! Cit de trist ... nici nu stiu ce sa mai spun ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Marina spune:
Of Dumnezeule! este cumplit de trist ! Alina odihneste-te in pace !
Familia ei e bine, Bradut e OK? Fizic vorbind ca numai Dumnezeu stie ce e in sufletul lor!
mihaella spune:
Bradut e bine.E la Ploiesti.Nu stie decat ca mamai a avut un accident si e la spital.
Alin e relativ stabil.
Ea este inca la IML pana luni.Va fi inmormantata marti,la Ploiesti.
A fost si va ramane cea mai buna prietena a mea.Mult mai mult decat o sora........vocea pe care o auzeam zilnic...
Am primit vestea in direct de la politististul de la fata locului si am trait-o in timp real impreuna cu Alin si sora lui....Imi pare un vis...o gluma idioata........E ALI ptr numele lui Dumnezeu....Si o tot intreb in gand : Un'te duci,zuzo?Ce-ai facut?
Am ramas cu un apel pierdut de la ea primit chiar cu cateva minute inainte sa se intample......Nu vb deloc joi...era primul tel.
Mi-e dor de ea!
carmenp spune:
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
is socata, nu mai am chef de nimic, viata e un mare rahat...
mitzura spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred....eu am intrat sa va dau de baut de ziua mea si in schimb dau de nenorocirea asta
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Nu-mi pot lua gandul de la Bradut...